• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşin aldatıp aldatmadığını nasıl çözebilirim ? Nasıl Anlarım ?

Bu bahsettiklerin karakter özellikleri olabilir yalnız.. yani tanıdıgımdan beri böyle birseyini paylaşmıyor, sorun cozmeye yanasmiyor yada yokmuş gibi davranıyorsa demek ki karakteri böyle.. aldatma konusunu en net tlf kurcalayarak bulabilirsin varsa..
Gelen maillerini kontrol et arada, kaydoldugu herhangi bir site varsa hali hazırda girmese bile mail gelebilir o sıtelerden.. sonra play store dan daha önce indirilmiş fakat o ands tlf da olmayan uygulamalara bak( kitaplık diye geçer) geçmişte indirip sildigin uygulama kitaplikta kalır ordan da silmezse..
Google a face giris yaz tıkla( uygulamaya degil) sifremi unuttum yazıp eşinin önce email ini sonra tlf no yaz ara bakalim başka bilmedigin face hesabı varmı( bu bahsettigimi aynı şekilde twitter a da yap, twitter giriş sifremi unuttum sırasıyla mail ve tlf ile aratmak ) bakam twitter hesabı varmı..
Tamam yaparım

Terapi ile konunun çözüleceğini düşünüyorsanız "ya hemen randevu alıyorsun ya da erkeklik görevinin yerine getirilmemesi üzerinden dava açıyorum ve bunu tüm ailen öğrenecek" diye resti çekin. Ertesi güne randevu alır büyük ihtimalle.

Ama bence en mantıklı açıklama eşinizin kadınlardan hoşlanmaması. Sizi ve evliliği paravan olarak kullanıyor. O cinselliğini yaşıyor yani, siz yaşamıyorsun

Terapi ile konunun çözüleceğini düşünüyorsanız "ya hemen randevu alıyorsun ya da erkeklik görevinin yerine getirilmemesi üzerinden dava açıyorum ve bunu tüm ailen öğrenecek" diye resti çekin. Ertesi güne randevu alır büyük ihtimalle.

Ama bence en mantıklı açıklama eşinizin kadınlardan hoşlanmaması. Sizi ve evliliği paravan olarak kullanıyor. O cinselliğini yaşıyor yani, siz yaşamıyorsunuz.
Bende paravan gibi düşünüyorum kendi evliligimi malesef :(

Zaten senin zorunla sana yanaşsın anlamında değil. Boşanmak istediğinde itiraz edip seni vazgeçirmeye çalışırsa diye.

Hayır boşanmayacağım derse kuşun ötmediğini tüm sülalene anlatırım davayı da o sebeple açarım derseniz itiraz etmeden sizi zorlamadan boşanır.
Hee anladim . Bende terapi ya da cinsellik için zorlayın diyorsunuz gibi anladım

Aynen yazdıklarınızı yaşadım yaşıyorum . Evlendik 6 ay gerdeğe girmedi , bekaret raporu alıp evliliğin iptali davası açıcam ailene sen anlatırsın ne demek olduğunu deyince ilk birliktelik oldu sonra 4 yılda toplam 7-8 kere oldu sonuncuda hamile kaldım ve bir daha olmadı oğlum 8,5 yaşında . Bakire olarak evlendim ve hala bakire gibiyim çünkü o 7-8 seferde gerçek sevişme değildi yüzümü görünce ‘ dikkati dağılıyor ‘ diye araya yastık koyarak sesimi duyunca ‘ dikkati dağılıyor ‘ diye hiç çıt ses çıkarmadan 1-2 dakikalık şeylerdi . Çocuk olduktan sonra Etrafa gösterilecek vitrin tamamlandı ve bir daha dokunmadı . Ben konu sahibine özelden de yazdım boşan bu adam değişmez belki bir ihtimal anne olursun ama böyle kadın olmadan anne olmak çok zor diye. Bdv vs bilmiyordum ben o zamanlar kimseye de anlatamamıştım o yüzden bdv ve cinsellik formumda özellikle bu konulara yazıyorum ki yaşayan bir örnek var karşılarında olmuyorsa olmuyor . Kırmızı gecelik vs diye yazacak olanlara her renk her tür gecelik kıyafet yiyecek vs denedim olmuyor.

