- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
Off mini etek elbıse çok u surekli yaz kış topuklu giyerim şimdi okulda elbıse falan giysem okulda ki öğretmen arkadaşlarımında eşlerı acaba arkamdan bu tarz konuşur mu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsinin pipişkosunda boncuk var çünkü. Bütün merakimiz ondan.İroni yaptım .oldukça güzel bi kadın olarak milletin kokuşmuş kocasını pusuda bekliyorum çünkü![]()
Yüksek lisans ıle mı akademik kariyer oluyorAhah inanılmaz mi geliyor? 24 yaşındayım bir isim ve akademik kariyerim var. Kaynanamla da aram harika.. güzel kafanızı buna yormayın.![]()
Ne eğlenceli sülale. Benimkiler de anca büyü yapsın.Benim eltim boyle. Hanzo kocasini kiskana kissskana bitiremedi.
Hatta en son evli bir akrabadan kocasini kiskandi da sulalede ortaligi birbirine katti.Duymayan kalmadi rezilligi...
Artik yapmiyor.![]()
Aklıma pipiyi getirme şimdiHepsinin pipişkosunda boncuk var çünkü. Bütün merakimiz ondan.![]()
Akademik kariyer için bir başlangıç. Sana da tavsiye ederim.Yüksek lisans ıle mı akademik kariyer oluyor![]()
Ben hakimim bu konulara ama yinede sen bilirsinAkademik kariyer için bir başlangıç. Sana da tavsiye ederim.
Arkadaş öğretmen. Açık giyinmeyi de seviyor. Tanıdık geldi mi?Akademik kariyer için bir başlangıç. Sana da tavsiye ederim.
Eşim neredeyse 20 senedir öğretmen 15 senedir aynı okulda ve okulun mahallesinde oturuyoruz. 13 senelik evliliğimde bir kere acil bir evrak için gittim hiç de merak etmedim 140 öğretmen var okulda. Yapmayan mankenlerin arasında Olsa yapmaz yapan olmayacak yerde zamanda bile bulur. Güvenin eşinize aklına düşürmeyin böyle şeylerEşlerinizin iş arkadaşları kimmiş nasılmış merak eder misiniz, gidip bakar mısınız ve iş yerine gider misiniz? Eşimin iş yerinde ( bir okulda ) içimin isinmadigi, olabildiğince çok açık kıyafetler ile okula gelen ( kimsenin ne giydiğinde gözüm yok fakat çok dikkat çekici absürt bir şekilde giyiniyor ) bir kadın var. Düşünüyorum ya dikkatini cekerse eşimin ya muhabbetleri artarsa diye. Ve bu beni rahatsız ediyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
Buraya 3 bin küsur mesaj yazmaktan nasıl vakit bulacaksın YDS ye ALES e allasen. Sürekli sayfa yenile, yorum yap ikileminde geçiyordur hayatınBen hakimim bu konulara ama yinede sen bilirsin![]()
Yılbaşı için bir seyler hazırlayıp gündüz okulda kutlamistik o soğukta inanılmaz kısa bir kırmızı elbise ( eğilince insanları öpünce gerçekten daha da kisaliyordu ), bir o kadar dekolte ve yüksek topuk ayakkabı. O gün ben de elbise giydim ama ortama uygun. Yani arkadaşlar bir normal vardır bir de dikkat çeken abartı. Ben de etek, elbise giyerim ve giyenleri eleştirmek haddime değil, sadece bu şekilde abartili giyince dikkatimi çekmeye başladı. Okula bir kaç sefer daha gittiğimde her seferinde bu şekilde abarti görünce biraz algida seçicilik yaşamaya başladım. İlk kez böyle bir şey hissediyorum. Hepimiz kadınız, ara ara böyle hissetmek normal değil mi ?
