Sağol canım aynen öyleÇok geçmiş olsun,çok üzücü bir durum ,bu konuda bilgim yok ama keşke olaydan sonra doktora gidip rapor falan alsaydiniz,belliki siz istememissiniz eger zorla yaptıysa tecavüz de işin içine girer
Haklısın tabi iki mahkemeden para cezası varŞimdi; eşinin fiziksel şiddeti varsa,bunun için darp raporu aldıysan, "beni döven adamla nasıl fantazi yapayım sayın hakimim" dersen inandırıcı olabilir bence.
Hepsi ispatlı canım çok şükürhic bir bilgim yok ama diger siddetleri kanitlayabilirseniz paikolojik maddi vs bunu da sozlu iletseniz bile hakim inanir herhalde
Evet maalesef bu konuda böyle söylüyor neden bilmiyorumAvukatiniz gercekten boyle mi dedi?
Bununla ilgili emsal kararlar bile var.Ister ters ister normal iliski olsun kadinin rizasi olmadan bu is gerceklesiyorda bu suctur ve adida tecavuzdur.Evli olunca bu suc suc olmaktan cikmaz.
Hepsi ispatlı canım çok şükür
Kötü ama bu mesaja sevindim bende tek celse boşanma sebebi diye biliyorum avukat ım bu konuya böyle yaklaşıyor çözemedimBunun özel bir söyleme şekli var direk kabul ediliyor ispata gerek yok. Senelerce bir arkadaşımın yakını yaşamıştı aynı şeyi boşamıştı hakim hemen
İnşaAllah tek celsede biter o boşanmak istemiyorum dese hüküm değişir mio zaman çok kolay boşanmanız boşanır tazminat ve nafaka da alırsınız
Aynen öyle canım doğru tespit .şuan arkamda duruyorlar inşaAllah rabbimizin izni ile .maalesef tam bir eziyet hepsini yazdım dilekçeme Allah büyük elbeteProfilinizi inceledim ne kadar geç kalmışsınız boşanmak için. Adam resmen eziyet etmiş size senelerce. Ailenize de ayrı kızdım, gerçekten arkanızda durmamışlar. Anladığım kadarıyla en az 6 yıllık falan evlisiniz. Eğer bu durum o kadar sürdüyse doktor muayenesinde çıkacaktır zaten. Boşanma dilekçenize mutlaka ekletin. Dilekçede hakim görür belki dava esnasında açıklamanıza gerek kalmaz, elinizde rapor olduğu için.
Önceden aldığınız darp raporlarını da ekleyin lütfen. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, bu defa aileniz arkanızda olmasa bile boşayın bu adamı. Gerekirse kadın sığınma evlerine müracat edin.
Tek celse olur mu bilemiyorum da boşanmanız ve tazminat almanız kesin gibi duruyorİnşaAllah tek celsede biter o boşanmak istemiyorum dese hüküm değişir mi
Değişik ama karşımdaki hakim bilir mi bunuBirinden duymustum kadin mahkemede utanmis soylemeye ayakkabisini ters cevirip boyle giyer misiniz diye hakime sormus.Hakim pek bir sey sormadan bosamis
İnşaAllah inşaallahTek celse olur mu bilemiyorum da boşanmanız ve tazminat almanız kesin gibi duruyor
İnşaAllah Allah razı olsunAllah yardimcin olsun inşallah canim üzücü bir olay
Benden bundan şüpheliyim avukatsız da devam edebilirim aslında sürekli para istedi bende yok dedikçe sanki kasten yapıyor gibi geliyor içime sinmiyor söyledikleriBence avukatı değiştirmeyi de düşünün. Zira sizin davanizin arkasinda durduğunu düşünmüyorum.
Benden bundan şüpheliyim avukatsız da devam edebilirim aslında sürekli para istedi bende yok dedikçe sanki kasten yapıyor gibi geliyor içime sinmiyor söyledikleri
Baro avukatı canım bu zaten maddi olarak sıkıntıdayım şuanBencede başkasina gidin. Hatta cevrede kadın yardımlasma dernekleri varsa sorabilirsiniz önerebilecekleri avukat var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?