benim eşimin eski evlerine gittiğimde kv hiçbişiye elini sürdürtmüyordu. ben çok iyi niyetli ve saftım. eşimle de işlerş ben yapcam diye konuşmuştuk lafı geçtiğinde. merhametli bi yapım var yaşlı kadına niye yaptırayım diye düşünüyordum. sonra ilk zamanlar bi kahvaltı hazırladım yattım. baktım kahvaltı tepsisini bile mutfağa götürmemiş beni bekliyor. başka bi sürü art niyet. evlenmeden hemen önce camını bile silen kadın birden yaşlı hiçbişi yapmayan birine döndü. iyi niyetli olsaydı ben ona gerçekten iş yaptırmazdım ama art niyetini gördüm ve tepkimi koydum. şimdi az da olsa yapıyor.
ama temizlik anlayışlarımız farklı yapsada rahatsız oluyorum yapmasa da. yani ben bi dubleks gibi eve de razıyım ama maddi durum yüzünden biz öle şeyler yapamadık. onların eski oturdukları evde en azından 2-3 ay yaşayıp sonra gelse bile olurdu ama hem maddiyattan hem benim saflığımdan akıl edip de böle şeyler yapamadım. eskiden kk ya katılsaydım keşke. o zaman bi ihtimal akıl ederdim. :) bi ihtimal çünkü aşkın gözü kör. gözüm kördü herkes çok bişiler dedi ama dinlemedim. çok iyi niyetliydim çünkü
Sen niye düsünüyorsunki bunlari ??
Sevgiline bir mesaj yaz
"alternatiflerini bekliyorum, düsün tasin" diye
ne demek ya ona hayir buna hayir ??
Sen zaten fedakarlik yapiyorsun, ayni sokakta, ayni apartmanda oturmayi kabul etmekle
ama beyefendide biraz adim atsin sana yani,
ben sukadar fekadarligi zaten yaptim, sira sende demelisin
okadar alternatif sürmüssün, yok annem kendini dislanmis hisseder
ya villadaki cati katinda olsun yatak odamiz diyorsun,
yok ordada kendini dislanmis hisseder
e iyi gelsin ortaniza yatsin bariiiii!!!!!!!!!!!!
Simdide sevgilin düsünsün birak
ayni evde evlilikler sürmüyoooooooor
yok seni kendi kizi gibi sevecekmis, yalannnnn, hic inanma
yazdıklarındakı anahtar cumle : baska evde baska katta bile dışlanmış hisseder lafı.
bu cok önemli ve kişiliğini yansıtıyor kadının .
aklı basında bır ınsan tek cocuk olur olmaz ayrı konu yenı evlı ınsanların bu zamnda özellikle ayrı evde yaşamları. zamn degıstı artık . bızler eskıler gıbı degılız. tahmmul sınırımız iş yapma becerımız alışkanlıklarımız cok farklı.
benım teyzem tek oglu vardı valla ayrı eve alcam dedı ayrı ev actı gayette mutlulular bakıma muhtac olursa bakar ınsan ama genc bır kadınla aynı evde yasanmaz .
dedem vefat ettı bbannem evde tek kaldı . cocukları hep baska sehırlerde. ama annemler bızlerle yasa 2 cocugu var. 3 ay bızde kal 3 ay dugerınde öle degısımlı sıkılmadan yasarız dedıler babannem kabul etmedı benım evımde dusenım var sıznde dusenınızı bozamn dedı gezmeye gelırım dedı okadar .
daha evlenmemıs nısan yok kadın dıslancagım dıyorsa ust katta ıısn cok zor . herkez ıısn ısıne karısınca cıkılmaz bır hal alır canım net ol kararını ver. öle ora bura duusnmeyı bırak . ayrı daırede oturuyorsa ok de. söle bır durum var 3 kııs bır yerde yasadınmı bılmme ama 3. hep tek kalır . bu kadın sız odaya gırınce tek kaldım dıycez kıskancak belkı oglunu
yazdıklarındakı anahtar cumle : baska evde baska katta bile dışlanmış hisseder lafı.
bu cok önemli ve kişiliğini yansıtıyor kadının .
aklı basında bır ınsan tek cocuk olur olmaz ayrı konu yenı evlı ınsanların bu zamnda özellikle ayrı evde yaşamları. zamn degıstı artık . bızler eskıler gıbı degılız. tahmmul sınırımız iş yapma becerımız alışkanlıklarımız cok farklı.
benım teyzem tek oglu vardı valla ayrı eve alcam dedı ayrı ev actı gayette mutlulular bakıma muhtac olursa bakar ınsan ama genc bır kadınla aynı evde yasanmaz .
dedem vefat ettı bbannem evde tek kaldı . cocukları hep baska sehırlerde. ama annemler bızlerle yasa 2 cocugu var. 3 ay bızde kal 3 ay dugerınde öle degısımlı sıkılmadan yasarız dedıler babannem kabul etmedı benım evımde dusenım var sıznde dusenınızı bozamn dedı gezmeye gelırım dedı okadar .
