Eşimmm ve bitmeye yüz tutmuş evliligim

Ana safa bak hele 3 çocuk hayali 2 çocuğuna da hayalinde bakıyor şrfszz.......

Admin kusura bakma ban yiyeceksemde hakeeti.

Konu sahibi, babanın evine geldikten sonra kocanı arayıp barışalım demekle en büyük hatayı yapmışsın malesef, şu dkdan sonra eve dönersen eski hayatını bile mumla aratırlar. Dönmezsen de maşallah babaevin yedikat el gb onlar ayrı bir konu zaten... sana tek tavsiyem; sakın sakın sakın kocanı arama msj atma iletişime geçme, geri dönmek niyetin varsa bile arama, bir müddet yok gb ol, yokluğunuz bi hissedilsin, ne oluyor yahu denilsin, karşı taraftan adım gelsin o zaman tekrar değerlendirirsin durumları.

Ailene de yazıklar olsun...

Durumunuz gerçekten uzucu ve zor.anladigim kadariyla esiniz evliliginizi coktan gözden cikarmis. Yani umursamiyo.sartimi kabul edersen yani isine gelirse. Isine gelmezse cokta tin gibisinden ....bana kalirsa esinizin bu tutumu değişmediği sürece bu evlilik simdi olmazsa eninde sonunda biter...3 cocuk hayalim diyip 2 çocuğuna babalik yapmamak cabasi

Ablamdı annemdi çocuk ismiydi vs adama bak iki tane evladinin anasini sanki namusuna zeval getirmiş gibi birde engellemiş..ve bunu sizin barisalim demenizden yuzlenerek yapmistir...engelle ağirdan sat vs diye ne dolduruşlara gelmistir o adam Allah bilir de genede gunahlarini almiyim gorumcelerinin..baba sizi engelliyo cocuklariylada gorusmuyomu telde onlari arayip ihtiyac vs maddi manevi sormuyomu eğer cevabiniz hayir ise 3.cocuk senin neyine be adam

Okuyabildiğim ve anladığım kadarıyla çok zor bir durum çok üzüldüm 3. Çocuk hayalinin altında sizden ayrılıp başkasından yapmak gibi bir fikir yatıyor olabilir diğer çocuklarına bakmayacağını görmeyeceğini söyleyen bir adama 3. Çocuk yapılmaz zaten ailenizin destek olmaması annenizin sen geldin huzurumuz bozuldu demesi burada okurken bile benim yüreğimi sızlattı yazıklar olsun o anneye babaya dilerim o çocuğunuzu uyuturken döktüğünüz gözyaşlarının karşılığında Allah sizi huzur ve refaha erdirsin bu zor günlerinizde yardımcınız olsun

Adam seni engellemiş ne yapayım diye soruyorsun yaa..

Emrivakileri tekkkk tekkk sıralamış.. Tahammül edebilecek mısınız? Allah yardımcınız olsun.Bin düşünüp bir karar verin.

Evet egm de memur ve ek geliri yok.tam tersi 40 bin lira kredi borcu var.
Malesef onların ailesinde kimse yok.sadece ablalarından ibaret.bayram olur mesela kimse gelmez

Zaten bu ailedeki erkek cocuguna tapmayı görünce erkek cocuklardan sogudum ve içten içe hiç oglum olsun istemedim.cok şükür dünyalar güzeli iki kızım oldu

Hiç bir ihtiyaclarını gidermiyo arayıp sormuyo bile.bayramın birinci günü aradı.bundan sonrada hiç aramaz zaten.kızlarım için dünyayı yakarım diyen adamdı bu,sagolsun sadece bizi yaktı

Cok tesekkür ederim allah razı olsun

Elin adamına ve ailesine boyun eğip gururumu onurumu çiğneteceğime kendi ailemin n laf sokmalarını yer otururum.sanıyormusun ki o adamın şartlarını kabul ettiğinde her şey güllük gülistanlık olacak bu kadar ezdirmeyin kendinizi yaa

Elin adamına ve ailesine boyun eğip gururumu onurumu çiğneteceğime kendi ailemin n laf sokmalarını yer otururum.sanıyormusun ki o adamın şartlarını kabul ettiğinde her şey güllük gülistanlık olacak bu kadar ezdirmeyin kendinizi yaa

Gidip kayınvalide den özür dileyip bı taraflarını kaldiracagima baba evinde laf sokulmasıni tercih ederdim ... Bosanirdim .. Mesele sadece özür filan değil .. Eşim benim arkamda olmazsa bosanirdim ..

Şu evlat aşkı olmayacak, yollayacan 2 çocuğu başına, o düşünsün ondan sonra bu çocuklara nasıl bakacam diye bak şart mart kalıyor mu. 2 çocuğuna sahip çıkmıyor pislik, 3.istiyor bir de, hangi hakla. Çok küfür edesim geldi tutuyotum kendimi. Bacım sabret, barışacaksan bile zamana bırakarak, pişman olmasını sağlayarak, burnunu sürterek, kozlar güç sende olsun. Sakın böyle exilerek gitme o eve. Gerekirse sığınma evine git, aileni ikna etmeye çalış çalışırsan belki daha az baskı yaparlar, eşin sana bi süre ulaşamasın, nolfu bu kadına desin, ailenle mutsuz olduğunu ona sakın hissettirme, sosyal medyan varsa salla işte canım ailem gülğcüklü pozlar, desin ki bensiz yapabiliyor, bir de iyi kötü bi işe gir gözü korksun niyeti bozdu desin, küçüğü değil de büyüğü de kendi de isterse arada bi babaya yolla, az zorluk görsün, barışma fikri bi daha senden çıkmasın, bu adamın eğer niyeti varsa her türlü ayrılacak zaten senden. Ha eğer blöf yapıp srni mum etmeye çalışıyorsa yemezler, güçlü ol, her türlü rıxkını yersin, elin herifinin pis anasını bacısını kendi adiliklerini çekeceğine biraz kendi ananı bacını çekersin. En kötü aile en iyi elden iyidir. Az muhattap olailenle de. Ailene karşı da güçlü dur. Kendini ezdirene kimse acımaz. Sadece kendini ve evlatlarını düşün. Bol,bol dua et. Devran döner, kalmaz böyle dünya, üzenler üzülür inşallah.

Ne kadar sinirle yazmışım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…