- 29 Nisan 2016
- 1.422
- 4.254
- 133
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
Mesleki deformasyon diyelim.İssizsiniz sanırım ?
Biz hukukcularin böyle huyları vardır. Dogrulari söyleyerek rahatsız ederiz biraz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesleki deformasyon diyelim.İssizsiniz sanırım ?
Hımm Cemal Süreya aşığıyızBen yorumu okurken bravo ne guzel matematiği var dedim, sen ıssızsınız demıssın.
Guzel bakıp guzel gorsek daha ıyı olmaz mı aslında? Hayat kısa kuslar ucuyor.
Oyle yapıyorum zaten yenıdenbaslasını okudugumda ne guzel hesaplamıs dedım.Hayat kısa kuşlar uçuyor ve ben ne yangınlar gördüm ha ? Güzel bakıp güzel görünüz efendim.
Ben 22 yaşındayım 24-25 yaşlarında bi kız bana abla demişti, pardon kaç yaşındasın dedim 24 dedi ben o zaman 20 idim dedm sen benim ablam oluyorsun diyo ki pardon yaa tesettürden öyle geldi gözğme herhalde. İstisnasız beni tanıyanların %90 ı 17-18'sin der minyonum çünkü. O kızın ağzını burnunu dağıtasım gelmişti günümü mahf etmişti.Geçmiş olsun canım benim. Geçen gün de biri bana "Ablacım" dediydi, elim ayağım titredi. O sıra bayılmışım, kolonya ile ovalıyorlardı bileklerimi kendime geldim. "Kim o abla diyen?" diye sordum, ses etmediler. Böyle şeyler ulu orta aniden söylenmez. Öğrenemediler bir türlü.
işte siz de beni örnek alın önce kendinizi sevin tüm açtığınız konular eşinizle ilgili kendinize güvenin yahuuu size değer vermeyene siz de değer vermeyin .kalırsa kalır giderse gider adam akışına bırakınnnNe güzel işte. Keşke herkes böyle olabilse. Hayatı hakkıyla yaşayan birisiniz
Ben 22 yaşındayım 24-25 yaşlarında bi kız bana abla demişti, pardon kaç yaşındasın dedim 24 dedi ben o zaman 20 idim dedm sen benim ablam oluyorsun diyo ki pardon yaa tesettürden öyle geldi gözğme herhalde. İstisnasız beni tanıyanların %90 ı 17-18'sin der minyonum çünkü. O kızın ağzını burnunu dağıtasım gelmişti günümü mahf etmişti.
En azından senin gibi "sjsjsjjsjsjsjd" gibi iğrenç bir Türkçe ile konuşmuyorum .Oyle yapıyorum zaten yenıdenbaslasını okudugumda ne guzel hesaplamıs dedım.
Bana boyle ha lı hu lu rustem dayıyla konusur gıbı yazmazsan sevinirim
O türkçe değil, o gülmek amaEn azından senin gibi "sjsjsjjsjsjsjd" gibi iğrenç bir Türkçe ile konuşmuyorum .
Verilmiş sadakası varmısYa birinde bi tatile gittikti, ben de eziyet derecesi yanmışım farkında değilim, tura katılmıştık.
O sıra koca herifin teki beni göstererek gruba "Ablama bakın ne güzel de yanmış maşallah" filan demiş.
Eşim sonradan anlattıydı bana "Tepki vermedin, şaşırdım Gangsta" filan diye, duymamışım ki adamı dinlemiyormuşum başka yerlere dalmışım. Verilmiş sadakası varmış işte.
Çok iyi oyuncudur cemal süreyaHımm Cemal Süreya aşığıyız![]()
Beni de bir cümlede o saçma şeyi görmek rahatsız ediyor.O türkçe değil, o gülmek ama
Allah seni afhkkkÇok iyi oyuncudur cemal süreya![]()
Biz seviyoruzBeni de bir cümlede o saçma şeyi görmek rahatsız ediyor.![]()
Öfff aklıma getirdin. Lisedeydik. O şarkının klibi o aralar çıkmıştı. Herifin girdiği triplere yarılıyorduk arkadaşlarla.Hakkı Buluttan hediye ediyorum kk kadınlarına:henüzz 3 yaşındaaa bir kardeşimm varrrr seni ondan bileee kıskanıyorummmm kıskanıyorummmmm yeahhhh![]()
Kurtulmus ohh . Gercekten bu kdari hastalik . Hep diyodum arkadasa yrdim al bak normal.dusunceler degil diye benide cok darliyodu iletisimimi kestimHalam bu çeşit bir ruh hastasından boşandı 30 yıl kadar önce.
SjsjsjsjjzhBiz seviyoruz