Eşin ailesiyle küs olmak

valla ben de küsüp kardeşi düğünümde rezillik çıkardı ben çıkarmışım gibi bağırdı çağırdı bide eşime bizim üstümüze yürüdü onla gidersen bir daha gelme falan diyor tabi şimdi konuşmaya çalışıyordu malesef düğünümden beri evine girmedim büyük konuşmıyım onlara gitmem allah vesile olsunda kapılarından içeri girmiyim

Kustum ben hatta esimde kustu cok guzel oluyo biraraya gelmek icab etsede bazen ozamanlardada konusmuyoruz pek zaten muhabbet etmeye filan kalkinca esim cevap vermeden salliyor benle zaten oyle bi girisimleri yok gereksiz muhabbet yok yani

aynı benim gibi ben hüstüm eşimde küstü ama üzülüyor git barış dedim eşime

Ah mesafe de koysalar keske... biz mesafe koysak da onlar koydurmuyor. Ben de gercekten samimi, kendi halinde, icten, dogal anadolu insani olmalarini isterdim. Okumus cahillerle anlasmak gercekten zor. 7 aylik hamileyim bir kere beni arayip hal hatir sormak yok. Ilk 3 ay yerlerde surundum resmen ama yakin olmalarina ragmen kapimi calmadilar. Boyle gelis gidisler yok cunku onlarda. Illa ki aksam kari koca gelip yemek yeyip cay yemis meyve agirlanip misafir gibi gitmeleri gerekir. Ugrayip nasilsin demek bir kap yemek getirmek yoktur. Benim tespitim su arkadaslar: kizi olmayan kaynana cok vicdansiz oluyor.
Ay aynı benim kaynana....

Eşinin ailesiyle tamamen küs olan var mı aranızda nasıl küstünüz memnun musunuz hayatınızdan

yani bence çokta huzurlu olmaz şöyle ki eşimin ailesi ile ben konuşmuyor iken eşimde bazı şeylerden dolayı uzak oldu onlara arada tamemen soğukluk oldu.Ama eşimi belli zaman sona düşünceler sardı yansıtmasada ailesinden ,doğuran annnesinden uzak kalması iyi gelmedi ona .bende kendi ailemi baz alıp empati kurdum.yapamazdım onlarsız. demekki eşimde o düşüncelerde en azından 2-3 haftaya bir oturmaya gideriz 1-2 saatliğine gönül alırız ve eskilerde yaşanmışlıklar olsada hatırlamayıp oandan mutlu olmaya çalışırız.herşey zamanla geçiyor çünkü ailede hakaret aşağılama devamlı yerme üzme olmadıktan sonra incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerden dolayı küs kalınmaz .....

eşimde bende duygusalız ve çok takıyoruz kafamız rahat deyip çıkamıyoruz işin içinden keşke böyle olmasaydı

tabiat olarak küs kalmayı sevmem bende
Bizde oyle bisey yok bence en guzeli herkesin gonlunu yapamiyorsan yada birileri anlasamiyorsa birbirinden uzaklasmali ve rahat etmek en iyisi evliliklerin basina ne geliyorsa bicoguda aile akraba vs sizin olay ne bilmiyorum tabide biz herkesi mutlu etmeye ugrasmanin gereksiz oldugunu dusunuyoruz cunku istesende herkesi mutlu edemessin etsende kendin yipranirsin esim diyor onlar yaslanicak belki olecek biz bize kalicaz yine kimin gidecegini Allah bilir tabide oyuzden hayat arkadasligimizi yipratmaya gerek yok bir omur yanyyana olacaksak :)

Eşinin ailesiyle tamamen küs olan var mı aranızda nasıl küstünüz memnun musunuz hayatınızdan

zaten şu site eşimden boşanıyorum başlıklarının içine girince hep kayınvalideden sebep olduğunu anlıyorum kendileride gelin olmuş insanlar

