- 25 Temmuz 2017
- 2.508
- 6.468
- 108
:))fikir almak istemişsin ama arama diyenleri mantıklı bulup ara diyenlere sebepler yağdırmışsın. kararın baştan belliymiş zaten. sadece onay istemişsin kendi fikrine bence
Kandilde aramak ne kaybettirecek sana
Her kandilde aradığında, ertesi günü valizlerini alıp 6 ay sana yatılı mı gelecekler ??????
Yada ertesi gün kandilde beni aradı, deyip yüz bulup borc para mı isteyecekler
NE DEMEK ALİSTİRMAK İSTEMİYORUM ???
bu bir saygidir, ince düşüncedir, dilin mı yolucalar sene de 2-3 aramayla.
Çevremde hep böyle ince hesap yapanlar, kendi hesaplarında boğuldular. Sen boğulmazsin umarım
Ya cok komiksin gercektenSizin eşinizin ailesiyle ilgili değil kendinizle sorunlarınız var anne babanız siz küçükken ayrılmış anne babanızla iletişiminiz hiç iyi olmamış. Hatta evlenirken üzülmeyeceğim bile demişsiniz o yüzden eşinizin ailesiyle de samimi olmak istemiyorsunuz alışık değilsiniz olay bu yoksa diğer konularınız da hiç de eşinizin ailesiyle yaptıklarıyla alakalı bir konunuz yok. Travma yaşatmışlar yok düğünde birşeyler yapmışlar ama açıklama yok çok yüzeysel konuşuyorsunuz ama bahane ediyorsunuz siz izole ailesiz alıştığınız gibi bir hayat istiyorsunuz olay bu!
ben kayınvalıdemı hıc aramam cok sevıyorum ama arayıcnada konusacak pek bıseyımız yok zaten onlar baska sehırde ben baska sehırde. ustelık ben nısanlıyım :) nısanlımda baska sehırde yanı 3 ayrı sehırlerdeyız. nısanlım arada soruyo annemı arıyomusn dıye yok cok aramıyorum ısten fırsat bulunca arıyorum ya da o arıyor ama ıkımzde yorgun oluyoruz konusacak bısey bulamıoruz kısa keısyoruz zaten dıyorum. bende rahtsızlık vermemek ıcın pek aramam 4-5 gunde bır 5-6 dk knsurz kandıllerdede whatsapptan yazarım kandılınız mubarek olsun annecm derım oda sag olasn kzm sennde der okadr.yanı ılla aramak yerıne mesaj atınMerhabalar. Evliliğimde ilk senem. Sadece danismak maksatli soruyorum. Eşim ailelerle mesafeli olmamıza asiri onem veriyor ki olamama gibi durumlara dahi sinirleniyor. Cok gerekceli sebeplerimiz var böyle davranmak zorundayiz.
Ben de ona hak veriyorum. Iki tarafa karsi da mesefeliyiz ki bilhassa esimin tarafina daha fazla. Ben evleneli 3 ay olacak 2 kez gittim. Sınavlarim var onların da yatili misafirleri uzun bir sure daha gitmeyeceğim onlar da anlayisli gibi gorunuyorlar arkamizdan arada konuştukları kulagima gelse de hic önemsemiyorum. Telefonda da nadiren
konusuyoruz.
Kandilde arayip alistirmak da istemiyorum ama arasam mi bilemedim. Ilerideki yillarda her kandilde arayamayabilirim sonra goze batar falan ugrasamam diyorum.
Siz ariyor musunuz acaba? Danismak maksatli merak ettim sorayim dedim. Cok tesekkurler simdiden.
Olayin sadece gorunen tarafindan yorum yapınca tabi böyle gorunuyor haklisiniz.
Ya cok komiksin gercekten
Kandilde arayınca mesafeyi bozmuş olmuyorsunuz ki kandil bayram böyle günler de değer verdiğin sevdiğin kişiler aranır sevabını alırsınız bir şey kaybetmezsiniz. Biz her iki tarafı da arar kandilleşiriz müsaitsek gideriz bayramlar aramayız zaten muhakkak sabahtan giderizMerhabalar. Evliliğimde ilk senem. Sadece danismak maksatli soruyorum. Eşim ailelerle mesafeli olmamıza asiri onem veriyor ki olamama gibi durumlara dahi sinirleniyor. Cok gerekceli sebeplerimiz var böyle davranmak zorundayiz.
Ben de ona hak veriyorum. Iki tarafa karsi da mesefeliyiz ki bilhassa esimin tarafina daha fazla. Ben evleneli 3 ay olacak 2 kez gittim. Sınavlarim var onların da yatili misafirleri uzun bir sure daha gitmeyeceğim onlar da anlayisli gibi gorunuyorlar arkamizdan arada konuştukları kulagima gelse de hic önemsemiyorum. Telefonda da nadiren
konusuyoruz.
Kandilde arayip alistirmak da istemiyorum ama arasam mi bilemedim. Ilerideki yillarda her kandilde arayamayabilirim sonra goze batar falan ugrasamam diyorum.
Siz ariyor musunuz acaba? Danismak maksatli merak ettim sorayim dedim. Cok tesekkurler simdiden.
Bence alıştırıp arama ben ilk yıl sık sık arardım gönülleri olsun diye yinede beni herkese şikayet ediyorlarmış aramıyor diye bunu duyunca şok oldum artık hastalık dışında aramıyorum. Başkasının mutlu etmeye çalışmak zor iş boşuna yormuşum kendimi.Merhabalar. Evliliğimde ilk senem. Sadece danismak maksatli soruyorum. Eşim ailelerle mesafeli olmamıza asiri onem veriyor ki olamama gibi durumlara dahi sinirleniyor. Cok gerekceli sebeplerimiz var böyle davranmak zorundayiz.
konusuyoruz.
kv demi hiç sevmem ben de cok mesafelyımdır ancak kandilde Allah için ve eşim için ararımMerhabalar. Evliliğimde ilk senem. Sadece danismak maksatli soruyorum. Eşim ailelerle mesafeli olmamıza asiri onem veriyor ki olamama gibi durumlara dahi sinirleniyor. Cok gerekceli sebeplerimiz var böyle davranmak zorundayiz.
konusuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?