daha evlenmemıs nısan yok kadın dıslancagım dıyorsa ust katta ıısn cok zor . herkez ıısn ısıne karısınca cıkılmaz bır hal alır canım net ol kararını ver. öle ora bura duusnmeyı bırak . ayrı daırede oturuyorsa ok de. söle bır durum var 3 kııs bır yerde yasadınmı bılmme ama 3. hep tek kalır . bu kadın sız odaya gırınce tek kaldım dıycez kıskancak belkı oglunu
burda yazan evli olan herkes bilir evlenmek mesele değildir.önemli olan onu layıgıyla yürütebilmektir.her ne kadar bazı insanlara bos gelsede bi bakmıssın saygı sevginin önüne geçmiş.eşin olsun eşinin ailesi olsun sevmese de saysın istersin.kaldı ki eşinle bile yaşamak bazen zorlaşırken eşinini ailesiyle yasayacaksın annesi dahi olsa iyice düşün derim.bu işler aceleye gelmez.olmuyorsa da zorlamaya hiç gelmez.çünkü evlendikten sonra yolunda gitmeyen bişeyleri gördükçe kahrolursun hayatta hiçbişey vazgeçilmez değil.bazen bişeylerden yol yakınken dönülürse en azından kayıplarda az a indirgenmiş olur diye düşünüyorum.HAYATTA HİÇBİRŞEYİ ZORLAMAYACAKSIN.OLURUNA BIRAKACAKSIN.OLMUYORSA DA YOLUNA BAKACAKSIN canım.benimde düşüncem böyle.
Yani aynı durumda seninde annen olabilir di.
Tamam sen olurunu yapmak istiyorsun ama
Oda annesinden ayrı yaşayamacagını belirtiyor
Erkek arkadaşında top yani.
Ama üst katı yaptırmak mantıklı geldi bana
Sana ait bir odan ve banyon olur.
Zorr şeyler
Allah kolaylık versin.
erkek arkadaşım gelinini kızı yerine koymak istiyo , o kadınları erkeklerden daha çok sever diyor.
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için, senin için de çok üzüldüm gerçekten duygulandımeşin geç de olsa anlamış. sizler benim için birer abla gibi oldugunuz için tecrübeleriniz bana ışık tutuyor. bugün bu konuda o kdr cnm sıkkın ki işi gücü bıraktım burda yazıyorum sabahtan beri ama kafam çok takıldı bu konuya bugün, çünkü dün akşam annemle konuştuk o da asla olur vermiyor.
şu an umarım mutlusundur ilaçları bırakmışsındır. olsun sen yine de elinden gelen görevi yapmışsın öbür dünyada bile olsa karşılığını alırsın sonuçta bu hayat da geçici biraz onu da düşünmek lazım
Deliler gibi asik olsanda sakin kabul etme ?
Kahrindan ölsende ayril
cünkü unutuluyor,
kimse bukadar cile cekmeye degmiyor,
HICBIR ERKEK bukadar cile cekmeye deymiyor, cünkü ceken hep KADIN oluyor !! Yani gelinler tabi
Sen okadar alternatif sunmussun, öyle olmassa böyle yapalim demissin,
oda olmuyorsa en azindan $öyle olsun demissin,
beyefendi herseye olmaz olmaz, bu ne ya ?
padisahin torunu sanki
Ailenin bunu asla kabul etmedigini söyle,
zaten isteme felan olursa
orda annende acik acik söylesin, sakin susmasin
sonra cok cekersin bak herkes aynisini söylüyor
gencligini mahvetmeye deymeeeeeeeeeez
Şu an için kullanmıyorum ama girdi bı kere en ufak şeyde tetikliyor çok hassaslaştım her şeyden çok kolay etkileniyorum derler ya geçer ama delerde geçer aynen öyleyim Cnm.ALLAHA şükür yinede bunlar dertmi insanlar neler yaşıyor.Ama sen çok iyi düşün.ne annesi ne sen nede eşin üzülmesin sonradan bişeyleri yoluna koymak daha zor oluyoo cnm
ev ev üstüne olmaz canım..mesela ben kayınvaldemle ayrıym hemde ayrı şehirlerdeyiz geçen sene geldi ameliyat oldu bebeğim var ,bakıcımız eve geliyor,bende çalışıyorum 5 gün kaldı dayanamadım..ameliyatlı haliyle bile kalkıp evin düzenini değiştirmeye kalktı ,bakıcımız bile daha ne kadar kalacak diye sordu ,kadının herşeyine karışıyomuş,sen nasıl çocuk bakıyon öyle şöyle yap deyip durmuş,çocuğun oyuncakları odasında dökülü olur çoğu zaman gelip onları topluyomuş,bakıcı kadına sen çok dağınıksın bu böyle olmaz oğluma diycem demiş...daha neler neler.ben oğlumu 5 aylıktan beri güvenip emanet ettiğim kadın gitmesin diye neler yapıyorum bakıcı değiştirmesin diye maddi olarak fedakarlık yapıyorum bi 5gün daha kalsa kadın gidecekti..
sonrasında eve geldiğimde yemekleri yapmak için mutfağa giriyorum tin tin eşimde kendisi evinde dahi yemek yapmaz eltimle beraber oturuyolar ,bana ne yemek yapsam oğlumda bunu pek sevmez ya deyip durdu,halbuki eşiminde bayılarak yediği yemeklerdi...anlayacağın bu bile sorun olurken aşkından gebersem de asla kabuletmem beraber oturmayı
Hiç mi görmedin topiklerde kaynanalardan neler çekildiğini.
Sakın sakın!
ya zaten birlikte oturmayı isteyen aile tipleri çocuğunun ayrı bir ailesi , evliliği olduğunu kabullenmeyenler bence. yoksa zorunluluk yoksa mantıklı olan istemezki. hele kayınpeder olmasına rağmen birlikte oturmak isteyenleri garip karşılıyorum. ayıp bişi bence aslında. toplum kabullenmiş sorgulamıyorlar ama bence ayıp ya.
eniştende hastaymış gerçekten. sanki alt katta ilgilenemez. böleleri niye evlenir anlamıyorum gerçekten. evlenmeyin çoluğu çocuğuda ananızdan babanızdan yapın. o kadar sapkın düşünceli geliyor bana böle tipler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?