- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
merhaba arkadaslar
Daha öncedende konu acmıştım
İsim konusu yuzunden tartıstık ve ayın dördünden beri baba ewindeyim iki cocukla
Eşimle ara ara msjlasıyoduk ama hep tartısmayla bitiyodu
Dün dedimki artık barısalım(sırf babamın dilinden kurtulmak için dedim)
Eşimde şartlarını sıraladı;annemden babamdan ablamdan özür dileyeceksin(sanki napmışım)
Annemi üç günde bir arayacaksın
Ablalarımı kandillerde bayramlarda arayacaksın
Ablalarımla daha samimi olacaksın
Kızlarımızın sadece ilk isimlerini kullanacaksın(bu benim için imkansız) ama yinede sabaha kadar agladım ve allahım cıkış yolu göster,belkşde boşanmak hakkıma hayırlıdır,bana dogru yolu göster diye cok dua ettim
Sonra dedimki biraz düşünecem sonra kararımı bildiririm.ama aklımdan kabul etmek geciyodu.cünkü annemler sagolsun 20gün barındıramadı bizi şu ewde.hergün laf sokmalar
Neyse sonra aklıma 3.cocuk meselesi geldi.cünkü bilşyorum ilerde önüme cıkacak ve biz yine boşanma noktasına gelecez
Dedimki eşime benimde benimde senden bir ricam var,şuan kesinlikle üçüncüyü düşünmüyorum.böyle bi ewlilikte geregi yok.hem ewliligimiz hep sallantıda hemde benim artık tahamülüm sabrım kalmamış.
Eşimde üç cocuk benim hayalim(sanki cok iyi babalık yapıyo),o zaman herkes yoluna yazmıs.beni engelledi
Sizce napmalıyım,ne düşünmeliyim,kafam kazan gibi gercekten.önümü göremiyorum
Aynen....Bacım gecekten 7 görünen mi var
Zaten 7 gorumcen varsa başka sebep aramaya gerek yok bir de ablaAynen....
Kocasının 7 tane ablası varmış...
Evet egm de memur ve ek geliri yok.tam tersi 40 bin lira kredi borcu var.Eşiniz memur ek geliri (kira vb) de yok ise boşansanız kendi başınıza hayatınızı idame ettirmeniz aile desteğiniz olmadan çok güç.Ailenizde,kendi tarafınızda eşinizi de tanıyan aklı selim birileri vardır mutlaka.Olayları anlatıp doğru bir çözüm yolu bulmaya bakın
Ewet cünkü saglıklı düşünemedigim için buraya konu actımAdam seni engellemiş ne yapayım diye soruyorsun yaa..
Zaten bu ailedeki erkek cocuguna tapmayı görünce erkek cocuklardan sogudum ve içten içe hiç oglum olsun istemedim.cok şükür dünyalar güzeli iki kızım oldunedir bu bizim toplumdaki erkek çocuğu bu denli göklere çıkarma mantalitesi anlayamıyorum.Adam ailenin tek oğlu olduğu için sadece şımartılmış muhtemelen ve sonuç;eşine değer vermeyen,kendini herşeye muktedir gören bir koca
Hiç bir ihtiyaclarını gidermiyo arayıp sormuyo bile.bayramın birinci günü aradı.bundan sonrada hiç aramaz zaten.kızlarım için dünyayı yakarım diyen adamdı bu,sagolsun sadece bizi yaktıAblamdı annemdi çocuk ismiydi vs adama bak iki tane evladinin anasini sanki namusuna zeval getirmiş gibi birde engellemiş..ve bunu sizin barisalim demenizden yuzlenerek yapmistir...engelle ağirdan sat vs diye ne dolduruşlara gelmistir o adam Allah bilir de genede gunahlarini almiyim gorumcelerinin..baba sizi engelliyo cocuklariylada gorusmuyomu telde onlari arayip ihtiyac vs maddi manevi sormuyomu eğer cevabiniz hayir ise 3.cocuk senin neyine be adam
Cok tesekkür ederim allah razı olsunOkuyabildiğim ve anladığım kadarıyla çok zor bir durum çok üzüldüm 3. Çocuk hayalinin altında sizden ayrılıp başkasından yapmak gibi bir fikir yatıyor olabilir diğer çocuklarına bakmayacağını görmeyeceğini söyleyen bir adama 3. Çocuk yapılmaz zaten ailenizin destek olmaması annenizin sen geldin huzurumuz bozuldu demesi burada okurken bile benim yüreğimi sızlattı yazıklar olsun o anneye babaya dilerim o çocuğunuzu uyuturken döktüğünüz gözyaşlarının karşılığında Allah sizi huzur ve refaha erdirsin bu zor günlerinizde yardımcınız olsun
Şu evlat aşkı olmayacak, yollayacan 2 çocuğu başına, o düşünsün ondan sonra bu çocuklara nasıl bakacam diye bak şart mart kalıyor mu. 2 çocuğuna sahip çıkmıyor pislik, 3.istiyor bir de, hangi hakla. Çok küfür edesim geldi tutuyotum kendimi. Bacım sabret, barışacaksan bile zamana bırakarak, pişman olmasını sağlayarak, burnunu sürterek, kozlar güç sende olsun. Sakın böyle exilerek gitme o eve. Gerekirse sığınma evine git, aileni ikna etmeye çalış çalışırsan belki daha az baskı yaparlar, eşin sana bi süre ulaşamasın, nolfu bu kadına desin, ailenle mutsuz olduğunu ona sakın hissettirme, sosyal medyan varsa salla işte canım ailem gülğcüklü pozlar, desin ki bensiz yapabiliyor, bir de iyi kötü bi işe gir gözü korksun niyeti bozdu desin, küçüğü değil de büyüğü de kendi de isterse arada bi babaya yolla, az zorluk görsün, barışma fikri bi daha senden çıkmasın, bu adamın eğer niyeti varsa her türlü ayrılacak zaten senden. Ha eğer blöf yapıp srni mum etmeye çalışıyorsa yemezler, güçlü ol, her türlü rıxkını yersin, elin herifinin pis anasını bacısını kendi adiliklerini çekeceğine biraz kendi ananı bacını çekersin. En kötü aile en iyi elden iyidir. Az muhattap olailenle de. Ailene karşı da güçlü dur. Kendini ezdirene kimse acımaz. Sadece kendini ve evlatlarını düşün. Bol,bol dua et. Devran döner, kalmaz böyle dünya, üzenler üzülür inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?