Eşin ailesine kandil aramasi, mesaji meselesi

Roselling

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
273
501
23
Merhabalar. Evliliğimde ilk senem. Sadece danismak maksatli soruyorum. Eşim ailelerle mesafeli olmamıza asiri onem veriyor ki olamama gibi durumlara dahi sinirleniyor. Cok gerekceli sebeplerimiz var böyle davranmak zorundayiz.
Ben de ona hak veriyorum. Iki tarafa karsi da mesefeliyiz ki bilhassa esimin tarafina daha fazla. Ben evleneli 3 ay olacak 2 kez gittim. Sınavlarim var onların da yatili misafirleri uzun bir sure daha gitmeyeceğim onlar da anlayisli gibi gorunuyorlar arkamizdan arada konuştukları kulagima gelse de hic önemsemiyorum. Telefonda da nadiren
konusuyoruz.
Kandilde arayip alistirmak da istemiyorum ama arasam mi bilemedim. Ilerideki yillarda her kandilde arayamayabilirim sonra goze batar falan ugrasamam diyorum.
Siz ariyor musunuz acaba? Danismak maksatli merak ettim sorayim dedim. Cok tesekkurler simdiden.

ne gibi sebepleriniz var ama bu kadar hesap kitap yapmak bence yanlış. içinden aramak geliyorsa ara, gelmiyosa arama.

evli olsam ben kandilde filan aramazdım ailemi. dolayısı ile kaynanayı aramak da aklıma gelmezdi.

ne gibi sebepleriniz var ama bu kadar hesap kitap yapmak bence yanlış. içinden aramak geliyorsa ara, gelmiyosa arama.

evli olsam ben kandilde filan aramazdım ailemi. dolayısı ile kaynanayı aramak da aklıma gelmezdi.

Tamamdir tesekkurler. Fitri davranmak en iyisi.

Acikcasi ben normal zamanlarda ararim nasilsiniz falan diye ama kandil bayram mesajlarina ve telefonlarina dini tercihim belli olmasin diye cevap yaziyorum veya ariyorum gostermelik ara gitsin

Ben de aramam. Bayramlar da arayin yeter. Gerci bugun arayacam bayadir aramiyorum cunku. Kandil bahanesi olur. Esiniz de fazla samimi olmak istemiyorsa hic aramayin.

bence aramıyorum demek yanlış.. kandillerde aranmamak olur mu?? heleki istemiyorum diye aramamak. bence kandillerde bayramlarda büyükler aranmalı. daha sonra mesafeye devam edilebilir. bir büyüğün duasını almak ne güzel. kaç dakkayı alacakki aramak. 10 dakka en fazla. bence bencillik gibi geliyorç konu sahibi sırf senin için demiyorum. ama aramamak bence saygısızlık

Ben arardım ilk zamanlar.
Kv kp ayrı olduğu için ayrı ayrı arardım hatta. Kv şimdi yakınımızda aramıyorum tabiki.
Kp i ise geçen sene hiç aramadığımı farkettim. Çocuk falan olunca unutmaya başlamışım işte. Bugün aramayı düşünüyorum..
Arayın ne olacak. Bir telefon altı üstü..

Çok tesekkurler. :)

Ben arıyorum neden aranmasın ki . Bak ben normalde telefonda konuşmaktan nefret ediyorum İnan . Ama bu zamanlarda arıyorum hemen kutlayıp kapatıyorum. Kv ile eşim akşamlar 1 dk konuşur bende o arada merhaba derim . 2 günde bir filan gündüz arıyorum 2 dk kapatıyorum . Bu aralar hergün arıyorum sebebi ise eşim afrinde operasyon da bende yanlız kalmayayım diye anneme geldim . Kv de ye gitmedim ona da sebeblerini arayıp söyledim oda bana hak verdi. Ama yine de beyninde soru kalmasın kırgınlık çıkmasın diye arıyorum

Son düzenleme:

Allah razi olsun kardesim. Dualarimiz sizinle inanin. Cok tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…