Merhaba hanımlar size kafamı karıştıran bir konuda fikir danışmak istiyorum. 5 yillik evliyim ve 2 yaşında bir çocuğum var. Eşimin ailesiyle farkli sehirlerdeyiz. Kendileri pek sorumluluk almayı bilmeyen ebeveyn modelinden. Şöyle ki evlendiğimizde düğünu onlar yapmıştı, eşyaları kendimiz aldık düğünden sonra düğün parasıni eşimden istediler kaldı ki ben,eşim ve ailem düğün olsun diye bir istekte bile bulunmadık kendileri istediler.Onu bir şekilde atlattık böyle ufak tefek sorumsuzluklari hep vardı.5 yıl oldu sadece bir kez annesi evimize geldi, babası kardeşi gelmedi. Biz bayramlarda gidiyorduk. Benim patlama noktam ise çocuğumun dogumuna gelmemeleri oldu. O günden sonra mesafe koydum ama yine de üstüne bir kez evlerine biz torun göstermeye gittik resmen ve gittiğimizde o kadar komik bir hediye verdiler ki cocuguma burda yazmaya utanıyorum onlar adina.Deprem bölgesinde yasiyolardi evlerinde bir sıkıntı yoktu ama o dönem hep aradım gelin ne zaman isterseniz bizde kalın dedim. Eşimse ağzını açıp bunların hiçbirini söylemiyor yani benim çocuğum oldu anne baba neden yanımda degildiniz bile demedi çok tuhaf geliyor bana bu durum benim aile anlayışıma o kadar ters ki ve şimdi de bayram yaklasiyor malum kendileri bizi davet ediyor .Can sıkan daha fazla ayrıntı var ama uzatmayacagim özetle bu.Siz olsanız gider misiniz?Ben gururuma yediremiyorum açıkçası.