Sen çok haklısın yerden göğe
Siz ne yapsaniz yaranamamissiniz..esiniz sizi birakip daha iyisini bulamayacagini biliyor sanirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen çok haklısın yerden göğe
O zaman da bu gitmeler/gelmeler yatılı olur. En iyisi anlayışlı ailesi olan biriyle evlen,o da şans birazBir bekar olarak annemdende esimin annesindende uzakta oturacam..Ne bu ya![]()
Aynen ya göle maya çalmak gibiO zaman da bu gitmeler/gelmeler yatılı olur. En iyisi anlayışlı ailesi olan biriyle evlen,o da şans biraz
bilmiyorum ama beni çok üzdülerSiz ne yapsaniz yaranamamissiniz..esiniz sizi birakip daha iyisini bulamayacagini biliyor sanirim
bence ailesi hayatta olmayan biriyle evlensin o zaman böyle bi dert olmazAynen ya göle maya çalmak gibi![]()
bence ailesi hayatta olmayan biriyle evlensin o zaman böyle bi dert olmaz
Valla ben en son bayramda gittim.. taaaa ramazan bayramına kadar da gitmem. insan olsunlar önce hep saygı bekliyorlar da onlar tık yokevliliğimin cicim aylarının içine ettikleri için ( hiç rahat vermediler gece gündüz hergün birlikteydik ) ben de şimdi gitmiyorum ayda 1 kere gidiyoruz entemizi
İyi haftalar kızlar. Eşimle haftasonu biraz tartıştık,normal konuşuyoruz ama aramız iyi değil. Sebebi benim ailesine gitmek istememem.Ama bu duruma engel olamıyorum,oraya gidesim gelmiyor. Haftaiçi bir gün kızımı oraya bırakıp iş dönüşü alıyoruz, çalışan biriyim bu yeterli değil midir Allah aşkına? Eşim haftada 2-3 gün uğrar,ona asla lafım yok ama ben neden her aradıklarında gitmek zorundayım?
Size sormak istediğim; sadece bu sebeple eşinden ayrılan var mı? Eşim bir gün yeter artık diyip çekip gider mi? Ailesine her zorlamasında gitmiyorum diye ayrılmak isterse güle güle diyeceğim çünkü,asla taviz veremiyorum.Annesi çok üzülüyormuş, aramıyormuşum bile. Ya arıyorum,saygıda kusur etmiyorum; asıl bize saygı duymayan kendisi.Oğlunun evlendiğini biraz kabullense...
Valla ben en son bayramda gittim.. taaaa ramazan bayramına kadar da gitmem. insan olsunlar önce hep saygı bekliyorlar da onlar tık yok
Anladigim kadari ile haftada 1 gün çocuğa bakıyor is cikisi alıp eve gidiyorsunuz yemeğe falan kalma yok.Haftada bir gün de olsa ailece gidin derim yemeğe esin bunu bekliyor bence hergün gidelim demiyor. Esin senin Ailene gidiyor mu peki.Ama kayınvalidem kendi diyor, bazen de bana getirin annen yorulur diye. Bu açıdan bakmamıştım
Ne güzel dedin ya,her kelimesi doğruValla ne diyim ben pek kv ve kp in ogullarina yansittiklari gibi gercekten icten gelerek gelinlerini gormek istedikleri yada deliler gibi ozlediklerini falan dusunmuyorum. Bana tamamen gostermelik sahte bir maske gibi geliyor, bende her defasinda esim istedigi icin gidiyorum (simdilik 3-5 ayda bir oluyor) ama onun disinda aramam etmem. Esimde seni soruyorlar seni ozluyorlar falan diyo. Ne alaka yani ogullari ile evlendim diye ne onlari sevmek nede aramak muhabbet etmek hayatimi anlatmak zorundayim hele hele ozlemek hic zorunda degilim, birbirimize karsi saygili olalim herkes haddini siniri bilsin yeter. Bana bu kv kp ni seven gelinler/damatlar yada gelinini damadini cok cok sevdigini ozledigini idda eden kv ve kp ler cok inandirici gelmiyor acikcasi. Bu baglarin hepsi siz biri ile evlendigini icin zoraki olustu ve cogunda da ne biz kv kp i secerek evleniyoruz nede kv kp damadi gelini kendileri seciyorlar (genel anlamda konusuyorum). Dolayisiyla kimse kimseye rol yapmasin.