Bizde oyle bisey yok bence en guzeli herkesin gonlunu yapamiyorsan yada birileri anlasamiyorsa birbirinden uzaklasmali ve rahat etmek en iyisi evliliklerin basina ne geliyorsa bicoguda aile akraba vs sizin olay ne bilmiyorum tabide biz herkesi mutlu etmeye ugrasmanin gereksiz oldugunu dusunuyoruz cunku istesende herkesi mutlu edemessin etsende kendin yipranirsin esim diyor onlar yaslanicak belki olecek biz bize kalicaz yine kimin gidecegini Allah bilir tabide oyuzden hayat arkadasligimizi yipratmaya gerek yok bir omur yanyyana olacaksak :)

evet ama aileside yaşlı sonunda ölünce ne vardı yanlarında olsaydık alttan alsaydık diye başımı yerse

geçen bir kavgamızda senin için herkesi sildim demezmi.,
yooo orda dur benim için değil kendi geçmiş kırgınlıkların için sildin beni savunmadın hiç dedim. kabul etti sustu haklıyım çünkü

ama yinede barışsın istiyorum bana bir ayak gelseler bende barışırım küsken huzursuzum önüme bakamıyorum

Ben küs değilim ama mesafeli davranıyorum artık kpder bi başlıyo konuşmaya allahım sanki ben gerizekalı birinin verdiği şekere kanacak onla gidecek küçük kız çoçuğuyum bide sadece bana değil herkese böyleydiler. Millet kesti elini eteğini bana sardılar biara bende mesafe koydum birşey anlatmaya kalksa sonra anlatırsın baba acil işim çıkdı deyip uzaklaşıyorum yoksa dinlersem eğer kafa sallamakdan 3 gün başım ağrıyo ben şahsen küsemem eşimin ailesi sonuçda yakıştıramam kendime oda benimkilerle küsse çokda üzülürüm o benimkilerle nasılsa bende onunkilerle aynıyım ilk yıllar laçkaydı çünkü birliğe evlenmiştim mümkün değildi resmi olmak şimdi resmiliği kazandırdım çok şükür kafam çok rahat şimdi

evet ama aileside yaşlı sonunda ölünce ne vardı yanlarında olsaydık alttan alsaydık diye başımı yerse

geçen bir kavgamızda senin için herkesi sildim demezmi.,
yooo orda dur benim için değil kendi geçmiş kırgınlıkların için sildin beni savunmadın hiç dedim. kabul etti sustu haklıyım çünkü

ama yinede barışsın istiyorum bana bir ayak gelseler bende barışırım küsken huzursuzum önüme bakamıyorum
Ohhho oyle yapacaksa barissin zaten sen hic karisma bosver

BEN DE EŞİMİN ABLA ABİ VEEŞLERİYLE KONUŞMUYORUM. ELTİM ÇOK FESAT. BİR EVN BİR KIZI. GELİN GELMİŞ EŞİMİN ABİSİYLE EVLENEREK. BİR TEK GELİN OLMUŞ. HEP POFPOFLAMIŞLAR. SONRA BEN GELDİM. KAYINPEDERİM BENİ ÇOK SEVDİ AMA ELTİM BUNU HAZMEDEMEDİ. HEP TEK OLMAYA ALIŞMIŞ ÇÜNKÜ. FESATTT. KOCASINI DA DOLDURDU. DURDUK YERE KÜSTÜLER. SONRA KOCASI DA ABLASINI DOLDURDU. SİZİN ANLAYACAĞINIZ EŞİMİN ABLA VE ABİSİYLE KONUŞMUYORUM. AMA K.PEDERİMİ ÇOK SEVERİM ONA LAF YOK. BABAMDAN AYIRMAM. O DA BENİ ÇOK SEVER. KIZINDAN AYIRMAZ. KAYINVALDİME DE SEVMEM. ÇÜNKÜ KAYIYN VALİDEM DE BÜYÜK GELİNİNİ SEVER. O YAPMIYORM DESE DE BENCE EVLATLARI ARASINDA AYRIM YAPIYR. YÜZÜNE DE SÖYLEDİM AMA BEN İÇİME ATMADIM. SEN EVLATLARIN ARASINDA AYRIM YAPIYORSUN DEDİM. O YÜZDEN ONU DA SEVMEM. AMA EŞİMİN HATRI VAR. HASTA OLSUN YEMEK YAPARIM ALIŞVERİŞİNİ YAPARIM YOLLARIM. AMA EŞİM OLMADAN PEK GİTMEM. MUHATAP OLMAM. ÇÜNKÜ SEVEMİYORUM AĞZIYLA KUŞ TUTSA BU SAATTEN SONRA DEĞİŞMEZ BEN DE. EŞİM DE BİR ARA ABİSİ VE ABLASIYLA GÖRÜŞMÜYORDU AMA KARDEŞLER SONUNÇTA SEN GÖRÜŞ DEDİM. ET TIRNAKTAN AYRILMAZ. AMA BEN ASLA KONUŞMAM GÖRÜŞMEM. BAYRAMLARDA DAHİ ARAMAM. NE HALLERİ VARSA GÖRSÜNLER...

