esin ailesiyle yasamak zor mudur??

bu ilsikim nisanlimdan onceki o benden ayrildi ve nisnalandigimi ogrenince bana ona donmem icin surekli etki yapiyor onunla direk konusmuyorum fakat bana ulasiyor ve hala bekledigini soyluyor bu beni yipratiyor onu sevdigimin de farkindayim nisnalimi tanima firsatim bile olmuyor surekli aklim karisik hanngisi daha uygun nisanlimdan ayrilip ona bi sans daha mi vermeliyim bunlar beni yipratiyor

Hic dogru bir sey degil , Evlenince ayri eve cikmak
daha dogru bence..

Ben senin yerinde olsam 3 yil daha beklerdim ama ailesiyle
oturmazdim , neler neler okuyoruz burda ... bosanma derecesine geliyorlar esler ...

evliligi yipratiyo , ustelik kafa yapinizada uygun degillermis ...

Bak arkadaşım iyi giden bir ilişkin olsaydın zaten ayrılmazdın.
Nişanlın kötü bir insan olsaydı onunlada nişanlanmazdın.
Ayrıca eski erkek arkadaşın bana hiç samimi gelmedi.
'Gidenin ardından nokta koy ki gelen büyük harfle başlasın.

anladiginiz icin tskr ederim gercekten aslinda ben sirf bu sevgi yuuznden cok sey yasadim 4 aydir baska biriyle nisanliyim sirf vazgecemedigim icin ayri yasayan evini duzenini kumus birine haksizlik ediyorum asiri vicdan azabiyla kivraniyorum

Anladigim kadariyla sen zorla baska biriyle nisanlisin ve bu donemde sevdigin adam karsina cikti ?????

Anladigim kadariyla sen zorla baska biriyle nisanlisin ve bu donemde sevdigin adam karsina cikti ?????

olay tam olarak soyle oldu
ben bi senelik bi ilsiki yasadim ve erkek arkadasim ara verelim bi sure dedi bu sure hic bitmedi iki ay sonra tamamen bitirdi
kisa bi sure sonra suan nisanli oldugum adamla tanistim mantigima yatti ve onunla nisanlandim bunu ogrenen eski erkek arkadasim 4 aydir ona donmem icin cesitli yollarla kafami karistirip duruyor onunla konusmuyorum ama bi sekilde bana ulasip ona donmemi hala onu bekledigimi ieltiyor bu beni yoruyor iste nisanlimla mi devam etsem yoksa oan mi geri donsem nisnalim mantigima uygun tek sevmedigim yonu kufr kullanmasi buna siddetle karsi cikiyorum duzelir diyor inanmak istiyorum ama aliskanliklar duzelmesi zordur biliyorum .eski erkek arkadasim asla kufr etmezdi ve saygiliydi

Evli değilim ama kk sayesinde evlilik ve aile ilişkileri konusunda epey bilgi sahibi oldum :)
1 - Kesinlikle eşin ailesiyle yaşanmaz, ev ev üstüne olmaz! (.gerçi zaten ben kimseyle anlaşamam, sıkı fıkı olamam ama kk ufkumu açtı)
2 - Ayrı evin bile olsa, mesafeyi de koruman lazım öyle içli dışlı pek olmayacaksın! Gelip giderken çat kapı yapılmayacak, başta nasıl alıştırırsan öyle gider!
3 - Ailesinin sözünden çıkmayan bir adam her ne olursa olsun ailesini senden üstün görüp onlar kırılmasın diye seni üzmeyi göze alacaktır! (Maalesef...)
4 - Küfür eden birinin şiddete meyilli olma ihtimali yüksektir, hele ki aileyle oturursan sen köleye dönersin ki kültürel bakımdan da farklı alışkanlıklara sahipmişsin çok zorlanırsın!

Diğer eski sevgiliye de yol ver gitsin geçmişe mazi deniyor tatlım- mazide kalan bir şeyi bugüne taşımamayı zaten şimdiki kişiyle nişanlanarak başarmışsın, tekrar geriye bakman anlamsız. En iyisi ikisini de bırak kendine yepyeni bir hayat kur

Allah yardimcin olsun hayli karisik bir durum ama ben olsam senin yerinde geriye bakmazdim birak geride kalanlari sen zaten yoluna baska bir adamla devam etmeyi tercih etmissin. Gonlun hala eski erkek arkadasinda gibime geldi nerdeymis bu zamana kdr daha yenimi dusmus jetonu ??? seni sevseydi birakmazdi zaten neden birakmis hic dusundumu bunun tek bir aciklamasi GONLUNU BASKA KIZLARLA EGLENDIRMIS OLABILIR olay bundan ibaret canim sonra sana U donusu yapmis tekrardan onlardan yuz bulamamis ve seni kullanmaya calisiyor sanki .... aklini karistiriyor !!!!
Eger nisanlin sana simdiden kufur ediyorsa bunun sonu ne olur hic dusundunmu ???
Simdi senin simdiki nisanli diyor degilmi ayni evde yasayalim uc sene boyunca diye onu anlamadimda ????

