Aslında daha önce de burada eşimle ilgili ,başka sorunlardan dolayı , fkonular açmıştım ve bir cozume ulaşamadım .ve bu sefer de bu açıdan arastirmak istedim . Kısaca anlatayım . Eşimle karı koca hayatimiz yok uzunca bi süredir , fakat eşim normal bı hayatımız var gibi davranıyor yani bana iyi davraniyor (gerçi anlasamadigimiz noktalar da çok da neyse onlar uzun ) .. suanki durum iyi davranıyor mesela . Ama böyle büyük bir sorun varken , bunu önemsememek cozmek yerine yokuş gibi davranması .. ee bende bir erkek olarak bu ihtiyacını nerden karsiladigini bulmaya çalışıyorum . Dr a gittik hormonal bı sıkıntı yok fakat adam bu sorun yokmuş gibi . Soruyorum düzelir diyor ama üstünden geçiyor . Benle bişi paylaşmıyor yani anlasilan cinsel anlamda . Telefonda şifre felan da yok ama bende dakika başı kurcalama huyum yok zaten , hicde olamdi bu zaman kadar . Arada baktım tabi geçmişte ama bulamadım . Kafam allak bullak , kurcaliyorum bende işte anlamaya çalışıyorum ? Umarım anlatabilmisimdir nolur yargilamadan cevap verirseniz sevinirim . Nasıl bulabilirim bisiyi varsa?