En kucugunden enbuyugune sorunlular yigendi degil mi orayi burayi cizen ? :)
Tatlim kisa ve oz cozumu gorusmeyeceksin mecburi zamanlarda kisa kisa gorus
Esimin sulalesinden kimseyle gitme gelme etkinlik plani asla olamaz haklarini doldurdular
Ananesi ? Bayramdan bayrama yeterli
Esin zorlarsa sende onu zorla ha enolmadi gidince al wline telini oyun oyna hatta kulakligida kulagina tak kimseyi duyma :)
Ona kiyamiyorum zaten. Uzun zamandir taniyoruz birbirimizi cok zorlukta destek olduk birbirimize. Sabahtan beri etmedigim hakaret kalmadi sulalesine gene gelmis gelsene yataga diyor cocuksu bir sekilde. Onun icin her defasinda ulan bu defa yanlis anlamicam kendi ailem gibi toleransli yaklasicam diyorum gene agridan aglama noktasina gelen ben oluyorum arkadaşim maalesef. Çünkü o an uyarmio kimseyi ve gariptir ki duymuo bile o da onlar gibi dan dun büyüdüğü icin. O da umursamaz. Annemlerin yaninda onun annesinin bana yaptığı gibi kalk anneme bi cay koy hadi ne oturuosun diorum. Tamam koyayim die kalkio. Annem de oglum otur sacmalama diyo. Hey allahim :)
Esin farkedemez çünkü onlarla büyümüş ona gore her şey gayet doğal ve seyrinde:). Senin bozulduğunu görse "ne oldu ki şimdi?" Der şaşırır:)
Yalnız kayinvaliden kalk anneme çay koy gibi bir ifade kullanabiliyorsa hakikaten epeyce densizmiş. Bu tipler insanı çok çaresiz bırakıyor. Muhattab olsan laf sokmaya çalışsan sürekli savaş halinde olacaksın çok yorucu. Zamanla alışıyo insan Allahtan. Ben yedi yildir evliyim. Saclarim dokulurdu strestten sinirden. Simdi onlsr ayni degisen bir sey yok ama benim algılarım değişti kabullendim savaşmıyorum. Böyle iyi.
Kulaklık iyiymis ya yapılabilir isim var zaten arayan da cok oluo ayip olmasin diye kapiorum. O zamanlarda bile annesi ne cok telefonla oynuosunuz cocuklar ya dio ulan ne cocugu ölecem yakinda. Aynen canim o haşere ta kendinsi. Ama bugun daha beter olan buyuklerden kacip onla cizgi film izledim. Tansiyonum cikmasin diye cizgi film iyi geliyor. Cocukla kaynastim. Denize düşüp yılana sarildim adgajajna.
Hahah :)))) bence sagir taklidi de olur duyma kaybi var bende deyin diyecektim ki sonra da bagirmaya baslarlarvazgectim.
Var ya iki uc aydir obek obek dökülüyor saclarim cok da gurdur hayatimin hic bi evresinde bu kadar dokuldugunu bilmem. Yoluyolarmis gibi kavgada oyle bi dokulm. Su an diplerden minik minik yeni bir sürü sac cikio. Bu yuzden mi acaba bak sen deyince aklima geldi. Hic onlara yormamstim.
HHahagahahaha aman diyeyim
Malesef strest benim saçlarımı direkt döküyor. Sen de yeni bir sürece girmişsin kolay değil. etkilenmiş olabilir saçların. Ama yine de demir-çinko değerlerine baktır. Özellikle çinko eksikliği sacları fena halde döküyor
Tam konuna girip: evlilik aslinda senlik bisey degildi.. diyecektimki kendin yazmissin:)
Bizlerde evlilik anasiyla danasiyla yapildigi icin basli basina bas agrisi olabiliyo. Esin ne tepki veriyo bu hareketlere? Birde ne kadar surede gorusuyosunuz?
Yanlış anlamayin ama son iki konunuza da şaşkınım.
Burada fazlası ile sert yorumlar yapan bir üyeyken,özel hayatınızda bu kadar alttan alıp idare etmeniz cidden şaşırttı beni.
Tamam eş ailesi idare edilir/ediliyor genelde sorun çıkmasın diye ,aman Ali rıza bey tadımız kaçmasın modunda olmanızda halihazırda olduğu gibi kendi kendinizi yiyip bitirmenize sebep olur. Tabiki kavga etmeyin,bağırıp çağırmayın ama yeri gelince de lafınızı söyleyin yani. Ya da tam tersi susup susup büyük bir patlama yaşayıp(eşinizin yanınızda duracağından eminseniz,size bilenmeyecekse,hak verecek gibiyse size)ipleri kopartabilirsiniz bu da bir seçenek ama bu seçenekte eninde sonunda eş,onlar benim ailem diyerek geri adım atacaktır.
