- 22 Kasım 2014
- 875
- 387
- 73
- 35
- Konu Sahibi esraylmz03
Sebebınız nedır?Benim de bole bi niyetim var.inşallah uyguluyabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sebebınız nedır?Benim de bole bi niyetim var.inşallah uyguluyabilirim
bilmeden yorum yapilmamali :) onlarin verdigi darbeler hala sürüyor bende cünkü
Ay galiba genel yazdiginiz seyleri bana yazdiniz sandim kusura bakmayin yaaffBaba mi ..benim yazdigim seyi alintilamamissiniz..galiba baskasina yazacaktiniz..babadan bahsetmedim ben..buzimkinin annesi var sadece..burda yeniyim alinti yapmayi da bilmiorum galiba yanlis kisiye yazdiniz
ona baba demek bile fazla neyse istisnai bir durum yasadigim icin fazla üstünde durmiycagim.Olabilir ama birbabaya o sekilde hitap hos olmamis![]()
Canım bi çok sebep var tanışmaya gelmeye istemediler benzin parasını bile eşime ödettiler ellerini ceplerine atmadılar durumları var bu arada hadi bu neyse 2 sene nişanlı kaldım bi kere gelmeyi bırak aramadılar bile hiç bi şekilde benim babam bana iyi bi yerden dairesini verdi 4 ay oldu bi kere evime gelmeyi bırak bi kere aramadılar bile daha var bi sürü aklıma gelince yazarım yineSebebınız nedır?
Canım bi çok sebep var tanışmaya gelmeye istemediler benzin parasını bile eşime ödettiler ellerini ceplerine atmadılar durumları var bu arada hadi bu neyse 2 sene nişanlı kaldım bi kere gelmeyi bırak aramadılar bile hiç bi şekilde benim babam bana iyi bi yerden dairesini verdi 4 ay oldu bi kere evime gelmeyi bırak bi kere aramadılar bile daha var bi sürü aklıma gelince yazarım yine
Yok tatlım hiç ole bişey yok daha önce kimseyle çıkmadım bile şöyle bi durum var kp im çok aksi evde yemek salçalı diye herseyi fırlatan bi tip eşimi sürekli evden kovan askerde bile bi kere aramayan biri ama eşim çok iyi bi mesleği olan güzel para kazanan biri herkesle iyi anlaşır düğünümüzü otelde yemekli yaptı eşim bunu kaldıramadı bi türlü bana hakaret etmektir bu diyo ve kp im 2 senelik nişanlılıkta bi kere düğün lafı etmedi hani ben şöyle isterim sizce napalım falan tarzı bizim orda kp konuşur bişeyler iyi veya kötü bırak konuşmayı bizi bi kere bile aramadılar en son bayramda eşimle beni kabul etmediler bu da son olaydı zayencanim bir sebep soyluyorlar mi?
ne bileyim 2. evliligin mi veya cocuklumusun veya baska biriylemi evlendirmek istiyorlardi veya dini konularmi.biraz anlatirsan iyi olur
Yok tatlım hiç ole bişey yok daha önce kimseyle çıkmadım bile şöyle bi durum var kp im çok aksi evde yemek salçalı diye herseyi fırlatan bi tip eşimi sürekli evden kovan askerde bile bi kere aramayan biri ama eşim çok iyi bi mesleği olan güzel para kazanan biri herkesle iyi anlaşır düğünümüzü otelde yemekli yaptı eşim bunu kaldıramadı bi türlü bana hakaret etmektir bu diyo ve kp im 2 senelik nişanlılıkta bi kere düğün lafı etmedi hani ben şöyle isterim sizce napalım falan tarzı bizim orda kp konuşur bişeyler iyi veya kötü bırak konuşmayı bizi bi kere bile aramadılar en son bayramda eşimle beni kabul etmediler bu da son olaydı zayen
Eşime küsmüş işte bu düğün muhabbeti yüzünden herkese arkasından konuşmuş o adam mı ondan avukat mı olur demişbayramda sizi neden kabul etmediler, bak bu küsme sebebi, gelene gelme denir mi,
gitsen bi türlü gitmesen bi türlü
Eşime küsmüş işte bu düğün muhabbeti yüzünden herkese arkasından konuşmuş o adam mı ondan avukat mı olur demiş
Evet başka bi baba olsa oğlum bole bi düğün yaptı diye gurur duyar ama bu adam onu bırak bide eşimin iş almasını engelliyo havaya girdiğini düşünüyorsen sadece kendin mi görüşmek istemiyorsun yoksa eşinde mi görüşmesin istiyorsun
baba biraz anormal galiba, oğluyla gurur duyacağına....
Evet başka bi baba olsa oğlum bole bi düğün yaptı diye gurur duyar ama bu adam onu bırak bide eşimin iş almasını engelliyo havaya girdiğini düşünüyor