Torunu icin arayip tebrik etmeyen adami ne kandilde ne de bayramda ariyorum..
Dini tercihinizi neden gizleme geregi duyuyorsunuzAcikcasi ben normal zamanlarda ararim nasilsiniz falan diye ama kandil bayram mesajlarina ve telefonlarina dini tercihim belli olmasin diye cevap yaziyorum veya ariyorum gostermelik ara gitsin
Hayirli kandiller :)3 aylik evlisin,bir zararlari olmamis anladigim kadariyla. Niye mesafe koydunuz,soguk davraniyorsunuz?Gonullerini hos tutun bence yazik,siz de anne olacaksiniz.Aramak 1 dknizi almaz çok mutlu olurlar.
Bu vesileyle hayirli kandiller kk ailesi
3 aylik evlisin,bir zararlari olmamis anladigim kadariyla. Niye mesafe koydunuz,soguk davraniyorsunuz?Gonullerini hos tutun bence yazik,siz de anne olacaksiniz.Aramak 1 dknizi almaz çok mutlu olurlar.
Bu vesileyle hayirli kandiller kk ailesi
Biliyorum canım Allah hepimizden razı olsun çok duaya ihtiyacımız var ne olur esirgemeyin çok zor zamanlarAllah razi olsun kardesim. Dualarimiz sizinle inanin. Cok tesekkurler.
Arayın bence yada sms gonderin ne olacak bu kadar hesap kitap yapmaya gerek yokMerhabalar. Evliliğimde ilk senem. Sadece danismak maksatli soruyorum. Eşim ailelerle mesafeli olmamıza asiri onem veriyor ki olamama gibi durumlara dahi sinirleniyor. Cok gerekceli sebeplerimiz var böyle davranmak zorundayiz.
Ben de ona hak veriyorum. Iki tarafa karsi da mesefeliyiz ki bilhassa esimin tarafina daha fazla. Ben evleneli 3 ay olacak 2 kez gittim. Sınavlarim var onların da yatili misafirleri uzun bir sure daha gitmeyeceğim onlar da anlayisli gibi gorunuyorlar arkamizdan arada konuştukları kulagima gelse de hic önemsemiyorum. Telefonda da nadiren
konusuyoruz.
Kandilde arayip alistirmak da istemiyorum ama arasam mi bilemedim. Ilerideki yillarda her kandilde arayamayabilirim sonra goze batar falan ugrasamam diyorum.
Siz ariyor musunuz acaba? Danismak maksatli merak ettim sorayim dedim. Cok tesekkurler simdiden.
Arayın bence yada sms gonderin ne olacak bu kadar hesap kitap yapmaya gerek yok
Herkes mükemmel degil daha dogrusu hicbirimiz mükemmel degiliz .kimbilir bizim ne davranislarimiz vardir karşı tarafin hoşuna gitmeyen
Bu msj benim yazdiklarim icin de cvp olabilir :)Esimin cocuklugunu travmaya dönüştürmusler. Dugun vs olaylarını hic anlatmayayim zaten malesef. Kotuluge dahi iyilikle cevap verme meziyetim öldü benim de. Cunku hastalaniyorum. Cok tesekkurler mesajiniz icin.
Araniz bozuk yani.Bu detaylari bilmedigimden farkli yorum yaptim,icinizden geldigi gibi davranin bence.Esimin cocuklugunu travmaya dönüştürmusler. Dugun vs olaylarını hic anlatmayayim zaten malesef. Kotuluge dahi iyilikle cevap verme meziyetim öldü benim de. Cunku hastalaniyorum. Cok tesekkurler mesajiniz icin.
Esimin cocuklugunu travmaya dönüştürmusler. Dugun vs olaylarını hic anlatmayayim zaten malesef. Kotuluge dahi iyilikle cevap verme meziyetim öldü benim de. Cunku hastalaniyorum. Cok tesekkurler mesajiniz icin.
Olayin sadece gorunen tarafindan yorum yapınca tabi böyle gorunuyor haklisiniz.Hayırlı kandiller yazmak \ söylemek bile hesaplanır olmuş..
Bazen kv, görümcelere burada sayfalar dolusu giydiriliyor ama kandil kutlaması için bile "alıştırmak istemiyorum" diye düşünen gelinler olduğunu da okuduktan sonra,
artık kimseye "suçsuz, hatasız" gözüyle bakamaz oldum.
Esimin ailesi ateist bir geline hazir degilDini tercihinizi neden gizleme geregi duyuyorsunuz
Gercekten merak ettigim icin soruyorum
Evet aynen oyle canim benim.fikir almak istemişsin ama arama diyenleri mantıklı bulup ara diyenlere sebepler yağdırmışsın. kararın baştan belliymiş zaten. sadece onay istemişsin kendi fikrine bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?