- 31 Temmuz 2010
- 1.091
- 88
- 363
arkadaşım o konuları okuduğum için korkuyorum bn de ya zaten ama bn hata yapmıcam inşallah dinleyeceğim
Kesinlikle dinle inanki olmuyor yan...Çok çok da iyi olsalar olmuyo.Şimdi kendi evimin reisiyim :)) Okadar rahatımki çok şükür..İnanki burdaki arkadaşlarımız boş konuşmuyor.Herkesde birazda olsa tecrube var.Nişanlın ne dicek konuştunmu peki?
Kesinlikle dinle inanki olmuyor yan...Çok çok da iyi olsalar olmuyo.Şimdi kendi evimin reisiyim :)) Okadar rahatımki çok şükür..İnanki burdaki arkadaşlarımız boş konuşmuyor.Herkesde birazda olsa tecrube var.Nişanlın ne dicek konuştunmu peki?
Babanın da 1,5 sene sora kesin emekli olacağına da inanmıyorum ben öle söleyipte çalışmaya devam eden çok.
Yani uzun lafın kısası, "sevgilime kendimi anlatayım, beni dinlesin anlasın, hak versin, lafıma gelsin" diye bir şey beklerseniz, affedersiniz ama çok beklersiniz. Zaten söz hakkınız olması için de haklı olup olmamanıza gerek yok, bu yuvayı kuran bireylerden birisi de sizsiniz, sizin kararınız nişanlınızınki kadar önemli. Eşlerden biri sürekli huzursuz olacaksa o evliliğin ne hayrı kalır? Allah kolaylık versin.
senin konulara bende baktım :) hayat ne garip degılmı evleniyorum diye acmıssın konu evlenmııssın aynı evde yasamıssın cıkmıssn :)bende işallah cıkıcam kısmetse cıkamadım daha :)
kavga ettiğimiz için konuşamıyoruz ama yarın konuşucam bu konuyu kesinlikle kabul edemeyeceğimi onn anlayabileceği bir dille açıklayacağım artıları eksileri hepsini güzelce açıklayacağım kabul eder diye düşünüyorum
kavga ettiğimiz için konuşamıyoruz ama yarın konuşucam bu konuyu kesinlikle kabul edemeyeceğimi onn anlayabileceği bir dille açıklayacağım artıları eksileri hepsini güzelce açıklayacağım kabul eder diye düşünüyorum
Şuanda yaşadığınız kaygıları ya da hayallerinizin erteleniş düşüncesini bir erkeğe aktarabilmek çok zor,imkansız değil ama zor.
Kadın gözüyle göremeyecek muhtemelen.
Evliliğin özellikle ilk bir yılının çiftler için ne kadar önemli olduğunu umursamayacak.
Sizin belkide öğlene kadar uyuyup,bana kahvaltı hazırlamanı istiyorum talebiniz çocukca gelecek.
Seninle aşkımızı sadece tek bir odada mı kısıtlayacağız deseniz bu mu yani diyecek?
Ailen ile aramız çok iyi,onları çok seviyorum ve onlarında beni sevdiğini biliyorum ama insanlar aynı evde anne babası,kardeşleri ile tartışıyorlar;insanın eşinin ailesi ile yaşayabileceği bu tarz bir tartışmaya davetiye çıkarmaktır aynı evde yaşamak deseniz '' senaryo yazıyorsun '' diyecek...
Kısacası sizin gözünüzle göremeyecek çünkü o zaten şuanda da ailesi ile yaşıyor aynı düzen devam ederken ohhh birde sevdiği kadın gelmiş olacak yanına , ne ala değil mi??
Ona zaten evliliğe,şuana kadar yaşadığınız düzenden çıkıp yeni bir düzene ayak uydurmaya çalışmaya,kendisine alışmaya ve mükemmel bir evlilik yaşamak için elinizden geleni yapma çabanıza olumsuz etkileri olacağını söyleseniz...Bilemiyorum bakış açısını tabii!
Ben bana bunu eskaza teklif etse de ben hayır dediğimde ısrarcı olan birine,benim hayallerimi ve planlarımı hiçe sayan birine evlilik için güvenemezdim zaten.Sonuç olarak nişanlılık dönemi zaten birbirinizi tanıdığız dönem.Eğer o bunları hiçe sayıp ille de ailem diyorsa o sizin için uygun biri değildir;yok tam aksinde ise onun ailesi ile mutlu mesut yaşama hayallerine siz hayır diyorsanız sizde ona uygun değilsinizdir.
sizde çekmiş gibisiniz bu durumdan bnde en az enkazla bu durumdan çıkmayı planlıyorum güzelce anlattıktan sonra bir sorun çıkarmayacağından eminim çıkartırsada ilişkiyi tekrar gözden geçirme taraftarıyım sanırım ama bir denemek istiyorum bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?