Ailenle artık hiçbir şekilde gorusmeyecegim sende görüsme tarzı bişey derseniz bence hiçbir erkek kabul etmez çok çok uc bir örnek olmadığı sürece ama mesafe koyabilirsiniz. Eşinizin 10 sene önce yaşadığı biseyin geyigini yapmak çok ayıp orda mutlaka tepkinizi koymanız lazımdı aynı şekilde anneniz üzerinden espri yapmak kimsenin haddi değil sınırlarınızı kendiniz korumazsaniz sanıyorum hep bu sekilde devam eder demekki aile boyu geniş ve nerde ne konuşulması gerektiğini bilmeyen insanlar. Benim önerim yerinde cevabını vermeniz yönünde olacak gorusmemek bir cozum mu bence değil çünkü eşinizde ailesinden vazgecmeyecektir boş yere aranız açılmış olur diye düşünüyorum tabi ben bunları evli olmadan söylüyorum yasarken işler değişiyor olabilir
Anladım ben sizi yuzde yuz hak verdim keske eşiniz biraz araya girse uyarsa onları ama ılımlı bir insan kimseyi kirmaz demissiniz muhtemelen onlarla polemiğe girmeyecektir. Ama bence siz kendinize yetersiniz ben o ışığı gördüm cokta üzülmeyin bir sure sonra siz cevap verdikçe onlar geri adım atar mutlaka cekinirler sizdenCevap verdim ikisine de. Ama saygi cercevesinde belki kufredemedigim icin kendimi yiorum hic bi cevap yeterli olmuo çünkü. Sustum dedigim o yani langur lungur gelisine konusamiorum burdaki gibi.
Anladım ben sizi yuzde yuz hak verdim keske eşiniz biraz araya girse uyarsa onları ama ılımlı bir insan kimseyi kirmaz demissiniz muhtemelen onlarla polemiğe girmeyecektir. Ama bence siz kendinize yetersiniz ben o ışığı gördüm cokta üzülmeyin bir sure sonra siz cevap verdikçe onlar geri adım atar mutlaka cekinirler sizden
Seninle aynı düşünceleri paylasiyorum. Soruna cevap vereyim. Büyuk tartısmadan sonra esime tatillerde sen kendi ailene git, ben kendi aileme gideyim, kafamiz rahat olsun dedim. Bunu 4 sene sonra soyledim. Tahammul sınırım dolmuştu artık. Bana " olur mu oyle sey " diye cevap verdi. Bu sene onun memleketine gitmeyecegiz. Esimin fikri. Anneannesigile gidecegiz. Oradan farkli mi olacak, sanmam. Yine sabredecegim. Sonuç olarak OLMUYOR sanırım.Ne halt yemeye dertsiz basima dert aldim hic de karakterime uygun bir sey yapmadim ama 11 ay once evlendim. 7 senedir tanidigim biriyle. Ailesini de taniodum da evlenince yakin olmak yaramadi bana.
Gerçekten tahammül edemiyorum artik ailesine. En küçüğünden en buyugune sorun var bunu iyice anladim. Bugun anneannesi eşimin on yil once yazlikta yaptigi capkinligi gulerek anlatinca bende kayis koptu artik. Ne yapmis oldugu hic umrumda degil ben zaten birini bu yuzden yargilayacak insan degilim ama beni hice sayar gibi bu ne gevseklik. Kirk yilin basi ilk kez gittigim evde sofrayi toplamami beklemeleri cabasi. Hadi kizlar toplayiverin diye ben ve gorumceme sesleniyor kayinvalide. Gevsek bi enişte var annemin basina bi olay geldi onla ilgili ayip denebilcek bir geyik yapio falan. Hepsine bi cevap verdim ama ben yoruldum ya bu mudur yani ince dusunceli nazik bir insan olmak yük haline geldi bu hayatta. Insanlar neden intihar ediyor cok iyi anliyorum. Yapacagim bir is degil ama anliyorum. Gercekten insanlarin cogunlugunu sevmiyorum.
Tabiki normal hayatta burdaki kadar dandun catir patir bi insan degilim toplumda survive etmeye calisiorum eezikce susarak. Akla mantığa uygun olmayan şeyler yazmayiverin sonra banlaniyorum baska zaman oynayalim vala cok sinirim bozuk.
Ben onun ailesiyle gorusmesem bu evlilik yürür mü sizce bunu yapabilen var mi? Merak ettigim sey bu.
Mümkün bence rahatsız oluyorsanız görüşmek zorunda değilsiniz kesinlikle hem onlarda mesafe koyduğunuzu bence hissetmeli ki bidaha sizinle düzgün konussunlarYani ben eşime onlarla gorusme asla demem ne haddime. Ben gorusmesem yürür mu derdindeyim. Sizce mümkün mu? Kirkta yilda bir gitsem.
Seninle aynı düşünceleri paylasiyorum. Soruna cevap vereyim. Büyuk tartısmadan sonra esime tatillerde sen kendi ailene git, ben kendi aileme gideyim, kafamiz rahat olsun dedim. Bunu 4 sene sonra soyledim. Tahammul sınırım dolmuştu artık. Bana " olur mu oyle sey " diye cevap verdi. Bu sene onun memleketine gitmeyecegiz. Esimin fikri. Anneannesigile gidecegiz. Oradan farkli mi olacak, sanmam. Yine sabredecegim. Sonuç olarak OLMUYOR sanırım.
Vala benim bunu yapan bi arkadasim var. Oglan aksamlari annesine yemege gider kiz kalir benimle yeni fikirlere kafa yorariz. Ya da kiz tatile annesigile gider. Oglan evde durur. Mutlular iyi gorunuolar ama iceriisni bilemem tam. Ya o degil de yani is yerinde bile aklina seks gelen ben bu sebeplerle asesksuel olma yolunda ilerliyorum. Adama bakinca ailesinin sinir oldugum bi lafi gelio aklima fahjajafah bende istek falan kalmio.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?