- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.770
- 248
Ben öyle yaptım en son tv yi kapattılar:)Hic muhabbete girme
konusma
Iletisim kurma
Onlar kendi aralarinda konussunlar sohbet etsinler
Sen otur kenarda tv izle telefonla oyna falan filan.
Baska yapacak pek birsey yok
Sizi anlıyorum bebek olunca nasıl olacak bakalım sizde durumlar. Açıkçası gelinler olarak bir şey yaptığımız YOk ama kv lerde bir kıskançlık oluyor ve laf sokmalar bu yüzden bence.Ben pek yakın davranmam hatta olabildiğince soğuğumdur bazen geldiğinde hoşgeldin bile demem o yüzden kendini rahatsız hissettiği için pek gelmez ,aile yemeklerine de bu aralar katılmıyorum çünkü küstüm kendisiyle eşim oralı bile değil. Bizdeki tek sıkıntı ben uzak durunca eşim de tamamıyla uzak duruyor evde benimle takılıyor normalde pazar akşamı orda üç saat vakit geçiriyorsak ben gitmezsem on beş dakika duruyor kv evinde en fazla,kv oğlunu göremediği için daha fazla şişiyor tabi. Yani karşınızdaki anlayışlı bir eşse öyle çok da takılmıyor bu duruma aslında çok uzun süre değil belki ama 3-4 ay hiç görüşmediğim oldu kv ailesiyle eşimden olumsuz bi tepki görmedim.
Benim görümcem 20 yıldır görüşmüyor ,oluyor yani atla deve değil.
Sizi anlıyorum bebek olunca nasıl olacak bakalım sizde durumlar. Açıkçası gelinler olarak bir şey yaptığımız YOk ama kv lerde bir kıskançlık oluyor ve laf sokmalar bu yüzden bence.
Aynı beni anlatıyorsunuz. Umarım :)Muhtemelen barışırız tabi, öyle zamanlarda çok zorlamıyorum aramızdaki ilişkiyi çünkü bana her ne kadar çok hasetçe davransa da torunlarına çok düşkün oluyorlar. Bana mesafe bırakmıyor sürekli içli dışlı olmak istiyor istediği yakınlığı yakalayamayınca da agresifleşiyor. Artık beni tanıdığını düşünüyordum ki zerre yol alamamışız onu farkettim. İnş siz de ben de artık bu durumlardan kurtuluruz.
Ha o konuda ben şanslıyım. Çünkü onlar başka bir şehirde . Bi de eşimin kendinden başka 2 ablası ile 2 erkek kardeşi var. Hepsi evli. Çoluk çocuklu. O yüzden kv torun hasretiyle yanmıyor. Bebek olsa illaki göreyim demez. Ne çocuklarına ne de torunlarına çok sevgi dolu değil.Ben de görüşmüyorum yaşasın özgürlükböyle kafam rahat cidden. Ve aynı şehirdeyiz ama büyük problem . Konusu açılmadıkça sorun olmuyor ama henüz bebeğim YÖK ve hamile kalınca ne olur bilemem allah yardımcım olsun çünkü en son kocamdan soğudum ve arayı ısıtmak kolay olmadı hala biraz zorlanıyorum malum zamanlarda
benim eşimin ailesi de bu şekildeYapiyorum arada ama umursamiyorlar :) pek utanmiyorlar acikcasi. Unutuyolar ya da gene yapiolar. Susuyorum derken son care susuyorum yoksa küfür edicem ya da elimden bi kaza cikacak. Zamaninda oldugu oldu bi sekilde survive etmeye calisiorum sinirim kendime zarar su an.
Tamamen olmasa da benzer bir bela benim basımda da var.Bu aşadama kayınvalide ve diğer soydaşlarının tavrından cok eşininizin bu duruma koyduğu tavır önemli hale geliyor.Eşiniz bu kaygınızı Ve sorununuzu anlayıp görüşmeme talebinizle ilgili ne düşünüyor..Benim eşim ailesine laf söz ettirmediği için ve her zaman onlarla görüşmeyi asli görev haline getirdiği için boşanma aşamasına kadar getirdim ben bu durumu.20 li yaşlardan sonra hayatıma girmiş insanlara bana bu şekilde davranma hakkını vermiyorum vermicem de ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?