ne gibi sebepleriniz var ama bu kadar hesap kitap yapmak bence yanlış. içinden aramak geliyorsa ara, gelmiyosa arama.
evli olsam ben kandilde filan aramazdım ailemi. dolayısı ile kaynanayı aramak da aklıma gelmezdi.
Ben her kandilde hem eşimin ailesini hem en sevdiğim kişileri hep ararim bence çok güzel bi davranış arasan ne kaybedeceksin ki Allah rızası için arayabilirsin sevap kazanırsın bence
ben aramıyorum.Mesajda çekmıyorum .
Gönül koyuyolarmış .
Yapcak bişey yok . Karakterim bu
Acikcasi ben normal zamanlarda ararim nasilsiniz falan diye ama kandil bayram mesajlarina ve telefonlarina dini tercihim belli olmasin diye cevap yaziyorum veya ariyorum gostermelik ara gitsin
Ben de aramam. Bayramlar da arayin yeter. Gerci bugun arayacam bayadir aramiyorum cunku. Kandil bahanesi olur. Esiniz de fazla samimi olmak istemiyorsa hic aramayin.
Ben arardım ilk zamanlar.
Kv kp ayrı olduğu için ayrı ayrı arardım hatta. Kv şimdi yakınımızda aramıyorum tabiki.
Kp i ise geçen sene hiç aramadığımı farkettim. Çocuk falan olunca unutmaya başlamışım işte. Bugün aramayı düşünüyorum..
Arayın ne olacak. Bir telefon altı üstü..
Ben arıyorum neden aranmasın ki . Bak ben normalde telefonda konuşmaktan nefret ediyorum İnan . Ama bu zamanlarda arıyorum hemen kutlayıp kapatıyorum. Kv ile eşim akşamlar 1 dk konuşur bende o arada merhaba derim . 2 günde bir filan gündüz arıyorum 2 dk kapatıyorum . Bu aralar hergün arıyorum sebebi ise eşim afrinde operasyon da bende yanlış kalmayayım diye anneme geldim . Kv de ye gitmedim ona da sebeblerini arayıp söyledim oda bana hak verdi. Ama yine de beyninde soru kalmasın kırgınlık çıkmasın diye arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?