- 1 Haziran 2012
- 2.223
- 858
- 83
- Konu Sahibi esraylmz03
bende görüşmüyorum ve rahatım hak edenlere böylesi yapılmalı diye düşünüyorum.önce ben kuaförde nikah saçımı yaptırırken evimin altını üstüne getirip karıştırmış nikah şekerlerinden çalmış(ben verecektim zaten)sonra düğünde takılan ne var ne yok 5 tl'ye kadar beni ağlata ağlata aldı düğün gecesi kavga gürültü olarak aklımızda kaldı ve asla kutlamıyoruz bu nedenle .öte yandan hamile kaldığımda bebek olacak diye ufak ufak görüşüyordum eşimde üzülmesin diye 1 haftalık bebeğim için bu çocuk sana hiç benzemiyor oğlum bunda bi iş var dediği gün de sildim attım .bikaç ay sonra görmek istedi babası eşimin(kanser kendisi)gel gör ama o kadın gelemez dedim bu telefonu eline aldı çeyizimden tut annemlerin bana hiç bişiy yapmadığına kadar(evet doğru yapmadılar ama konuyla ne alakası var dimi)saydı saydı ben üzüldüm ağladım falan ertesi günde zaten minnacık gelen sütüm kesilince bende kadını kestim attım hayatımdan.eşimde görüşmüyor görüşüyorsa bile haberim yok .karışmam zaten görüşsün ama evime giremez.işte kısaca benim hikayem :)