Eşin aldatıp aldatmadığını nasıl çözebilirim ? Nasıl Anlarım ?

Ama sizinki çok tuhaf ilk zamanlar istekli olsa da sonra dan isteksizlesse diyecem aldatiyo olabilir ama sizin durum daha farklı Hiç isteği olmamış insan eşini ister severek mi evlendiniz eşiniz sevmiyo mu acaba arkadaş gibiymissiniz evde yorum da yapamıyorum
Severek evlendik , ilk başlarda cinsel hayatımız bir şekilde vardı ilk birkaç ay , sonradan birden kesildi . İlk sorunda bişi demedim , ara ara neden Dr a gitmiyorsun dedim , Dr ne yapacak dedi öyle böyle derken bu zmaan geldik mbhalen daha bişi yaptığı yok .görmezden geliyor

Vala cok alakası var. Ayni sorun kadında olsa adam ne yapardı acaba. Hemen başkasına gider. Ve siz haklisiniz. O zaman terapiye gitcek tedavi olacak çünkü bi sorun var belli.
Tabi bu sorun bende olsaydı adım şimdiye çoktan çıkmıştı. Onun yüzüne de söyledim bunu , kim ne diyecek de sana boyel sorunun olsa dedi bana da bu sefer

Bana olan tavrı su , iyiyken iyi kotuyken çok kinci. Yani şuan mesela benim onu bu konuda sıkıştırmamam üzerine gitmemem için iyi davranıyor . Ev işlerinde yemekte felan yardımcı evinin ihtiyaçlarını görür felan . Çünkü içime doğan hisse göre , bu konu uzarsa bu evlilik bitecek. O da üstünü örtmeye çalışıyor kaçıyor hep bu konudan . Cinsellik konusundan.sordugumda da sebebini bilmiyorum düzelir felan diye gecistiriyor . Bir erkek böyle mi olur ? Bu konuyu benim dememe bile gerek kalmadan gurur yapıp çözmeye çalışmaz mi benle beraber ?

Sen boşanmazsin. Gözü açilmamiş, ilişki nedir, arkadaşlik nedir, sevilmek nedir. Hiçbirini bilmiyorsun. Bu yaşa kadar fanusta yaşadin vve yaşin gereği evlendin.

Üzülüyorumda. Hayati yaşamadan bir evliliğe atildin. Beklentilerin ne bilmiyorsun. Bir kadinin seks istemesi, beklentileri olmasini ayip karşiliyorsun. Sadece evlilikte bu kadinin görevidir, olmasi gereken diye kodlandin ve ondan dolayi kafanda soru işareti. Kendince görevini yerine getiremiyorsun, yani suç sendedir diye kişisel algiliyorsun.

Adam seni severdir, ancak sadece arkadaş olarak. Seni bir cinsel bir birey olarak görmüyor. Ve hiçbir zamanda görmeyecekte. Muhtemelen adam gay ve bunu kendiside kabullenemiyor.

Olacak şey şu. Sen 1 yil sonra boşanalim diyeceksin ve adam panikleyecek. Seni bastiramiyor artik. Adam düzeninden olmak istemiyor. Zor ile ilişkiye girer sirf çocuk olsun diye. Sende kendini kandirirsin düzeldi diye, neticede evlilikte diğer görev bebek yapmak senin için.

Hamilelikten itibarende adam sana hiç değmez. Bahanesi çok olur, hamile kadina kiyamamak, sonra bebek olunca, uykusuz yapamamak,.. Ve bir bakarsin yillar geçti.

Eh tabi büyüdüğün muhafazakar ortamda hele hiç olurmu, cocuk ile boşanma sirf sex yok diye?

Olacaği, siradan sevgisiz, aşksiz siradan bir evlilik. Adamin ev işi yapmasini bile nimet olarak görüyorsun. O bebeğede çok yazik olur. Daima o mesafeyi his eder. Evliliğin bu olduğunu düşünür, halbuki değil, hemde hiç değil

Y Yalniz dertli bugün kızımın öğretmeninin ölüm haberini aldım. Dün grupta mesaj yazan, bugünün planını yapan adam bugün yok. Anladın mı? YOK. Yaşayacağımız 40 sene daha, yolda yürürken kafamıza saksı düşmezse, bir anda ayağımız kayıp balkondan düşmezsek, aniden hastalanmazsak. Bir ohhh demeden göçüp gideceksin, adam sırf zaten yapması gerekenleri lütuf olarak kaktırıyor diye.