Ben eşimin ailesi ile değil de ablası ile küsüm.
Ablası kıskanç ve içten pazarlıklı biri.
Bizi o tanıştırmıştı üstelik. ama ne zaman ki eşim benimle çok fazla ilgilenmeye üstüme düşmeye başldı kendisi 2. plana atıldı ondan beridir kıskanmaya başladığını hissettim, sürekli müdahele etmeye çalışmalar, sitem dolu laf sokmalar falan.duygu sömürüsü vs vs kendisini hiç mi hiç ilgilendirmeyen konularda da haddini aştı. En son kavga ettik ve görüşmüyoruz her hangi bir eksiklik hissetmiyoum hanım efendi kardeşini silmiş atmışmışmş...bir de beni suçluyor onunla arasını bozmuşum diye. Silip atmasının sebebi de ablası bana bir sür laf saydı eşm de tpki gösterdi ablasına haliyle o yüzden silmiş atmış...
Eşim benim haklı olduğumu düşünüyor görüşmememe saygı duyuyor kendi de bayağıdır görüşmüyor ama ilerde görüşürler yine....bunu bile istemiyorum aslında ama kendi bilir abla kardeş neticede
Kayın validemle her hangi bir sorunumuz yok mesafeliyiz normal bir kadın zararı yok faydası da eh işte...
Keşke aşimin ablası ile de mesafeli olsaymışım başta...hiç yüz göz olmaya değmez eeşinizin ailesiyle sisi ne kadar seviyo görünseler de hiç öyle bir şey yok kabul edemiyorlar kıskançlık illa ki oluyor...

4yildir gorusmuyorum
İyi yanlarida var zor yanlarida var
Ben halimden memnunum

Hayatimda gerilim yok
3.insanlar yok
Tedirginlik yok
Karisan yok
Dedikodu ,fesatlik,kiskanclik yok(varsada haberim yok)
İgneli bakislar,sozler,laflar mecburi gel-gitler,yalan gulmsemeler yok

Ama mevzulari evimde gectiginde zaman zaman esimle geriliyoruz
Hala ailesine zerre laf soyletmeyen ! bir adet esim var

İsimlerini zikretmeyerek ortam germemeye calisiyorum

Oluyo yani guzelde oluyo tavsiye ediyorum.

Ben de eşimin ailesiyle görüşmüyorum. Düğünden önce burnumuzdan getirdikleri yetmiyor gibi sonrasında da huzursuz etmek için ellerinden geleni yaptılar. Kavgalar, hakaretler, beni dışlamalar, dedikodumu yapmalar vs vs.... Anlatsam roman olur, hatta inanılması güç şeyler. Bende eşim, kavuktan çıkmış gibi düşünüyorum. Kendi ailesi ne yaparsa yapsın, bana lafını etmesin de... Evimede koymuyorum. Kendi evimde saçma sapan insanlardan hakaret işitip dışlanamam. Öyle insanlar yok benim hayatımda. Çokta mutluyum ;)

ben en son düğünde gördüm eşimin ailesini zaten düğünede misafir gibi gelip gittiler eşimde konuşmuyo 3 sene olacak görüşmüyorum eşime diyorum senin ailen istersen sen görüş diyorum eşim onlar senden özür dilemeden ben onları affetmem diyo çok şükür huzurumuz yerinde

Back
X