Eşin Düşman gibi davranması

Merhabalar,

bir konu hakkında fikir almak istiyorum.

9 aylık evliyim çocuk yok düşünmüyorum da.

Eşim sinirlenince kırıcı ve ağır konuşur. 5 dakika sonra da hiç bişey yokmuş gibi davranır sırnaşır. bense kırılınca öyle hemen bişey yokmuş gibi yapamam . eşime kırıldığımı söyleyince de sinirle söyledim uzatıyorsun der hep ama adam akıllı gönlümü almaz.

velhasıl eşim yanaştığında yatakta onu reddedersem hatta reddetmeyi bırak küçük bir öf bile desem yada kırgın olduğumu söyleyip önce sorunları çözmeye çalışırsam bir anda canavarlaşıyor resmen düşman oluyor bana.

ama nasıl değişiyor size anlatamam yüzüme bakmıyor konuşmuyor yanlışlıkla elim değse kendisine bağırıyor hakaret ediyor ve bunu bir kaç gün sürdürüyor . 1 yada 2 gün sonra kendiliğinden normale dönüyor . ama inanılmaz kırıcı oluyor kaç kere konuştum uyardım insan nasıl eşine böyle düşman gibi davranabilir diye yok anlamıyor.

bu durum bana hiç normal gelmiyor. sizce de öyle mi ? bu durumu nasıl düzeltebilirim?
Ayna ol onun yaptığının aynısını hatta daha fazlasını yap belki odunluğunu o zaman anlar

bu adamlar nasıl bu kadar iyi saklıyor kendini, hayret.
Aslinda gosteriyorlar biz anlamiyoruz ya da iyiye yoruyoruz.dugunden once evi yerlestirirken haliyi suraya mi buraya mi koyalim diye ben kararsiz kalirken benim esim sesini yukseltti erkek kardesim bana bu adam sana bagiriyor noluyor bagiramaz dedi.ben dugun stresi vs ondandir dusundum.dugunden bir gun once de bagirdi ben nasil biriyle evleniyorum delimisin nesin dedim.onu da yogunluga yordum evlendim.evlendim 3 gunluk evliyken sesini yukseltmeye basladi o bagirdi ben bagirdim kavgalar kavgalar..bugune geldik.ama birde bana sor.

Aslinda gosteriyorlar biz anlamiyoruz ya da iyiye yoruyoruz.dugunden once evi yerlestirirken haliyi suraya mi buraya mi koyalim diye ben kararsiz kalirken benim esim sesini yukseltti erkek kardesim bana bu adam sana bagiriyor noluyor bagiramaz dedi.ben dugun stresi vs ondandir dusundum.dugunden bir gun once de bagirdi ben nasil biriyle evleniyorum delimisin nesin dedim.onu da yogunluga yordum evlendim.evlendim 3 gunluk evliyken sesini yukseltmeye basladi o bagirdi ben bagirdim kavgalar kavgalar..bugune geldik.ama birde bana sor.

işte ben de bundan bahsediyorum. adam patolojik bi yalancı değilse kendini o kadar iyi gizleyemez.

Ömür törpüsü hiç çekilmez :KK12:
evet çekilmiyor gerçekten .zaten artık eskisi gibi önemsemiyorum. önceden konuşmaya çalışırdım daha çok yapardı .

şimdi bende oralı olmuyorum bakmıyorum bile komik geliyor çünkü ne bileyim. whatsaptan engeller profil resmimizi değiştirir aramaz gün içinde filan . çocuk gibi şeyler:KK14:

Yaslar kac pardon ergen davranisi gibi... insan 7sinde neyse 70 inde de odur degismesini bekleme cnm
Merhabalar,

bir konu hakkında fikir almak istiyorum.

9 aylık evliyim çocuk yok düşünmüyorum da.

Eşim sinirlenince kırıcı ve ağır konuşur. 5 dakika sonra da hiç bişey yokmuş gibi davranır sırnaşır. bense kırılınca öyle hemen bişey yokmuş gibi yapamam . eşime kırıldığımı söyleyince de sinirle söyledim uzatıyorsun der hep ama adam akıllı gönlümü almaz.

velhasıl eşim yanaştığında yatakta onu reddedersem hatta reddetmeyi bırak küçük bir öf bile desem yada kırgın olduğumu söyleyip önce sorunları çözmeye çalışırsam bir anda canavarlaşıyor resmen düşman oluyor bana.

ama nasıl değişiyor size anlatamam yüzüme bakmıyor konuşmuyor yanlışlıkla elim değse kendisine bağırıyor hakaret ediyor ve bunu bir kaç gün sürdürüyor . 1 yada 2 gün sonra kendiliğinden normale dönüyor . ama inanılmaz kırıcı oluyor kaç kere konuştum uyardım insan nasıl eşine böyle düşman gibi davranabilir diye yok anlamıyor.

bu durum bana hiç normal gelmiyor. sizce de öyle mi ? bu durumu nasıl düzeltebilirim?

evet çekilmiyor gerçekten .zaten artık eskisi gibi önemsemiyorum. önceden konuşmaya çalışırdım daha çok yapardı .

şimdi bende oralı olmuyorum bakmıyorum bile komik geliyor çünkü ne bileyim. whatsaptan engeller profil resmimizi değiştirir aramaz gün içinde filan . çocuk gibi şeyler:KK14:
Bak burda hic orali olma istedigini yapsin niye fotoyu kaldirdin engelledin deme istedigini yapsin.sen normal yasantina devam et.

normal zamanlarda binlerce kez konuştum. hep tamam bir daha öyle davranmicam diyor. ama bir tartışma anında küçük bişeyden de olsa beni o kadar kırıyor ki.

biraz zaman geçince yanaşması beni daha da kızdırıyor sonra da birden deliriyor. sonuçta bu işlerde tek taraflı olmaz ki istekle aşkla şevkle olur.

sen beni kır kır ağzına geleni söyle sonra sarıl öp yanaş olur mu hiç
Onlar için evlilik ve cinsellik bizim kafamızda şekillendirdiğimiz tarzda bir şey değil. Ben bunu anladım artık zihinler farklı çalışıyor ama uyum sağlayamıyorum tabii ki o kafaya.

Bak burda hic orali olma istedigini yapsin niye fotoyu kaldirdin engelledin deme istedigini yapsin.sen normal yasantina devam et.
demiyorum zaten artık. ben sessiz kaldıkça daha çok abartıyor ama

27 yaşındayız çocuk musun diyorum bunları yapıyorsun sosyal medyada sözler paylaşıyor filan garip geliyor

Cocuk yokAllah tan...Rabbim bilmiste vermemis iste bu bir isaret senin icin cnim sakin cocuk yapma kandirmaya calissa falan inanma bu adam duzelmez .. hayatinj mahvetme
çocuk düşünmüyoruz ki zaten

bakın normal olmayan birseye hala normalmı diye sormanız garıp geldi...normal dıyenler olsaydı ne olacaktı...bence erkekler kuzu degil..siz onları evlılık oncesi o yonlerını gormek ıstıyorsunuz...yad ahepsının kısılık bozuklugu var artık o karara varcam....bırazda ben nerde hata yaptım ona bakalım

Back
X