Y Yalniz dertli bugün kızımın öğretmeninin ölüm haberini aldım. Dün grupta mesaj yazan, bugünün planını yapan adam bugün yok. Anladın mı? YOK. Yaşayacağımız 40 sene daha, yolda yürürken kafamıza saksı düşmezse, bir anda ayağımız kayıp balkondan düşmezsek, aniden hastalanmazsak. Bir ohhh demeden göçüp gideceksin, adam sırf zaten yapması gerekenleri lütuf olarak kaktırıyor diye.
Başınız saolsun Allah rahmet eylesin üzüldüm . Çok haklısınız :(

Severek evlendik , ilk başlarda cinsel hayatımız bir şekilde vardı ilk birkaç ay , sonradan birden kesildi . İlk sorunda bişi demedim , ara ara neden Dr a gitmiyorsun dedim , Dr ne yapacak dedi öyle böyle derken bu zmaan geldik mbhalen daha bişi yaptığı yok .görmezden geliyor
Bence aldatmiyor.sadece isteği yok.psikolojik yardım alın birlikte

Severek evlendik , ilk başlarda cinsel hayatımız bir şekilde vardı ilk birkaç ay , sonradan birden kesildi . İlk sorunda bişi demedim , ara ara neden Dr a gitmiyorsun dedim , Dr ne yapacak dedi öyle böyle derken bu zmaan geldik mbhalen

Öyle evlilik de ne bileyim insan mutlu olamaz ki eşiniz ile tekrar konuşun böyle olmaz diye belki sizde alttan alıyosunuz bise demiyorsunuz diye o da salmistir tepkinizi görürse ne yapar acaba

Allah rahmet eylesin korona miydi peki

Diyelim ki adam aldatmıyor, sadece aseksüel veya gay.

Bu neyi değiştirecek ki? Hiç yakınlık yaşamadan göçüp gidecek misiniz?

Dikkat edin boşanma diyince size “sahte” bir yaklaşma deneyebilir hele çocuk gelsin diyorsa iyice şüphelenin. Kendinizi sıkı sıkı korumanız lazım.

Diyelim ki adam aldatmıyor, sadece aseksüel veya gay.

Bu neyi değiştirecek ki? Hiç yakınlık yaşamadan göçüp gidecek misiniz?

Dikkat edin boşanma diyince size “sahte” bir yaklaşma deneyebilir hele çocuk gelsin diyorsa iyice şüphelenin. Kendinizi sıkı sıkı korumanız lazım.
Zaten ilk evlendik hemen çocuk istedi ben istemedim . Sonra kaldı gitti ustemeledi zaten de ilişki olmuyordu bende normalmevlilik mi yaşıyoruz da çocuk istiyrosun derdim , bı tane olsun çocuk ,sonra bu sorun olursa yine olsaydı o zaman çaresine bakarız gibi saçma sapan şeyler söylerdi . zaman zaman tartisirdik . Bende zaten asla çocuk istemiyorum şuan ve de yapmam da .

O zaman ben böyle evlilik olmaz deyince , tamam ayrılalım niye demiyor ? Niye benim vicdanimla oynuyor iyi davranarak ://
Çocuğu yapıp erkekliğini kanıtlayacak elaleme, onu bekliyor. Nasılsa çocuk var ayrılamaz diye rol yapmayı kesip özünü ortaya çıkaracağı günü bekliyor.

O zaman ben böyle evlilik olmaz deyince , tamam ayrılalım niye demiyor ? Niye benim vicdanimla oynuyor iyi davranarak ://

Çocuğu yapıp erkekliğini kanıtlayacak elaleme, onu bekliyor. Nasılsa çocuk var ayrılamaz diye rol yapmayı kesip özünü ortaya çıkaracağı günü bekliyor.
Aynen bundan. Boşansa tekrar evlen baskısı olacak. Ötmeyen kuşuyla kimi kandıracak. Sen nasılsa varsın derdi seni elinde tutmak.

Cinsellik bitmişse evlilik bitmiştir. Daha fazla zorlamamalısınız şahsi kanaatimce.

Ben de aldatıldığınızı düşünmüyorum. Eşinizin gay ya da aseksüel olması muhtemel.

Back
X