- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.139
- 228
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
Çoğumuz için artık çok geçBen yazacaktım ban yemek istemeyen kaçsın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çoğumuz için artık çok geçBen yazacaktım ban yemek istemeyen kaçsın![]()
Hadi ya inanmam jsjsjzjzhSabahtandır konundayım senden kapmısımdır.
Bu arada ilk defa biri bana itici dedi.
:)
Hep böyle gayriresmi misin inanılmaz iticisin
Canım sen böyle aklı başında yorumlar yaparken şu an ki bu yazdıklarına inanamıyorumGüzel kadınlar her yerde arkadaşlar. Eşiniz doktor olabilir sabaha kadar çok güzel bir hemşireyle nöbete kalabilir, pilot olabilir güzel hosteslerle çalışabilir, kuaför olabilir güzel kadinlarin saçlarını yapabilir. Her şeyi kiskancak miyiz biz ? Güzel kadınlar ve yakışıklı erkekler her yerde evet bennde kıskanıyorum ama kabullenmeye başladım. Nasıl kisitlayabiliriz koskoca adamlara ne diyebiliriz diye. Ve biz de bakıyoruz hangimiz internette biraz açık bişi görse bakmıyor ben bakıyorum valla![]()
Bir an seni görünce eski konu hortlattım yine diye gözüm tarihe kaydıYorumlara yorum da geldiyse dağılabiliriz bence artık...![]()
Ben bişey yapmadım daha yeni geldim iyi ki geç girmişim konularaÇoğumuz için artık çok geç![]()
Fbi yanında halt etmiş kdkdjdkdCanım sen böyle aklı başında yorumlar yaparken şu an ki bu yazdıklarına inanamıyorum![]()
40ım ama 2 yıllık evliyim çocuğum yokablanız değilim bu birr burda her üye ister 20 olsun ister 60 eşittir haklıysa haklı denir haksızsa haksız.bu arada öylee 20 yıllık evli falan değilim eş eş diye ölmedim gezdim tozdum eğitim aldım ülkeleri keşfettim yeni hayatlar tanıdım en sonra evlendim.Ve size tuhaf gelebilir 9 yaşındaki kızımla barbie bebek koleksiyonu yapıyoruz ondan çok ben ilgileniyorum.Sandığınız gibi torun torbaya karışmadık yanii 40 lıklarr
Evet. Dönem dönem olabiliyor ama . Hala o yazdıklarımı düşündüğümden eşime en ufak bir şey belli de etmedim. Mantıksız davranıp hareket eden biri değilim. Yalnızca dönemsel aklima gelen şeylerden biri. Güçsüz ve çıkmazda hissettiğim dönemlerde.Canım sen böyle aklı başında yorumlar yaparken şu an ki bu yazdıklarına inanamıyorum![]()
Sen mi iticiymişsin benim gelinime laf edenSabahtandır konundayım senden kapmısımdır.
Bu arada ilk defa biri bana itici dedi.
:)
Eşlerinizin iş arkadaşları kimmiş nasılmış merak eder misiniz, gidip bakar mısınız ve iş yerine gider misiniz? Eşimin iş yerinde ( bir okulda ) içimin isinmadigi, olabildiğince çok açık kıyafetler ile okula gelen ( kimsenin ne giydiğinde gözüm yok fakat çok dikkat çekici absürt bir şekilde giyiniyor ) bir kadın var. Düşünüyorum ya dikkatini cekerse eşimin ya muhabbetleri artarsa diye. Ve bu beni rahatsız ediyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
pazarcılar için 15 yaşından 70 yaşına kadar ablayız yaYa birinde bi tatile gittikti, ben de eziyet derecesi yanmışım farkında değilim, tura katılmıştık.
O sıra koca herifin teki beni göstererek gruba "Ablama bakın ne güzel de yanmış maşallah" filan demiş.
Eşim sonradan anlattıydı bana "Tepki vermedin, şaşırdım Gangsta" filan diye, duymamışım ki adamı dinlemiyormuşum başka yerlere dalmışım. Verilmiş sadakası varmış işte.
Ah benim niloyam bana itici dediler görüyor musunSen mi iticiymişsin benim gelinime laf edenne hamarattır o sen biliyor musun hele hele hele
![]()
Fbi yanında halt etmiş kdkdjdkd
şişşşş yaşın ortaya çıkacakkkkkÖfff aklıma getirdin. Lisedeydik. O şarkının klibi o aralar çıkmıştı. Herifin girdiği triplere yarılıyorduk arkadaşlarla.![]()
Ben yorumlarını hatırlıyordum o mu dıye bakınca şaşırdım bu tarz konularda ki yorumların hep bu tarzdı. Şok oldum bır kadının giyimine böyle şeyler demene şahsenEvet. Dönem dönem olabiliyor ama . Hala o yazdıklarımı düşündüğümden eşime en ufak bir şey belli de etmedim. Mantıksız davranıp hareket eden biri değilim. Yalnızca dönemsel aklima gelen şeylerden biri. Güçsüz ve çıkmazda hissettiğim dönemlerde.
22 yaşındaki kişiyle mi muhabbet ediyormuşum kaç zamandırBen 22 yaşındayım 24-25 yaşlarında bi kız bana abla demişti, pardon kaç yaşındasın dedim 24 dedi ben o zaman 20 idim dedm sen benim ablam oluyorsun diyo ki pardon yaa tesettürden öyle geldi gözğme herhalde. İstisnasız beni tanıyanların %90 ı 17-18'sin der minyonum çünkü. O kızın ağzını burnunu dağıtasım gelmişti günümü mahf etmişti.
asıl elebaşı sensinBen bişey yapmadım daha yeni geldim iyi ki geç girmişim konulara![]()
kavga etmedik ki konuşuyoruz yahu kadın kadınaSimdi azcik ortalikti karistiya kesin ben ban yerimkavgali dovuslu konularda hep oyle oluyo kabak hep bana bana
. Oldu ozamam "herkesin kocasina kimse karisamaz" diyip gidiyorum
![]()