Konu sahibi neden hala bekliyorsun ? Aç davayı kurtul şu Aseksüel yaratıktan , zaman geçiyor ilerde keşke daha önce boşansaydım deme benim gibi
Haklısınız :( . Kaç yaşındasınız evlilik bitti mi

E boşan kurtul kardeşim. Tekrar kurarsın güzel bir hayat kendine. Evlilik böyle bir şey değil.
Bunu aileme nasıl anlatacağım . Ailem kısmen de olsa biliyor ama onlarda ,her anne baba gibi evladının yuvasının dagilamsini istemez , o yuzdne Dr. A bi gidin çaresini arayın diyip duruyorlar . Böyle evlilik olmaz diyorlar ama boşan kurtul demediler .

Bunu aileme nasıl anlatacağım . Ailem kısmen de olsa biliyor ama onlarda ,her anne baba gibi evladının yuvasının dagilamsini istemez , o yuzdne Dr. A bi gidin çaresini arayın diyip duruyorlar . Böyle evlilik olmaz diyorlar ama boşan kurtul demediler .

"Ben evliliğimi kurtarmak için elimden geleni yaptım ama olmadı" diyeceksiniz. Eş-dost, anne-baba...Bunlar yaşadıklarımıza üzülür, ama yaşadığımızı yaşamaz. 4 yıldır kendinizi anormal bir durumun içine hapsetmişsiniz. Evliliğinizi sürdürdüğünüz her gün kendi hayatınızdan çalıyorsunuz. Kızımız boşandı diye 2 gün üzülür ağlaşırlar, sonra onlar da kabullenir.

Gayet net söyleyeceksin. Onların boşan kurtul demesini bekleme. Belki de sebep olmak istemedikleri için kesin cümleler kurmuyorlar. Böyle evlilik olmaz demişler işte ki bence 3.5 yıldır sana dokunmadığın bilseler boşan kurtul da derler.

Gayet net söyleyeceksin. Onların boşan kurtul demesini bekleme. Belki de sebep olmak istemedikleri için kesin cümleler kurmuyorlar. Böyle evlilik olmaz demişler işte ki bence 3.5 yıldır sana dokunmadığın bilseler boşan kurtul da derler.
Anneme demiştim zaten . O da muhtemelen ondan Dr bı gidin diyor ustunkapali binsekilde

Bizim insanımızda yuva yıkma, yuvaya sebep olma fobisi var. İstersen her gün kan kus, yine de boşan demezler.

Aslında daha önce de burada eşimle ilgili ,başka sorunlardan dolayı , fkonular açmıştım ve bir cozume ulaşamadım .ve bu sefer de bu açıdan arastirmak istedim . Kısaca anlatayım . Eşimle karı koca hayatimiz yok uzunca bi süredir , fakat eşim normal bı hayatımız var gibi davranıyor yani bana iyi davraniyor (gerçi anlasamadigimiz noktalar da çok da neyse onlar uzun ) .. suanki durum iyi davranıyor mesela . Ama böyle büyük bir sorun varken , bunu önemsememek cozmek yerine yokuş gibi davranması .. ee bende bir erkek olarak bu ihtiyacını nerden karsiladigini bulmaya çalışıyorum . Dr a gittik hormonal bı sıkıntı yok fakat adam bu sorun yokmuş gibi . Soruyorum düzelir diyor ama üstünden geçiyor . Benle bişi paylaşmıyor yani anlasilan cinsel anlamda . Telefonda şifre felan da yok ama bende dakika başı kurcalama huyum yok zaten , hicde olamdi bu zaman kadar . Arada baktım tabi geçmişte ama bulamadım . Kafam allak bullak , kurcaliyorum bende işte anlamaya çalışıyorum ? Umarım anlatabilmisimdir nolur yargilamadan cevap verirseniz sevinirim . Nasıl bulabilirim bisiyi varsa?
3,5 yıl sevişmeden bir evliliği nasıl sürdürebiliyorsunuz gerçekten hayret ediyorum ben :KK57: :KK57: böyle bir sabır inanın peygamberlerde yoktur :işsiz: :işsiz: 1 aydır sevişmiyoruz (eşim ameliyat oldu) 40 ının çıkmasını bekliyorum, hala yanaşmazsa boşanacağım :KK70:

Back
X