Eşin ailesi ve sinirden artan migrenim

Eşinin ailesiyle görüşmeden evlilik yürüten var mi?

• Ben varım.

OY: 27 49,1%
  • Yoktur bence.

OY: 28 50,9%

• Ankete Katılan
    55

Kelin merhemi be Loveitred cigim.ne akil demistim ben sana o zaman? Tavsiyeler baskasina verilmek icin var zaten dinine yandigimin dünyasında :)

Kelin merhemi be Loveitred cigim.ne akil demistim ben sana o zaman? Tavsiyeler baskasina verilmek icin var zaten dinine yandigimin dünyasında :)
Bosver takma sen yoluna bak demiştin gercekten yoluma baktım ve zafer benım

Haklisin. 10 gunluk anasinin hincini sabah esimden cikardim. Ne oldugunu anlamadi adam. Sana ne oluyor diyor:))

Yani naptin gorusmedin mi gorusup takmadin mi ah bu hayat oyununun galibi var miymis ya
Hee ben ıste. İlahi adalet şaşmadı canım. Allah gösterdi haklıyı haksızı çenelerı kapanıverdı sımdı ben gorusmuyorum mecbur kalmadıkca. Esımde ısrar etmıyo edemıyo cunku ben haklıyım gordu.

Taa 10 seneki capkinligi anlatmasi o kadarda gevseklik bir durum degil bence. Cocukluk, genclik cagindadir birisyle flört etmistir. Adamla evlenmissiniz artik anıları anman bu kadar kotu birsey degil. 10 seneki konu sizi neden rahatsiz ettiki? Bazi seylere gulup gecmek gerekiyor. Insanlari sevmediginiz icin size yanlis geliyor sadece.

Ani mi yok baskasiyla yiismesini anlatmaktan baska. Ben ona takilmiorum ki. Kadinin beni saymamasina takmamasina gicik oluorum. 80 yaşındasın gencligini yasayamadin heralde bunlarla mi aziosun demek istiyorum mesela susuyorum dedigim de o, icimden geceni aynen soyleyemedigim icin kendimi ezik hissediyorum. Yasindan basindan utan bunun haber degeri nedir demek istiorum.

Komik mi bu ne yani gulmem mi gerekio bu anıya?

Vala ben kendimi patavatsiz sanirdim. Meger haksızlık ediomusum kendime, kendime patavatsiz diyerek.

80 yasindasin bunlara mi azıyorsun demek ne demek ya igrenc, mide bulandirici bir cümle bu. Bu kadar dert edilcek bir konu degil. Hasta edersiniz siz kendinizi bu sinirle kibirle.

80 yasindasin bunlara mi azıyorsun demek ne demek ya igrenc, mide bulandirici bir cümle bu. Bu kadar dert edilcek bir konu degil. Hasta edersiniz siz kendinizi bu sinirle kibirle.

Senin gibi yüzeysel olabilsem keske. Yasli kadinlarin %70 inde var bu genclige dair seyler gorunce azma belirtileri. Genc kiz gorurler guzel olmustur offf genclik de bi baska beee derler. Iste o bilincin azmak isteyip de bedenin azamama haykirisidir.

Azmakla ne alakasi var ya siz gercekten igrencsiniz. Kisinin fikri neyse zikri de odur ya, aynen oyle.

Evlilik zor zanaat, arkadaşlık ederken ailelerin pek bir önemi olmaz, hayatınızı pek etkilemez ama evlilik olunca ister istemez ailelerle de nikahlanmış oluyorsunuz, 2 farklı karakterin bir arada olması zaten kolay değilken bir de aileler işin içine girince uyum sorunu yaşanıyor, hele de ortada bariz farklılıklar olunca aileyle bir araya gelmek işkenceye dönebiliyor, işin içine ailesiyle görüşmeler girmediği sürece aranızda bir uyum sorunu yok sanırım, eşinizle konuşun gerçekten çok çok önemli, eşinizin hatrını kıramayacağınız durumlar haricinde ailesiyle görüşmek istemediğinizi söyleyin, ailesidir kendisi gider görür vakit geçirir gelir, siz de gerek gördüğünüz zamanlar gidersiniz, zaten mutlaka her evlilikte ailelerle ne olursa olsun görüşülecek diye bir kural yok, eşler kendi aileleriyle görüşmeye kısıtlama getirmediği sürece, birbirinin ailesiyle içli dışlı olmak zorunda değil bence.

Azmakla ne alakasi var ya siz gercekten igrencsiniz. Kisinin fikri neyse zikri de odur ya, aynen oyle.

Ne yaptim simdi önünde mi kustum igrencmisim. Insanlarin bilincalti pür pak bi ben igrencim zaten. Yasi gecmis herkes kanatlanip melek oluyor, tüm ölenler pat die aklanio falan nasi bi utopyaniz var. Dunyada kotulukler olmuo ben igrenclik yapiorum soyledigim seyin gercekliknpayi bile olamaz sanki.

Bence de oyle teoride olur ama pratikte sallanır mi merak ettigim sey o.

eşin napıyo önemli olan o süt dökmüs gibi oturuyosa yanında cıkar bi cıngar hepinizin allah be.... de cık o evden esin gelirse senindir gelmezse zaten bak keyfine 7 ay nerde 7 yıl nerde

eşin napıyo önemli olan o süt dökmüs gibi oturuyosa yanında cıkar bi cıngar hepinizin allah be.... de cık o evden esin gelirse senindir gelmezse zaten bak keyfine 7 ay nerde 7 yıl nerde

Aklimdan cok gecti beni sen iyi anlarsin naiflikten kirilanlar anlamio. Hakli degil miyim ama ya hakli diil miyim?

Tamam tamam siz harikasiniz diger herkes igrenc.

Aklimdan cok gecti beni sen iyi anlarsin naiflikten kirilanlar anlamio. Hakli degil miyim ama ya hakli diil miyim?
bak hep söylerim fedakarlıgın dibini yapıp ta sonradan ne yaptıkı denilcegime bastan cıkarırım cıngarı ne görüsürüm ne konusurum haa cok modern anlayıslı kaynana vardır onu ben görmedim
bak sana tavsiye o cıngarı cıkarmazan cok ezilir geceleri uykusuz kalırsın

cay mı istedi anne istersen annein cayını sen dök valla cok yorgunum de soframı dedi topla siz eve gelen misafirlere is mi yaptırıyosunuz de aaa sen misafirmisin derse valla anneme de gidiyorz cayım önüme geliyo de

hic umursama ben buraya geldmi sana hizmete degil muhabbetini yap her seferinde ama

kaynanna gittin mide yerindne kalkma

maden senle ugrasıyolar sen de onları bul bi konu aşala ama agır aşala catak bıcak mı kullanmaz küfür mü eder dedikodumu yapar neyse bak sen aileye yap yorumunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…