slm canım
valla ben şuan eşime boşanmak istediğimi söyledim ebep annesi
şöyle anlatayım
6 yıllık evliyiz, bir kızım var 3 yaşında
3 yıl ankarada yaşadık sonra eşimin emrivakisi üzerine izmire kv nin yakınına taşındık
kv hep benim annemi aşağı gördü, beni aşağıladı, her şeye karıştı, bana görgüsüzsün dedi ama hiçbir zaman ne eşime söyledim ne ses ettim
hep büyüğümdür , aman idare edeyim yaşlı kadın dedim
eşimle tartışırdı bana koşardı ben barıştırırdım
kendime ne aldıysam ona da aldım, her ay dışarı çıkardım bişeyler yiyip içmeye, elinin harçlığı, mutfak masrafı ve hac parası dahil her şeyi verdik
en son eşim annesine benim altınlarım ve kredi çekerek yazlık aldı ve ben ona bile eyvallah dedim
ha bu arada ben ağır depresyondayım ve günde 3 tane ilaç içiyorum
ilk kv ile tartışmamız mayıs ayında oldu.sebep kızıma küfür öğretmesi
son büyük tartışmamız da dün oldu sebep: haftada 1 tek pazar olsun eşim ve kızımla başbaşa vakit geçirmek istemem
eşim müfettiş ve sürekli şehir dışında. birbirimizi ayda bir görüyoruz.cuma akşamı eşim geldi o gün zaten görüştüler.cumartesi günü kvyi pazara götürdük.oradan işimiz vardı çarşıya gittik.sonra kv aradı balık pişiriyorum ne zaman gelirsiniz diye. ona da eyvallah dedim.gittik yatacağımız vakit geldik.ve kv kendince eşimle plan yapmış pazar savbah da oraya gidecekmişiz.bana da tam biz kv den çıkarken söylediler
ben de kızdım.bi pazar bari başbaşa geçirelim diye.ve dün kv ile tartıştık.
kadının derdi başkaymış.oğlunun benden ayrılmasını istiyormuş.
bu arada eşim üzerime yürüdü anneme cevap verme diye e tabi biraz da hırpaladı
ben de bugün eşime resti çektim. yeter artık ben boşanmak istiyorum diye
şimdi de köpek gibi yalvarıyor ayrılmayalım diye
ama ben biliyorum ki eşim annesinin sözünden çıkmayacak ve biz hiç mutlu olamayacağız