bak hep söylerim fedakarlıgın dibini yapıp ta sonradan ne yaptıkı denilcegime bastan cıkarırım cıngarı ne görüsürüm ne konusurum haa cok modern anlayıslı kaynana vardır onu ben görmedim
bak sana tavsiye o cıngarı cıkarmazan cok ezilir geceleri uykusuz kalırsın
cay mı istedi anne istersen annein cayını sen dök valla cok yorgunum de soframı dedi topla siz eve gelen misafirlere is mi yaptırıyosunuz de aaa sen misafirmisin derse valla anneme de gidiyorz cayım önüme geliyo de
hic umursama ben buraya geldmi sana hizmete degil muhabbetini yap her seferinde ama
kaynanna gittin mide yerindne kalkma
maden senle ugrasıyolar sen de onları bul bi konu aşala ama agır aşala catak bıcak mı kullanmaz küfür mü eder dedikodumu yapar neyse bak sen aileye yap yorumunu
İs esinizde bitiyor samantha. Eger o kaldirabilecek olgunluktaysa gorusmemeniz esinize koymaz. Evlenmenize cidden ben de cok sasirdim,keske beraber yasasaydiniz belki o zaman ailesi bu kadar devreye giremezdi. Sofrayi toplayin ne demek ya ne manasiz bir laf.
Demese zaten esek degilim iki bisey götürürüm iceri yasli insanlarin evine gittim diye. Deyince asap bozucu oluo sanki ben yapmayan insanim o dedi die yapmak zorundayim. Ki yapmayadabilirim bana güvenerek mi beni cagiriosunuz. Canim keske yedim bi halt ben de sasiriyorum. Ikili iliskimizde pisman degilim hosuma bile gidio onca badireden sonra ayni evde uyanmak romantik gelio. Ona da sasiriyorum mesela ama aile faktorunu hesap edemedim. Yoksa ben birlikte yaşamaya da sıcak bakan biri degildim ki. Ayri evlerde ayri özelinin olmasina inaniodum. Biz 7 sene once Pariste tanıştık. Eşim biraz da benden kaynakli bi kaza gecirdi bu yilin basinda. Hastanede ayrilmak istemiorum ne olursa olsun vs diye konusunca tamam dedim haftaya parise gidelim iyiles de dedim. Gittik orda teklif etti hayir diyemedim evet dedim. Bu anim da şurda kalsin seni sevdigim icin anlatayim dedim. Yoksa kendimle ic hesaplasmama neden oluo.
Ben ilk olayim o halde. Eşimin ailesi ile görüşmüyorum. Onlar da yollarıma dökülmedi zaten. Kv beni takmaz sag olsunBuralarda birileri sormuştu tam olarak hatırlamıyorum kim sormuştu soru şu şekildeydi “Evlenince aile ile de evleniliyor mu?” diye... üşenmedim sayfalar dolusu yorumların hepsini okudum. Yanlış hatırlamıyorsam “evlenilmiyor” yorumunu hiç görmedim. Evlilikte aile başlı başına sorun.
Herşey eşinizde bitiyor maalesef. Sofrayı kaldırın demek ne bileyim... tuhaf. Yardım eden eder, etmeyen etmez. Bu durumu eşinizle konuşun derim.
Görüşmeyenler, yıllarca muhatap olmayanlar oluyordu araya da ama bir şekilde evleniliyor yazmışlardı.Ben ilk olayim o halde. Eşimin ailesi ile görüşmüyorum. Onlar da yollarıma dökülmedi zaten. Kv beni takmaz sag olsun
Eğer birbirinizin kararlarına saygı duyuyor, istemediğiniz şeyleri yapmaya zorlamıyorsanız pratikte de hiçbir sorun yaşanmaz, evlilik vb durumlarda verdiğim tavsiyeler kendi uyguladığım şeylerdir, benim aile bireylerimle eşim görüşmek zorunda değil, aynı şekilde ben de onun aile bireyleriyle görüşmek mecburiyetinde değilim, dilediğimle görüşürüm dilemediğimle görüşmem, ayrıca sizin buradaki üslubunuzu biliyorum şaşırdım konunuzu görünce, buradakiler sosyal yaşamda farklı olabiliyormuş demek ki, çok çok büyük hadiseler olmadığı müddetçe insanlara ağır sözler söyleyip tüm gemileri yakın demiyorum elbette, karakterinizi gösterebilmek, çizgilerinizi korumak için illa yakıp yıkmak da gerekmez, yaşlı bir kadına ağzınıza geleni saymanız size yalnızca sorun getirir, hatta haklıysanız bile haksız duruma düşersiniz, üstelik suçlanan taraf siz olursunuz çünkü anneannenin anlattığı çapkınlık hikayesi sizin için büyük ama onlar için küçük öylesine anlatılmış bir ayrıntı, ben ağzıma geleni söyleyeyim de gerisini onlar düşünsün derseniz de, belli ki aslında ailenin söylediği sözlerden yaptıkları hareketlere kadar kafanıza takan birisiniz, bu sebeple söylediklerinizden bir süre sonra pişmanlık duyarsınız ve devamlı kendinizi açıklamak zorunda kalırsınız, bunun yerine sakin kalabilmeyi, kriz yönetebilmeyi ve hazır cevap olup kırıp dökmeden taşı gediğine koymayı öğrenmelisiniz, bunun için yapmanız gereken sinirlendiğiniz an öfkenizi bastırıp rahatlamak, öfkenizi bastırırsanız göreceksiniz ki karşınızdakine sakince cevap verip susmasını sağlıyorsunuz.Bence de oyle teoride olur ama pratikte sallanır mi merak ettigim sey o.
k0can bise demiyosa zaten senin demen gerek. yani sirf kocanin hatri icin sus sus nereye kadar. ben dayanmazdim sanirimYa evet diildi yaptim bi hata. Vala guzelim 15 gunde bir bazen 3haftada bir ama bana cok sık gelio bu sure çünkü hic gormek istemiorum. Esim tepki vermio cunku genel olarak huxurumuz kacmasin ali riza bey gibi bi tip. Kimseyle kotu olmak istemez ne sis yansin ne kebap. Kimseye kirici bisey söylemez. Yani ben orda ne diosun be kadin adam kendine gel utan utan ayip yaptigin desem. Bana da nie aileme bagiriosun hakaret ediosun demez. Ama ben bunu yapmak istemiorum.
Ben de görüşmüyorum yaşasın özgürlükBen ilk olayim o halde. Eşimin ailesi ile görüşmüyorum. Onlar da yollarıma dökülmedi zaten. Kv beni takmaz sag olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?