• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esin aldigi hediyeyi begenmemek

Benim eşim de güzel hediyeler almıyor paraya kıyamıyor sanırım, sorsan para mı var diyor, sinir oluyorum çalışmayan kadınların eli yüzü takı dolu, benim bir saatim bile yok, nişanda düğünde alınmadı, ben saat bekliyorum doğumgünümde, o çiçek alıyor.

valla kızlar herkes değiştir demişde insan alınıyor ya.. eşim aldığım hediyeyi değiştirmişti bi keresinde çok kırılmıştım çok pahalı bişeyde değildi ama benim için anlamı vardı yani :KK51: sonuçta düşünüp alıyorsun..
anlamsız olsaydı bile kırılırdım benim zevkimi beğenmiyor musun diye gerçi:)))
eşin benim gibi değilse değiştir canım ama bilemedim:)))

valla kızlar herkes değiştir demişde insan alınıyor ya.. eşim aldığım hediyeyi değiştirmişti bi keresinde çok kırılmıştım çok pahalı bişeyde değildi ama benim için anlamı vardı yani :KK51: sonuçta düşünüp alıyorsun..
Ama tatlim su saate baksana takilcak gibi mi : (

valla konu acmadan once icimde benim de bi suphe vardi degistirmesem mi diye simdi hic kalmadi
kesin degistirecegim esim de anlasin artik neyi sevdigimi napiyim 1 yillik evli degiliz ki 10 yildir beraberiz :27:

valla konu acmadan once icimde benim de bi suphe vardi degistirmesem mi diye simdi hic kalmadi
kesin degistirecegim esim de anlasin artik neyi sevdigimi napiyim 1 yillik evli degiliz ki 10 yildir beraberiz :KK53:
Aynen ya azıcık geliştirsinler kendilerini, ben daha yeni evliyim, biraz zaman geçince söylicem nasıl şeyler istediğimi beğendiğimi.

arkadaslar esim bana cok zevksiz hediyeler aliyor ozel gunlerde simdiye kadar cogunu begenmeyerek de olsa kullandim.
simdi degistirmek istiyorum kafama gore, biraz bozularak sen bilirsin dedi. begenmesem de kullanmali miyim ?
siz napiyorsunuz boyle durumlarda ?

duzenleme : hediye su cok yasli isi degil mi :/
Eki Görüntüle 2136263
Zevkleriniz benziyor olsa bile kadınların giyim ve takı modelleri çok çeşitli olabiliyor. Yani beğenmeme olasılığınız çok fazla bunu bence kendisi de kabul etmeli. Ben mesela eşime aldığım her kıyafeti beğenmiştir genelde ben seçiyorum zaten, ama herkes herkesin tarzını beğenmek zorunda değil. Bence bu kadar travmatik bir olay Haline getirmemek lazım ben de zor beğenen biriyim o nedenle eşim pek saat ve kıyafet almaz hediye olarak

Evet... kurdalesi bile vardi :KK43:
Benim nişanlım yabanci... kesin Türk arkadaşları aklina sokdu... muhahahaha... onlar kesin şaka amacli demişlerdir ama benimki çeyreği kapmış gelmiş. Bide yakama takmadim diye küsmüştü. Broş zanneti galiba... :KK43:((
10 dakkadır gülüyorum buna çeyrek kapıp getirip yakaya takılmadı diye küsmek asdfsafh :D

Back
X