tamamen objektif yazıcam gelin diye değil yani, şimdi oğluş evlendide noldu, yükmü taşıtacak ona karısı naptırcak, bu kadar üstüne düşülecek korunacak kollanacak bi durum yok, kimden korunuyo oğluş, ama kız öylemi baba evinde bana şu bardağı şurdan al şuraya koy demezdi annem sadece makarna yapabiliyodum evlendim yemeğide öğrendim temizliğide öğrendim dikiş işlerini az çok becerir oldum, ütü yapıyorum artık,misafir ağırlamayı öğrendim, eşimin hayatında değil benim hayatımda radikal bi değişiklik oldu, asıl benim annem kızışım kızışım dibimde dolanmalı yemek getirmeli ütülerimi yapmalı temizliğimi yapmalı vs, abartılacaksa benim annem abartsın, gerçekten sinir oluyorum ben bu oğluş çılgınlığına, oğluş büyüdü adam oldu, ayrı evi var, ana babasının yeri ayrı eşinin çocuklarının yeri ayrı, o evde de aş pişecek o evde de plan program yapılacak, plasenta kesildi, bitti o devir, artık daha olgun bi ilişki başladı, bunu kabul etmedikleri sürece huzursuzluk bitmez, arkadaşlar doğanın kuralı bu, yeni doğan bebek anneye bağlıdır sonra sütten kesilir kucaktan iner emeklemeye başlar sonra yürür koşar, bezi atar tuvalete gider vs, yani bu süreç hep bağımsızlık yolundadır kopmadır kendi ayakları üzerinde durmadır, koca adamı hala pışpış seviyesinde tutma gayretini ben anlamıyorum