Eşin ailesine kandil aramasi, mesaji meselesi

3 aylik evlisin,bir zararlari olmamis anladigim kadariyla. Niye mesafe koydunuz,soguk davraniyorsunuz?Gonullerini hos tutun bence yazik,siz de anne olacaksiniz.Aramak 1 dknizi almaz çok mutlu olurlar.
Bu vesileyle hayirli kandiller kk ailesi

Acikcasi ben normal zamanlarda ararim nasilsiniz falan diye ama kandil bayram mesajlarina ve telefonlarina dini tercihim belli olmasin diye cevap yaziyorum veya ariyorum gostermelik ara gitsin
Dini tercihinizi neden gizleme geregi duyuyorsunuz
Gercekten merak ettigim icin soruyorum

3 aylik evlisin,bir zararlari olmamis anladigim kadariyla. Niye mesafe koydunuz,soguk davraniyorsunuz?Gonullerini hos tutun bence yazik,siz de anne olacaksiniz.Aramak 1 dknizi almaz çok mutlu olurlar.
Hayirli kandiller :)

Esimin cocuklugunu travmaya dönüştürmusler. Dugun vs olaylarını hic anlatmayayim zaten malesef. Kotuluge dahi iyilikle cevap verme meziyetim öldü benim de. Cunku hastalaniyorum. Cok tesekkurler mesajiniz icin.

Arayın bence yada sms gonderin ne olacak bu kadar hesap kitap yapmaya gerek yok

Herkes mükemmel degil daha dogrusu hicbirimiz mükemmel degiliz .kimbilir bizim ne davranislarimiz vardir karşı tarafin hoşuna gitmeyen

Arayın bence yada sms gonderin ne olacak bu kadar hesap kitap yapmaya gerek yok

Herkes mükemmel degil daha dogrusu hicbirimiz mükemmel degiliz .kimbilir bizim ne davranislarimiz vardir karşı tarafin hoşuna gitmeyen

Evet bu da bir bakis acisi kesinlikle. Cok tesekkurler degerli yorumunuZ icin.

Esimin cocuklugunu travmaya dönüştürmusler. Dugun vs olaylarını hic anlatmayayim zaten malesef. Kotuluge dahi iyilikle cevap verme meziyetim öldü benim de. Cunku hastalaniyorum. Cok tesekkurler mesajiniz icin.
Bu msj benim yazdiklarim icin de cvp olabilir :)

Araniz bozuk yani.Bu detaylari bilmedigimden farkli yorum yaptim,icinizden geldigi gibi davranin bence.

canım sen kararını vermişsin zaten aramamakla ilgili. eşinin çocukluğunu travmaya çeviriyorlarsa 3 ay içinde iki defa gitmişsiniz ozaman niye gittinki madem. 1 dklık kandil mesajını büyütüyorsun ama gitmişsin. zaten kandilde Allah rızası için insanlar aranır. o gün dualar edilir. o gün büyükler aranmıcaksa onların gönüllleri hoş tutulmucaksa rabbimin gönlü nasıl hoş tutulur. travma yaratan insana gidiyorsunuz hatta misafirleri olmasa yine gidilecekmiş konundan anladığım kadarıyla ama 1 dakkalık kandil mesajını sorun yapıyorsun. şaşırtıcı. neyse zaten içinden gelmiyor baştan vermişssin kararını aramazsın olur biter.önemli olan bir dahaki kandilde aramaya alışmasınlar diye düşünmek değil önemli olan Allah rızası için aramaktır. o yoksa zaten aramayın

Hayırlı kandiller yazmak \ söylemek bile hesaplanır olmuş..

Bazen kv, görümcelere burada sayfalar dolusu giydiriliyor ama kandil kutlaması için bile "alıştırmak istemiyorum" diye düşünen gelinler olduğunu da okuduktan sonra,

artık kimseye "suçsuz, hatasız" gözüyle bakamaz oldum.

Kandilde aramak ne kaybettirecek sana

Her kandilde aradığında, ertesi günü valizlerini alıp 6 ay sana yatılı mı gelecekler ??????

Yada ertesi gün kandilde beni aradı, deyip yüz bulup borc para mı isteyecekler

NE DEMEK ALİSTİRMAK İSTEMİYORUM ???

bu bir saygidir, ince düşüncedir, dilin mı yolucalar sene de 2-3 aramayla.

Çevremde hep böyle ince hesap yapanlar, kendi hesaplarında boğuldular. Sen boğulmazsin umarım

Bu kadar görüşmeme nedeni nedir evlerine gitmiyorsunuz uzun sürede gitmeyeceğim diyorsunuz eşiniz neden bu kadar mesafe koyuyor ailesine. Bu kandil yani ne demek alıştırmak istemiyorum falan mübarek gün Allah aşkına kişisel şeylerinizi böyle günlere yansıtmayın yani çok yanlış aranıp sorulmak isterler ağzınız aşınmaz ya bir kandil kutlamayla bu kadar mı hatırları yok o insanlar eşinizi büyütmüş yani. Ne var arayıp kutlasanız sizde yarın bir gün anne baba olacaksınız

Olayin sadece gorunen tarafindan yorum yapınca tabi böyle gorunuyor haklisiniz.

fikir almak istemişsin ama arama diyenleri mantıklı bulup ara diyenlere sebepler yağdırmışsın. kararın baştan belliymiş zaten. sadece onay istemişsin kendi fikrine bence

Kandil olayini abartmissin sanki. Yilda kac kandil var sanki diger senelerde kutlayamam diye bisi yazmissin. Onemli gun sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…