Eşin ailesiyle birlikte yaşamak

sakin derim bende sadece kvde var hicbi istedigimi yapamiyorum ne ozel bigun icin ozel bi masa ne istedigim yere yanliz gitme markete bile birlikte gidiyoruz evde hicbi istedigini giyememe esin icin suslenememe
gerekirse 3sene bekle yada simdiden sozlunu ikna et asla ama kabul etme ev ustune ev olmuyo

çok üzüldüm arkadaşın adına ya bnde anlamadım zaten çok iyi gözüküyor ama adı üstünde kaynana yani illa bi kaynanalık yapar.allah yardımcısı olsun canm arkadaşınn inşallah

Gizliden burayı okuyorsa kklı bayanların gazabından korkmuş olabilir, ya da Allahın sevgili kulu paparayı yemeden vazgeçmiş. Neyse hır gür çıkmadan tatlıya bağlanmasına çok sevindim.

çok teşekkür edderim canm sayenizde valla o bn söylemeden kabul etmiş olabilir ama bn yine söyleyeceklerimi söyledim sağolun herşey için

Sakın sakın hayatının yanlısı olur ben yandım sen bari yanma kardes

öyleymiş ya valla çok çeken var bu kaynanalardan daha yeni arkadaşımın yanından geldim kaynanasını anlatıyor bana niye böyle vicdansızlar hiç anlamıyorum allah ıslah etsin

öyleymiş ya valla çok çeken var bu kaynanalardan daha yeni arkadaşımın yanından geldim kaynanasını anlatıyor bana niye böyle vicdansızlar hiç anlamıyorum allah ıslah etsin

İbret olsun bunlar sana kendine göre bı es herzaman bulabilirsin ama senin hayatın sana bidaha verilmeyecek zamanı geriye alma sansin olmayacak banada diyolardiki oğlumuz evlensin biz tr ye yerlescez 2 sene oldu daha yerlescekler şimdide diyolarki tr de napcam buranın havası iyi anlican yapma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…