tebrik ederim kariyerinizi darısı başımıza da bir iki sorum daha olacak naçizaneee:birincisi neden eşinizle devamlı kavga edip adamın kafasına bardaklar fırlatıyorsunuz?2. si eşiniz zaten kadınlara devamlı bakıyor onları beğendiğini ima ediyormuş eski konularınızda tastamam bunlar yazıyor.demek ki sekreter hanım değil tek sorununuzAhah inanılmaz mi geliyor? 24 yaşındayım bir isim ve akademik kariyerim var. Kaynanamla da aram harika.. güzel kafanızı buna yormayın.![]()
Hayır normal değil böyle hissetmek. Bunları kıskanç ve öz güveni olmayan insan hisseder. Eleştirmek haddime değil diyip eleştiriyorsunuz. Ayıptır ya..Yılbaşı için bir seyler hazırlayıp gündüz okulda kutlamistik o soğukta inanılmaz kısa bir kırmızı elbise ( eğilince insanları öpünce gerçekten daha da kisaliyordu ), bir o kadar dekolte ve yüksek topuk ayakkabı. O gün ben de elbise giydim ama ortama uygun. Yani arkadaşlar bir normal vardır bir de dikkat çeken abartı. Ben de etek, elbise giyerim ve giyenleri eleştirmek haddime değil, sadece bu şekilde abartili giyince dikkatimi çekmeye başladı. Okula bir kaç sefer daha gittiğimde her seferinde bu şekilde abarti görünce biraz algida seçicilik yaşamaya başladım. İlk kez böyle bir şey hissediyorum. Hepimiz kadınız, ara ara böyle hissetmek normal değil mi ?
Bacım diyetisyendin dimi sen ? Ben Türk Dili ve Edebiyatı mezunuyum istersen kendini benle bir tutmaBuraya 3 bin küsur mesaj yazmaktan nasıl vakit bulacaksın YDS ye ALES e allasen. Sürekli sayfa yenile, yorum yap ikileminde geçiyordur hayatın![]()
Bu arada yüksek lisans yapıp kyk da memurluğu sorup diyetisyenim demek ve senin bana şunları demende acayıp absürtBuraya 3 bin küsur mesaj yazmaktan nasıl vakit bulacaksın YDS ye ALES e allasen. Sürekli sayfa yenile, yorum yap ikileminde geçiyordur hayatın![]()
Ben bekarım ahkam kesmek istemem ama merak etmeyin. Bir adam yapacaksa her türlü durumda yapar iş arkadaşının kıyafetiymiş vs önemli olmaz. Ne eşinizi çok sıkın ne de aklınıza böyle şeyler getirin.Eşlerinizin iş arkadaşları kimmiş nasılmış merak eder misiniz, gidip bakar mısınız ve iş yerine gider misiniz? Eşimin iş yerinde ( bir okulda ) içimin isinmadigi, olabildiğince çok açık kıyafetler ile okula gelen ( kimsenin ne giydiğinde gözüm yok fakat çok dikkat çekici absürt bir şekilde giyiniyor ) bir kadın var. Düşünüyorum ya dikkatini cekerse eşimin ya muhabbetleri artarsa diye. Ve bu beni rahatsız ediyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
TDE mezunu olmakla YDS ve ALES in ne ilgisi var. Sizin bölümun puanlarından az çok haberim var. Bence sen bir tutma canım benimBacım diyetisyendin dimi sen ? Ben Türk Dili ve Edebiyatı mezunuyum istersen kendini benle bir tutma
Aklıma pipiyi getirme şimdiailemin yanındayız
fenalasiyorum
Yüksek lisans yapıp memur olanlar, hiç mi görmediniz. Evet sınava girdim ne yazık ki yüksek bir puan almama rağmen atanacağım bir puan değil ve özel hastaneden çıkıp memur olmak aynı zamanda.yuksek.lisans yapmak istiyorum!!Bu arada yüksek lisans yapıp kyk da memurluğu sorup diyetisyenim demek ve senin bana şunları demende acayıp absürt