- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
Kötü günde yanında olmayacaksa öyle bır durum olursa evliliği sorgula derim. Kapıyı gösterirsin. Seni durumundan dolayı bırakıcaksa sen en başta bırak yaşın 24 yanı çocukta yoksa daha ıyı bırını bulursun. Eğer ki öyle bir durum olursa ama ya da aldatırsa vs bunun için kendine eziklemene özgüveninin düşmesine gerek yok. Burda mesleği olmayan kocasının eline bakan çocuklu kadınlar boşanıyor bırde kendıne bak mesleğin var eğitimin var. Hayır yanı ortada bır şey yok hee oldu mu diyelim bascan tekmeyi erkek kıtlığıda yok çok şükürGecen sene büyük bir ameliyat geçirdim. Ve hayatımın dönüm noktası oldu. Daha yeni evlenmişken hayatımın bittiğini ve bir daha eski ben olamayacağımı düşündüm. Bana iyi gelmesi için buraya üye oldum. O ameliyat günunden beri de özgüven olarak eskisi gibi değilim ve malesef eskiden gundemimde olmayan şeylere kafa yormaya başladım. Çünkü geçirdiğim operasyon beni diğer insanlardan farklı kılan bir operasyon oldu. Bu da benim bir senedir güçsüz bir kadın olmama sebebiyet verdi. Eşimi seviyordum ve sırf bu saglik sorunum yüzden yıkılır mi yuvamız diye uyuyamıyordum. Şuan da onu kaybetmekten korkuyorum. Gucsuzlugum bu yüzden.