Eşin ailesine kandil aramasi, mesaji meselesi

Endiselenmeyin boğulmam kesinlikle :))

Ben kandillerde kimseyi aramıyorum. Eskiden kandilde arama diye bir şey yoktu ki. Bayramda arardık uzaktakileri. Bana kandilde mesaj atanlara bende atıyorum sadece.

Sizin eşinizin ailesiyle ilgili değil kendinizle sorunlarınız var anne babanız siz küçükken ayrılmış anne babanızla iletişiminiz hiç iyi olmamış. Hatta evlenirken üzülmeyeceğim bile demişsiniz o yüzden eşinizin ailesiyle de samimi olmak istemiyorsunuz alışık değilsiniz olay bu yoksa diğer konularınız da hiç de eşinizin ailesiyle yaptıklarıyla alakalı bir konunuz yok. Travma yaşatmışlar yok düğünde birşeyler yapmışlar ama açıklama yok çok yüzeysel konuşuyorsunuz ama bahane ediyorsunuz siz izole ailesiz alıştığınız gibi bir hayat istiyorsunuz olay bu!

Ya cok komiksin gercekten

ben kayınvalıdemı hıc aramam cok sevıyorum ama arayıcnada konusacak pek bıseyımız yok zaten onlar baska sehırde ben baska sehırde. ustelık ben nısanlıyım :) nısanlımda baska sehırde yanı 3 ayrı sehırlerdeyız. nısanlım arada soruyo annemı arıyomusn dıye yok cok aramıyorum ısten fırsat bulunca arıyorum ya da o arıyor ama ıkımzde yorgun oluyoruz konusacak bısey bulamıoruz kısa keısyoruz zaten dıyorum. bende rahtsızlık vermemek ıcın pek aramam 4-5 gunde bır 5-6 dk knsurz kandıllerdede whatsapptan yazarım kandılınız mubarek olsun annecm derım oda sag olasn kzm sennde der okadr.yanı ılla aramak yerıne mesaj atın

Olayin sadece gorunen tarafindan yorum yapınca tabi böyle gorunuyor haklisiniz.

Kendinizi bana hak vermeye zorunlu hissetmeniz üzücü..

Aramama alışırlar mı diye basit hesaplar ayrıca üzücü..istemiyorsanız aramayın ama kendinizi de, insanların size tek aramayla alışacaklarını düşünecek kadar mühim görmeyin yıpranırsınız.

Daha az önce beşer dakika arayla hem annem hem kayınvalidem arayıp kutladı kandili aramasalar aramazdım mesafeli olayım diye değil de yapım da yok yani

Kandil gibi günlere önem veriyorlarsa arayabilirsin. Kısa öz. Önem vermiyorlarsa arama. Ben evlendiğim ilk zamanlar arardım, sonra aile yaşantılarının içine girince dini değerlere önem vermediklerini gördüm ve aramıyorum.

Ya cok komiksin gercekten

Yoo gayet ciddiyim komik olan sizsiniz! elle tutulur hiçbirşey anlatmadan kandilde aramakla alışacaklarını düşünerek, ağzınızın aşınacağını düşünerek komik olan sizsiniz! kendi açtığınız konudan bahsediyorum anne babamla iletişimim iyi değil seviniyorum evden gideceğimi yazan siz değil miydiniz eşinizin ailesiyle de münasebet istemiyorsunuz bu nedenle yoksa hiçbir neden yok kandil kutlamanın nesi var? eee zaten aramayacaksınız size hak vermeyenlere değil de hak verenlere anlayış gösterecekseniz neden konu açıyorsunuz aramayın o zaman yalnız kalın!!

Aramiycam ))) Mesafe ne kadar coksa bir o kadar iyidir )))
Kv ile durumlarinizi bilmediyim icin sizin arayip aramamanizla ilgili bişey diyemem ...

Ben bazen ararım bazen aramam alışmak gibi bir durum söz konusu degil yani geçen kandilde aramadım bugün aradım tabi karşı tarafada baglı sende bir kere ara bir dahakine arama nabız yoklamış olursun konuşurlarsa o zaman aramazsın kulagına küpe olur

Ben de kandilde sülalenin aranmasını saçma buluyorum. Yani kandil oturup kutladığımız, bir araya geldiğimiz bir gün değil ki. Hayırlı bir gün, otur ibadetini yap yani.
Bir de böyle günler amacından da şaşıyor, unutsan küsülüyor, arayıp ulaşamazsan geri aranmadığında sen bozuluyorsun, dayıyı arasan teyze küsüyor, evdeki biriyle konuşmazsan bozuluyor. Akşam eve geldiğimde on saat lak lak telefon görüşmeleri, samimi olmadığım ama mecburen aradığım insanlarla ne konuşacağım kasıntısı...
Hayırlı bir günü pek de hoş geçirmiyorum kendş adıma.

Kandilde arayınca mesafeyi bozmuş olmuyorsunuz ki kandil bayram böyle günler de değer verdiğin sevdiğin kişiler aranır sevabını alırsınız bir şey kaybetmezsiniz. Biz her iki tarafı da arar kandilleşiriz müsaitsek gideriz bayramlar aramayız zaten muhakkak sabahtan gideriz Uğraşılacak bir durumu yok konuşmak insanın 5 dakikasını almaz ben bazı cumalar bile ararım özel günler de aynı şekilde mesafeyle ne alakası var bunun .

Bence alıştırıp arama ben ilk yıl sık sık arardım gönülleri olsun diye yinede beni herkese şikayet ediyorlarmış aramıyor diye bunu duyunca şok oldum artık hastalık dışında aramıyorum. Başkasının mutlu etmeye çalışmak zor iş boşuna yormuşum kendimi.

Bunu sakın yapmayın hep ararsinız bir gün aramayın tüh kaka olursunuz dikkat edin bu kandil aramalarında kopar kıymetler her ilişkide bir kandil muhabbeti ver yansın etmistir

Ben dini günlere hassasiyetli biriyim ama su kandil günleri aramak bana cok gereksiz geliyor..Elimi açıp dua etmeyeceğim insanlari arayıp kandiliniz mübarek olsun demek sadece aradi sordu manasından başka bişey değil benim icin..Evlendigimiz de ise esim birak kandili her cuma tum sulalesini arayip cumalasiyordu ..Bana da asilamak istedi bunu ama sonradan o da bana benzedi :) Ben olsam aramam ..Ki aramiyorum da..Annem hep el öpmekle ağız pislenmez ara 2 dk konus sana laf konuşamasın kimse der ama benim icin laflari da cok önemli degil çünkü ne kdr iyi olsanda insanlar seni vurmak isterse vurur.

kv demi hiç sevmem ben de cok mesafelyımdır ancak kandilde Allah için ve eşim için ararım

aramalısın

Gerekçeniz nedir bilemem de siz şimdi yeni evlisiniz ya biz bize yeteriz zannediyorsunuz artık onlara işimiz düşmez falan sanıyorsunuz da o iş öyle olmuyor. Yarın çocuk olur hastalık olur bi şey olur onlar koşar siz de beklersiniz zaten o yüzden bu kadar katı davranmayın şimdi açılan mesafeler zamanla kapatılması imkansızlaşan durumlara dönüşebilir.

Ben de canım isteyince arayan istemeyince aramayangillerdenim. Bugün canım istemiyor gibi ama belli olmaz. Geceye kadar yolu var:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…