Kendi annemden biliyorum hem gelinini elestirir kusur bulur her gordugunde elstirecek bir noktasini bulur ama yinede bizi aramiyor adam yerine koymuyor bize gelince uzun kalmiyor diye dert yanar bana, yani bu neyin kafasi anlamiyorum ???
Demem o ki caninizin istedigi gibi davranin esinizin istedigi sekilde degil kendi istediginiz sekilde yasayin.
O kısmı eksik yazmışım ya, bir kaç kişi daha sordu;düzenliyorum şimdi. Gittiğimizde yemek yiyoruz çay içip sohbet ediyoruz.Yatacağımız zaman eve gidiyoruz.Anladigim kadari ile haftada 1 gün çocuğa bakıyor is cikisi alıp eve gidiyorsunuz yemeğe falan kalma yok.Haftada bir gün de olsa ailece gidin derim yemeğe esin bunu bekliyor bence hergün gidelim demiyor. Esin senin Ailene gidiyor mu peki.
Evet sonradan gördüm ben de canım. Acaba esin söyle düşünüyor olabilir mi biz senin ailenle aynı binadayiz hergün görüyoruz hafta sonu benim ailemin yanına gidelim diye mi düşündü.Haftada 1 gün annesi için az mı olur diye düşünüyor acaba kızınız için. Hafta sonu kizinizida alıp arada gitse daha iyi olur.O kısmı eksik yazmışım ya, bir kaç kişi daha sordu;düzenliyorum şimdi. Gittiğimizde yemek yiyoruz çay içip sohbet ediyoruz.Yatacağımız zaman eve gidiyoruz.
bunu kendisine söylefim zatenBurda asil is esinize düsüyor,bu sorunu o cözmeli...kaynanazi ancak o durdurabilir
valla en güzeli. gittin mi gittin 5 dk yada 1 saatbayramlarınıda onlarla geçirdiğim için nefret ettim . son 2 bayramdır gidip 5 dakika durup başka şehire ananeme gidiyorum. mutlulujtan pembe görüyorum heryeri
Yalnız değilmişimValla ne diyim ben pek kv ve kp in ogullarina yansittiklari gibi gercekten icten gelerek gelinlerini gormek istedikleri yada deliler gibi ozlediklerini falan dusunmuyorum. Bana tamamen gostermelik sahte bir maske gibi geliyor, bende her defasinda esim istedigi icin gidiyorum (simdilik 3-5 ayda bir oluyor) ama onun disinda aramam etmem. Esimde seni soruyorlar seni ozluyorlar falan diyo. Ne alaka yani ogullari ile evlendim diye ne onlari sevmek nede aramak muhabbet etmek hayatimi anlatmak zorundayim hele hele ozlemek hic zorunda degilim, birbirimize karsi saygili olalim herkes haddini siniri bilsin yeter. Bana bu kv kp ni seven gelinler/damatlar yada gelinini damadini cok cok sevdigini ozledigini idda eden kv ve kp ler cok inandirici gelmiyor acikcasi. Bu baglarin hepsi siz biri ile evlendigini icin zoraki olustu ve cogunda da ne biz kv kp i secerek evleniyoruz nede kv kp damadi gelini kendileri seciyorlar (genel anlamda konusuyorum). Dolayisiyla kimse kimseye rol yapmasin.
Kendi annemden biliyorum hem gelinini elestirir kusur bulur her gordugunde elstirecek bir noktasini bulur ama yinede bizi aramiyor adam yerine koymuyor bize gelince uzun kalmiyor diye dert yanar bana, yani bu neyin kafasi anlamiyorum ???
Demem o ki caninizin istedigi gibi davranin esinizin istedigi sekilde degil kendi istediginiz sekilde yasayin.