Arkadaşlar merhaba sizden çok fikir almış biri olarak çok yakın bir arkadaşımın derdini de sizlerle paylaşıp fikir almak istedik. Arkadaşımın eşi çok iyi onu ailesini çok seven biraz asabiliği var. 3 yıldır evliler evliliğin ilk yıllarında ufak tefek yalanları yakalamış (aldatma değil) ama sonrasında bayağı düzelip ufak bir konuda bile yalan söylememeye başlamış. İşinde gücünde ailesi de çok iyi fakat arkadaşıma her şeyi alttan alttan dayatıp benle sen bir değiliz benim yaptığımı sen yapamazsın onun parfümüne kadar karışma eskiden sıkınca bile sinir olurken arkadaşım tepkisini koyduğu için onun sevdiği parfüm dışında parfüm sıkınca kıyameti koparıyormuş ama kendisi ne isterse onu giyer fikir bile almazmış bunlar saçma şeyler belki ben de söyledim ama buradaki mesele arkadaşım bizimle dışarı bile ayda bir çıkabilir üst üste görüşsek neden görüşüyorsun biraz tek kal ( çalışmıyor ve çocuğu yok) kendisi her gün arkadaşlarıyla görüşüyor. Dün de saçma sapan konulardan hafdini bileceksin diye diye bir şeyleri bastırmaya çalışıyor. Ben hiçbir şey anlamadım arkadaşım sizlere soruyor amaç ne