• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimm..

Gecen markette kızın teki sucuk muydu neydi iste onun basindaydi, tatmak ister misiniz diye gelene gidene soruyordu.
Arada bir de telefonuna bakiyordu.
Baktim adam ( buyuk ihtimalle magaza sorumlusu olabilir ) kiza bir bagirdi, bir hakaretler, yok ikide bir dit dit telefonlasin. Telefon yasak. Seni gonderenlere sikayet edecegim parandan da kesecegim diyordu adi pislik.
Bu muameleyi gorecegime acliktan ölürüm. Allahim kimseye muhtac etmesin diyorum hele de boyle pis insanlara....
Eğer sizin isinjz de böyle bir seyse bence yapmayin..

ama bilgece
şimdiki gençleri çalıştırmak inan çok zor
o telefondan, whatsapp tan kaldıramıyorlar kafalarını
yüz kere uyarıyorsun aynı, düzgün söylüyorsun aynı, kızıyorsun aynı
tek çare bırakıyorlar "yasak", ya yasaklayacaksın, ya işten atacaksın
işinden olmasın diye önce yasak diyorsun tabi, bu seferde bilgisayardan devam
ben asla kimseye kimsenin ortasında bağırmam tabi de, vallahi yeni nesil çok zor bu anlamda...

Eşinin izin verip vermemesi yapacağın işe göre değişir bence.o bulduğun iş cidden zor.zaten uzun vadeli çalışabilecek işte değil.marketin markayla ilgili yaptığı reklam bitince ne olacak?hazır çorba markasının bi elemanı vardı ha bire çorba yapıp tadıda bakmak istermisiniz derdi,geçenlerde bi mağazada satış sorumlusu olmuş gördüm.bu sektör böyle maalesef.bence eşin bu yüzden izin vermiyor

ama bilgece
şimdiki gençleri çalıştırmak inan çok zor
o telefondan, whatsapp tan kaldıramıyorlar kafalarını
yüz kere uyarıyorsun aynı, düzgün söylüyorsun aynı, kızıyorsun aynı
tek çare bırakıyorlar "yasak", ya yasaklayacaksın, ya işten atacaksın
işinden olmasın diye önce yasak diyorsun tabi, bu seferde bilgisayardan devam
ben asla kimseye kimsenin ortasında bağırmam tabi de, vallahi yeni nesil çok zor bu anlamda...

Ya bi yandan haklisin cunku adam diger reyona gider gitmez kiz yine telefonuyla oynamaya basladi :KK53:
Ama ne bileyim ya öyle insanlarin icinde rencide etmek cok kötü bir olay.

Yalniz market isleti zor olur. Agir is gibi birsey ve genelde cok kaba insanlar oluyor. Birde hafta sonu bayram seyran izinleri olmaz haberin olsun. Daha iyi bir is firsati bekle.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederm yorumlarınız için.bu sefer kararlıyım çalışmak istiyorum en azından çocuğum olana kadar.eşimde alışır zamanla çok olsa bir hafta trip yapar:63: bnde görmezlikten gelirim.

Valla cok maddi sikintin yoksa yani ac degilsen oyle alt duzey is yapma kocan hakli

Back
X