E hiç cevap yazmayın o zaman, yazmayınca anlıycaklar mı? Ben ateist değilim ama sevmiyorum dini mesajları. (Her Cuma, her kandil) kişiye özel olmayan rehberdeki herkese otomatik gönderilen mesajlar bana çok sığ geliyor, görevmiş gibi, özensiz. Asıl o mesajları atanların aramayanlardan yada kutlamayanlardan daha az özendiklerini düşünüyorum, sırf adet yerini bulsun diye. Ben kutlamak istiyorsam ya ararım ya da kişiye özel mesaj atarım. Bir gün sosyal medyada bu yazdıklarıma benzer bi yazı paylaştım artık mesaj gelmiyor ama kimse de ateist olduğumu düşünmüyor.Esimin ailesi ateist bir geline hazir degil
Ama esim biliyor tabiki
Ben kandillerde kimseyi aramıyorum. Eskiden kandilde arama diye bir şey yoktu ki. Bayramda arardık uzaktakileri. Bana kandilde mesaj atanlara bende atıyorum sadece.
Vardır da böyle kutlanmıyordu.son 15 yılın modası:))
daha eskiye gitsen kandil de yoktu zaten.
Ben sadece annesine atiyorum ya da ariyorum aramayinca neden aramadin diyor cunku ya da mesaj atan akrabalar olursa sizinde yaziyorum kisacaE hiç cevap yazmayın o zaman, yazmayınca anlıycaklar mı? Ben ateist değilim ama sevmiyorum dini mesajları. (Her Cuma, her kandil) kişiye özel olmayan rehberdeki herkese otomatik gönderilen mesajlar bana çok sığ geliyor, görevmiş gibi, özensiz. Asıl o mesajları atanların aramayanlardan yada kutlamayanlardan daha az özendiklerini düşünüyorum, sırf adet yerini bulsun diye. Ben kutlamak istiyorsam ya ararım ya da kişiye özel mesaj atarım. Bir gün sosyal medyada bu yazdıklarıma benzer bi yazı paylaştım artık mesaj gelmiyor ama kimse de ateist olduğumu düşünmüyor.
Vardır da böyle kutlanmıyordu.
Ee peki ne oldu 15 yılda?yoo yoktu.
kandiller zaten ismini bildiğimiz yakılan kandilden alır.
tamamen devlet politikasıdır.
bizim ülkemiz dışında kandil kutlayan başka bir islam ülkesi yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?