- 10 Nisan 2014
- 43.451
- 115.781
- 798
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
-
ilahii gene kahvemi püskürteceğim bir yorum çok yaşayın emiiSakız detayını atlamayalım lütfen... Sakız detayı tüm suçun sekreterde Kocişimin ise bi anlık nefsine yenik düşüşünü aslında beni çok sevdiğini simgeler.
Yılbaşı için bir seyler hazırlayıp gündüz okulda kutlamistik o soğukta inanılmaz kısa bir kırmızı elbise ( eğilince insanları öpünce gerçekten daha da kisaliyordu ), bir o kadar dekolte ve yüksek topuk ayakkabı. O gün ben de elbise giydim ama ortama uygun. Yani arkadaşlar bir normal vardır bir de dikkat çeken abartı. Ben de etek, elbise giyerim ve giyenleri eleştirmek haddime değil, sadece bu şekilde abartili giyince dikkatimi çekmeye başladı. Okula bir kaç sefer daha gittiğimde her seferinde bu şekilde abarti görünce biraz algida seçicilik yaşamaya başladım. İlk kez böyle bir şey hissediyorum. Hepimiz kadınız, ara ara böyle hissetmek normal değil mi ?Tam olarak nasıl giyindiğini anlatır mısınız hakikaten çok merak ediyorum okulda ne kadar açık giyinilebilir
sırt dekolteli bluz mini etek siyah file çoraplar kırmızı oje ve ruj krepe yapılmış sapsarı saçlar araya leopar bir parça giymiyordur herhalde sekreter hanım
Eşinizin dikkatini çekmeyen kişiyi konuşup aklına sokmayın. O açık saçık dediğiniz kişinin karakterini bilmeden de hemen erkek avcısı muamelesi yapmanız da doğru değil.Eşlerinizin iş arkadaşları kimmiş nasılmış merak eder misiniz, gidip bakar mısınız ve iş yerine gider misiniz? Eşimin iş yerinde ( bir okulda ) içimin isinmadigi, olabildiğince çok açık kıyafetler ile okula gelen ( kimsenin ne giydiğinde gözüm yok fakat çok dikkat çekici absürt bir şekilde giyiniyor ) bir kadın var. Düşünüyorum ya dikkatini cekerse eşimin ya muhabbetleri artarsa diye. Ve bu beni rahatsız ediyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
Cok sekersınNickizidr cok sevdim suan hem oglumu salliyorum eee eee ee yerine ben neee yanginlar gorduum hiccc biri sondurmeedii sen atesten korkarsin kac kurtarr kendiniiiğğ dirim diri diri diriri die sarkiyo soyledim daha cabuk uyudu garibim bu iskenceye daha fazla dayanamadi güm
Şahsen isterse iç çamaşırı gıysın dikkatımı çekmez. Çünkü benım haddım mı yorum yapmak. Isteyen ıstediği açıklıkta dekoltede giyer. Sırf kocan bakar beğenmıyorum kadının giyimini dersen kadının giyiminden önce kocanı sorgula. Ya da en başta kendini sorgula ben güvenmediğim biriyle niye evliyimGören de sizin gibi yorum yapanları kimsenin kıyafetine bakmıyor sanar. Burda kötü olan ne söyledim? Biri açık yiyorsa yargılamam fakat dikkatimi çeker. İnsaniz ve dikkatimizi çekebilir. Önemli olan yargilamamak. Duyar kasmak için abartmasaniz mi acaba ? Yok açık deme yok kapalı deme , biraz samimiyetsiz geliyor..
Bence siz o kadını kıskanmışsınız baya bayaYılbaşı için bir seyler hazırlayıp gündüz okulda kutlamistik o soğukta inanılmaz kısa bir kırmızı elbise ( eğilince insanları öpünce gerçekten daha da kisaliyordu ), bir o kadar dekolte ve yüksek topuk ayakkabı. O gün ben de elbise giydim ama ortama uygun. Yani arkadaşlar bir normal vardır bir de dikkat çeken abartı. Ben de etek, elbise giyerim ve giyenleri eleştirmek haddime değil, sadece bu şekilde abartili giyince dikkatimi çekmeye başladı. Okula bir kaç sefer daha gittiğimde her seferinde bu şekilde abarti görünce biraz algida seçicilik yaşamaya başladım. İlk kez böyle bir şey hissediyorum. Hepimiz kadınız, ara ara böyle hissetmek normal değil mi ?
