- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
Nickin altında 'kocasına aşık' yazıyo ama?Biktmm kizlar 9 ayda ömrümden 90 yil gitti...doğacak çocuğum için sabrediyorum...
Keşke adam bu kadar ben, ben, ben diyoken ortak bi çocuk düşünmeseydiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nickin altında 'kocasına aşık' yazıyo ama?Biktmm kizlar 9 ayda ömrümden 90 yil gitti...doğacak çocuğum için sabrediyorum...
EvetNeden... Bizden üstün olduklarına mı inanıyorsunuz erkeklerin ? :)
Ben eşime hürmet gösteririm, o da bana gösterir, birbirimizi el üstünde tutarız..
Eşitiz ve saygılıyız, feminizm budur, iticiliği de yoktur![]()
Kesinlikle, kocaya hürmet kendini yok sayıp adanmak değil ki.Evet
Hayat arkadaşlığı da budur
Yemek sendense çayı o yapsın
Ne güzel, paylaşmak güzeldir
Sadece benim isteklerim önemli diyende kendine uşak tutsun
Ben doğum yaptımKesinlikle, kocaya hürmet kendini yok sayıp adanmak değil ki.
Eşinle paylaş bu sıkıntını sen de canım ... Yoruldum de. Zoruma gidiyor de. Sen de istediğini yaptır. Benim eşim de bazen öyle davranmaya çalışıyor. Ben kavga gürültü çıkarınca kediye dönüyor. Sen de dişini göster o zaman.Merhaba kizlar...eşim çok ataerkil ben erkeğim benim dediğim benim isteklerim kadin kocasina itaat eder kafasinda bekarken biraz feministlik vardi bende onun cezasini mi çekiyorum...yoruldum artik zoruma gidiyor..
Ben de doğum yaptım, sağolsun beraber yapıyoruz her şeyi.Ben doğum yaptım
Üstümü eşim değişti sağ olsun
Erkek adam yapmaz mı deseydi
Sevmiyorum merhametsiz insanları
Allah'tan başkasına itaat edilmez zaten ( :Ben de doğum yaptım, sağolsun beraber yapıyoruz her şeyi.
Bana itaat et diye ezileceksem, evet iticiyim valla :)
Üstün tuttuğumu nerden anladınız?Neden... Bizden üstün olduklarına mı inanıyorsunuz erkeklerin ? :)
Ben eşime hürmet gösteririm, o da bana gösterir, birbirimizi el üstünde tutarız..
Eşitiz ve saygılıyız, feminizm budur, iticiliği de yoktur![]()
Merhaba kizlar...eşim çok ataerkil ben erkeğim benim dediğim benim isteklerim kadin kocasina itaat eder kafasinda bekarken biraz feministlik vardi bende onun cezasini mi çekiyorum...yoruldum artik zoruma gidiyor..
Gelir şimdi hemen boşan diyenler
Ben bir kadının eşine hürmet göstermesinden yanayım çok itici gelir feminist kadınlar
Sen daha tatlısın ki
Tabi benim dediğim karşılıklı olucak ben eşim işten gelince ayaklarına masaj yapıyorum mesela normalde erkek ayağından çok tiksinirim
Oda yorgun olduğumda bana yapar tabi benim 1se onun 3![]()