Son düzenleme:
Tavsiyem Size İkisiylede Beraber Olmayın Neden mi?

1.Eski Nişanlı Sevgili Sağlam Değil

2.Bu Beraber Oturmak İstediğiniz Nişanlı İle Çok Karşıt Düşüncelerdesiniz Değil Ayrı Ev Evlilik Yapmayın Derim Mutlaka Sorun Çıkıcak
Siz Yabancısınız Onlar İse Türk Çok Zor Evlilikte Uyum-Denge Çok Önemli

hayir nisnli oldugum kisinin ayri evi var esyasi filan herseyi yani o eskinin durum iste

Yasanmaz...
Kocanin esi gibi degil de, evin kizin gibi olursun...
Hic girme o topa...

yapamazsın.. Daha ilk senede pes edersin.. Ben kndimden biliyorum.. Sadece kayınvalidem var.. Ve biraz densiz.. Evde kayınpedern de olucakmış.. Rahat oturamazsın istediğini pişiremezsin.. İlişkinizi yaşayamazsınz.. Serbestçe ona istediğiniz gibi aşkım canım cicim diyemezsiniz.. Ya da tartışamazsınız.. Kumandaya hasret gidersin arkadaşlrn gelemez.. Annen gelse gitse ertesi gün adın doldurulmuşa çıkar.. El kızısın kıymet bilinmez.. 3 sene diyorsun.. Çocuk da ister.. Snra çalışıyorsan çalışma derler.. Mesela bn çalışmıyorum.. Kızım iki yaşına girdi.. Ama kayınvalidem ben çocuğa bakmam dio.. Kreşe versen aldığının yarısı oraya gidecek.. Yorgun argın eve gelip hizmet etmek de cabası.. Bence hiç kabul etme.. 3 sene bu dile kolay.. 3.5 senedir beraberim ben.. Ağız tadıyla kızımı kucağıma alıp da şapur şupur öpemedim ben.. Saygıdan.. Adım bile atma.. Kafa dengim değil dedin.. Hiç geçinemezsin..

tskrler icimden gecenleri baskasindan duymak guzeldi :) ins uygulamaya da gecicem en kisa zamanda

3 sene dediğin nedirki biz 6 sene sevgili 1 sene nişanlılıktan sonra evlendik ev ev üstüne olmaz aceleniz ne

Canim sana katilmamak mumkun degil konunun tam uzerine basmissin aynn dedigin gibi olur bu arkadasimiz sonu sen nasil 3.5 seneden beri berabersin gercekten sabirliymisin

Ogrenciyken evlenmek niye? 3 sene sonra evlenin. Evlilik zaten mesakkatli bir is, bir de kendinize aile baskisi cikarmayin

aldatıldıgını ögrendiginde daha çok yıkılır.

asıl soruna gelelim, elbette yaşanır, kk da bir sürü kadın kp kv derdi bile olsa yaşıyor...

fakat daha önemlisi şu, tüm sıkıntılara katlanıp yaşamaya deger mi?

Canim sana katilmamak mumkun degil konunun tam uzerine basmissin aynn dedigin gibi olur bu arkadasimiz sonu sen nasil 3.5 seneden beri berabersin gercekten sabirliymisin

gülü seven dikenine katlanır demişler.. Ama benimki diken değil de yalı kazığı zannedersem.. Azıcık daha sabır.. Dün gece eşimle tartıştıkdan sonra buralara baktım.. Herkes muzdarip.. Biri de ben eşimin ailesiyle oturuyorum ve mutluyum desin.. Kimse yok.. Ben hala evi ayırma fikrini düşünmemeliymişim mevzusunu açmamalıymışım.. Daha çok kalbim kırılırmışşşşşş.. Tavuk gibi yolunmayı çok sewer benim kocam..

Arkadasim uc konunuda takip ettim sen bu adamla evlenmek istemiyorsun ama nasil ayrilabilecegini bilmiyorsun diye dusunuyorum artik acaba ailevi bir baski mi var uzerinde bilmiyorum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…