Yengesini bile kiskaniyodu yengesi adiyla hitap ediyo diye bu arada yengesiyle kocasi ayni yastaydi ama abi demesini istiyodu icten icrCok ucuktan kastın ne, butun kadınlar kocasını bastan cıkaracakmıs gıbı mı davranıyordu
Sedef?Yengesini bile kiskaniyodu yengesi adiyla hitap ediyo diye bu arada yengesiyle kocasi ayni yastaydi ama abi demesini istiyodu icten icrevlerine 15yasinda misafir kiz gelse kocama bakti kocama abi dedi kocam onla sohbet etti die uzuluyodu . Gorumcesinden bile kiskaniyodu ne bileyim iste daha ucugu varmidir . Bende senin tek kas kocani kim napsiin sakin ol falan diyodum
annem öğretmendi ben de öğretmenlik yaptım 4 yıl kadar .Okullarda özel günlerde bayramlarda mini etek rahatlıkla giyer bütün kadın öğretmenler vee kapalı velilerimizin bile tuhafına gitmezdi .siz de var bir tuhaflık insanları kategorileştiriyorsunuz çünkü türbanlı da kadın orta açıklıktakide kadın dekolte giyen de kadın hepsi de saygıyı hakediyorYılbaşı için bir seyler hazırlayıp gündüz okulda kutlamistik o soğukta inanılmaz kısa bir kırmızı elbise ( eğilince insanları öpünce gerçekten daha da kisaliyordu ), bir o kadar dekolte ve yüksek topuk ayakkabı. O gün ben de elbise giydim ama ortama uygun. Yani arkadaşlar bir normal vardır bir de dikkat çeken abartı. Ben de etek, elbise giyerim ve giyenleri eleştirmek haddime değil, sadece bu şekilde abartili giyince dikkatimi çekmeye başladı. Okula bir kaç sefer daha gittiğimde her seferinde bu şekilde abarti görünce biraz algida seçicilik yaşamaya başladım. İlk kez böyle bir şey hissediyorum. Hepimiz kadınız, ara ara böyle hissetmek normal değil mi ?
Di li gecmıs zaman kullanıyorsun, sonra degıstı mı? Sımdı artık normal insanlar gibi mi? SjsjsjssjsjYengesini bile kiskaniyodu yengesi adiyla hitap ediyo diye bu arada yengesiyle kocasi ayni yastaydi ama abi demesini istiyodu icten icrevlerine 15yasinda misafir kiz gelse kocama bakti kocama abi dedi kocam onla sohbet etti die uzuluyodu . Gorumcesinden bile kiskaniyodu ne bileyim iste daha ucugu varmidir . Bende senin tek kas kocani kim napsiin sakin ol falan diyodum
Tövbe estağfurullah arkadaşınız hasta galiba yazıkYengesini bile kiskaniyodu yengesi adiyla hitap ediyo diye bu arada yengesiyle kocasi ayni yastaydi ama abi demesini istiyodu icten icrevlerine 15yasinda misafir kiz gelse kocama bakti kocama abi dedi kocam onla sohbet etti die uzuluyodu . Gorumcesinden bile kiskaniyodu ne bileyim iste daha ucugu varmidir . Bende senin tek kas kocani kim napsiin sakin ol falan diyodum
Hep oyle gidiyindigi icin arkadaslari alismistir gogus dekoltesi kol gibi hatta ayak gibi geliyodur gozlerineYılbaşı için bir seyler hazırlayıp gündüz okulda kutlamistik o soğukta inanılmaz kısa bir kırmızı elbise ( eğilince insanları öpünce gerçekten daha da kisaliyordu ), bir o kadar dekolte ve yüksek topuk ayakkabı. O gün ben de elbise giydim ama ortama uygun. Yani arkadaşlar bir normal vardır bir de dikkat çeken abartı. Ben de etek, elbise giyerim ve giyenleri eleştirmek haddime değil, sadece bu şekilde abartili giyince dikkatimi çekmeye başladı. Okula bir kaç sefer daha gittiğimde her seferinde bu şekilde abarti görünce biraz algida seçicilik yaşamaya başladım. İlk kez böyle bir şey hissediyorum. Hepimiz kadınız, ara ara böyle hissetmek normal değil mi ?
Bir kaç kitap okumuş gibi görünmek için laf salatası yapmışsınız resmenOoo sekreterse kıskanmakta haklısın...
Sırf kendi istediği şekilde giyiniyor diye sizin tabirinizle açık, saçık kocanızla konulu film çekebilirler. Tabii kocanızın sizi sevdiğinden emin olduğunuza eminim... Hep o açık saçık giyen sekreteler yok mu ahh o sekreterler...
Açık, saçık giyinmeseler Şener Şenin suratına tükürülür müydü? Adam işinde gücünde çimentoları sayıyor, açık saçık giyinen sekreter yüzünden aldatan adam diye yaftalanıyor ahh ahh...
En son ayniydiDi li gecmıs zaman kullanıyorsun, sonra degıstı mı? Sımdı artık normal insanlar gibi mi? Sjsjsjssjsj
Kitap okumakla ne alakası varBir kaç kitap okumuş gibi görünmek için laf salatası yapmışsınız resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?