Eşin iş arkadaşları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim eltim boyle. Hanzo kocasini kiskana kissskana bitiremedi.
Hatta en son evli bir akrabadan kocasini kiskandi da sulalede ortaligi birbirine katti. 😂😂😂 Duymayan kalmadi rezilligi...
Artik yapmiyor. 😬
Ne eğlenceli sülale. Benimkiler de anca büyü yapsın.

Eşlerinizin iş arkadaşları kimmiş nasılmış merak eder misiniz, gidip bakar mısınız ve iş yerine gider misiniz? Eşimin iş yerinde ( bir okulda ) içimin isinmadigi, olabildiğince çok açık kıyafetler ile okula gelen ( kimsenin ne giydiğinde gözüm yok fakat çok dikkat çekici absürt bir şekilde giyiniyor ) bir kadın var. Düşünüyorum ya dikkatini cekerse eşimin ya muhabbetleri artarsa diye. Ve bu beni rahatsız ediyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
Eşim neredeyse 20 senedir öğretmen 15 senedir aynı okulda ve okulun mahallesinde oturuyoruz. 13 senelik evliliğimde bir kere acil bir evrak için gittim hiç de merak etmedim 140 öğretmen var okulda. Yapmayan mankenlerin arasında Olsa yapmaz yapan olmayacak yerde zamanda bile bulur. Güvenin eşinize aklına düşürmeyin böyle şeyler

Kıskançlık belli bir dozda her insanda hatta her canlıda olan dürtüsel bir durum.
Ama sınırı aşarsa gerçekten yıkıcı olabilen tehlikeli bir duygu.
Hem karşındakine hem kendine zarar.
Senin durumunda bakarsak,
Kocanı o kadınla (herkese davrandığından farklı biçimde) muhabbet ederken yani cilveleşirken görsen kıskanman normal.
Ama sen sadece bir ihtimali kıskanıyorsun.
Bu da normal değil demeyeyim ama normali biraz geçmiş durumdasın.
Biraz rahatla. Kafanda kendi yazdığın senaryolara inanmaya başlarsan çok kötü yerlere gider bu iş.

Yılbaşı için bir seyler hazırlayıp gündüz okulda kutlamistik o soğukta inanılmaz kısa bir kırmızı elbise ( eğilince insanları öpünce gerçekten daha da kisaliyordu ), bir o kadar dekolte ve yüksek topuk ayakkabı. O gün ben de elbise giydim ama ortama uygun. Yani arkadaşlar bir normal vardır bir de dikkat çeken abartı. Ben de etek, elbise giyerim ve giyenleri eleştirmek haddime değil, sadece bu şekilde abartili giyince dikkatimi çekmeye başladı. Okula bir kaç sefer daha gittiğimde her seferinde bu şekilde abarti görünce biraz algida seçicilik yaşamaya başladım. İlk kez böyle bir şey hissediyorum. Hepimiz kadınız, ara ara böyle hissetmek normal değil mi ?

Degil

Ahah inanılmaz mi geliyor? 24 yaşındayım bir isim ve akademik kariyerim var. Kaynanamla da aram harika.. güzel kafanızı buna yormayın. :anne:
tebrik ederim kariyerinizi darısı başımıza da bir iki sorum daha olacak naçizaneee:birincisi neden eşinizle devamlı kavga edip adamın kafasına bardaklar fırlatıyorsunuz?2. si eşiniz zaten kadınlara devamlı bakıyor onları beğendiğini ima ediyormuş eski konularınızda tastamam bunlar yazıyor.demek ki sekreter hanım değil tek sorununuz :KK53:

Yılbaşı için bir seyler hazırlayıp gündüz okulda kutlamistik o soğukta inanılmaz kısa bir kırmızı elbise ( eğilince insanları öpünce gerçekten daha da kisaliyordu ), bir o kadar dekolte ve yüksek topuk ayakkabı. O gün ben de elbise giydim ama ortama uygun. Yani arkadaşlar bir normal vardır bir de dikkat çeken abartı. Ben de etek, elbise giyerim ve giyenleri eleştirmek haddime değil, sadece bu şekilde abartili giyince dikkatimi çekmeye başladı. Okula bir kaç sefer daha gittiğimde her seferinde bu şekilde abarti görünce biraz algida seçicilik yaşamaya başladım. İlk kez böyle bir şey hissediyorum. Hepimiz kadınız, ara ara böyle hissetmek normal değil mi ?
Hayır normal değil böyle hissetmek. Bunları kıskanç ve öz güveni olmayan insan hisseder. Eleştirmek haddime değil diyip eleştiriyorsunuz. Ayıptır ya..

Buraya 3 bin küsur mesaj yazmaktan nasıl vakit bulacaksın YDS ye ALES e allasen. Sürekli sayfa yenile, yorum yap ikileminde geçiyordur hayatın :anne:
Bu arada yüksek lisans yapıp kyk da memurluğu sorup diyetisyenim demek ve senin bana şunları demende acayıp absürt

Eşlerinizin iş arkadaşları kimmiş nasılmış merak eder misiniz, gidip bakar mısınız ve iş yerine gider misiniz? Eşimin iş yerinde ( bir okulda ) içimin isinmadigi, olabildiğince çok açık kıyafetler ile okula gelen ( kimsenin ne giydiğinde gözüm yok fakat çok dikkat çekici absürt bir şekilde giyiniyor ) bir kadın var. Düşünüyorum ya dikkatini cekerse eşimin ya muhabbetleri artarsa diye. Ve bu beni rahatsız ediyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
Ben bekarım ahkam kesmek istemem ama merak etmeyin. Bir adam yapacaksa her türlü durumda yapar iş arkadaşının kıyafetiymiş vs önemli olmaz. Ne eşinizi çok sıkın ne de aklınıza böyle şeyler getirin.

Eklentiler

• 20201113_231318.webp
    20201113_231318.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 28
Bu arada yüksek lisans yapıp kyk da memurluğu sorup diyetisyenim demek ve senin bana şunları demende acayıp absürt
Yüksek lisans yapıp memur olanlar, hiç mi görmediniz. Evet sınava girdim ne yazık ki yüksek bir puan almama rağmen atanacağım bir puan değil ve özel hastaneden çıkıp memur olmak aynı zamanda.yuksek.lisans yapmak istiyorum!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X