Eşin ters ilişkiye zorladığının ispatı

-Mihrimah

Hasbunallahi ve nimel vekil
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
2.088
14.532
408
Merhaba arkadaşlar ,boşanma davası açtım cinsel şiddet fiziksel psikolojik ve ekonomik şiddetden dolayı .şimdi ben neşimin bana zorla ters ilişkiyi uyguladığını nasıl ispatlayailirim ( makattan ) bu şekilde boşananlar yazabilir mi yol gösterme açısından: (

İspat için hastaneye sevk etmiyordur inşallah.
Bir avukatla görüşeydiniz iyiydi.
Allahım yardımcınız olsun inşallah.
Avukatıma sordum o da dedi ki eşle cinsel ilişki suçunun ispatı zor olur .eşin fantazi olarak yaptık derse nasıl ispatlayacaksın

Bunun ispatını isteyeceklerini çok düşünmüyorum da siz yine gerekçe olarak bunu gösterebilirsiniz .Doktor raporu ise yarar mı onu da bilemedim Allah yardımcın olsun .
Amin canım amin zordayım maalesef: ( boşanma süreci de zor olacak dualarınızı bekliyorum

Çok geçmiş olsun,çok üzücü bir durum ,bu konuda bilgim yok ama keşke olaydan sonra doktora gidip rapor falan alsaydiniz,belliki siz istememissiniz eger zorla yaptıysa tecavüz de işin içine girer

Avukatıma sordum o da dedi ki eşle cinsel ilişki suçunun ispatı zor olur .eşin fantazi olarak yaptık derse nasıl ispatlayacaksın
Şimdi; eşinin fiziksel şiddeti varsa,bunun için darp raporu aldıysan, "beni döven adamla nasıl fantazi yapayım sayın hakimim" dersen inandırıcı olabilir bence.

Ters ilişki boşanmada haklı sebeplerden birisi. Bunu sizin rızanı olmadan yaptığını bir şekilde beyan etmek gerekiyor. Tabiiki mahkeme de bunu herkesin yanında ifade etmek de zor. Umarım ki bir an evvel kolayca ilişiği iz kesilir.

Kanım donuyor bazı konuları okuyunca. Allah yardımcın olsun. Bu nasıl ispat edilir bilmiyorum ama bunu bir kocanın istemesi bile kadın için boşanma sebebidir . Hatta sadece imam nikahının kıyıldığı dönemleri düşünürsek kadının boşanma hakkı yoktur ama kocanın ters ilişki istemesi durumunda kadının boşama hakkı vardır. Yıl olmuş 2020 heralde bunun ispatını istemezler doktor raporu vs diye bir kadını daha fazla üzmezler.

İşte utandığım için açamadım kimseye ama artık tahammül üm kalmadı rabbime sığınıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…