Eşin ters ilişkiye zorladığının ispatı

Bunun özel bir söyleme şekli var direk kabul ediliyor ispata gerek yok. Senelerce bir arkadaşımın yakını yaşamıştı aynı şeyi boşamıştı hakim hemen

Avukatiniz gercekten boyle mi dedi?
Bununla ilgili emsal kararlar bile var.Ister ters ister normal iliski olsun kadinin rizasi olmadan bu is gerceklesiyorda bu suctur ve adida tecavuzdur.Evli olunca bu suc suc olmaktan cikmaz.
Evet maalesef bu konuda böyle söylüyor neden bilmiyorum

Bunun özel bir söyleme şekli var direk kabul ediliyor ispata gerek yok. Senelerce bir arkadaşımın yakını yaşamıştı aynı şeyi boşamıştı hakim hemen
Kötü ama bu mesaja sevindim bende tek celse boşanma sebebi diye biliyorum avukat ım bu konuya böyle yaklaşıyor çözemedim

Profilinizi inceledim ne kadar geç kalmışsınız boşanmak için. Adam resmen eziyet etmiş size senelerce. Ailenize de ayrı kızdım, gerçekten arkanızda durmamışlar. Anladığım kadarıyla en az 6 yıllık falan evlisiniz. Eğer bu durum o kadar sürdüyse doktor muayenesinde çıkacaktır zaten. Boşanma dilekçenize mutlaka ekletin. Dilekçede hakim görür belki dava esnasında açıklamanıza gerek kalmaz, elinizde rapor olduğu için.
Önceden aldığınız darp raporlarını da ekleyin lütfen. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, bu defa aileniz arkanızda olmasa bile boşayın bu adamı. Gerekirse kadın sığınma evlerine müracat edin.

Aynen öyle canım doğru tespit .şuan arkamda duruyorlar inşaAllah rabbimizin izni ile .maalesef tam bir eziyet hepsini yazdım dilekçeme Allah büyük elbete

Allah yardimcin olsun inşallah canim üzücü bir olay

Bence avukatı değiştirmeyi de düşünün. Zira sizin davanizin arkasinda durduğunu düşünmüyorum.
Benden bundan şüpheliyim avukatsız da devam edebilirim aslında sürekli para istedi bende yok dedikçe sanki kasten yapıyor gibi geliyor içime sinmiyor söyledikleri

Benden bundan şüpheliyim avukatsız da devam edebilirim aslında sürekli para istedi bende yok dedikçe sanki kasten yapıyor gibi geliyor içime sinmiyor söyledikleri

Bencede başkasina gidin. Hatta cevrede kadın yardımlasma dernekleri varsa sorabilirsiniz önerebilecekleri avukat var mi

Avukata bile ihtiyacınız yok.Dilekçe yazıp, boşanma ve tazminat davası açacaksınız.Hakim doktor raporu isterse, hastaneye zaten sevk eder.Dilekçeyi sağlam döşeyin, olanı biteni, bu yaşadıklarınızdan dolayı, psikolojinizin ve fiziksel sağlığınızın bozulduğunu, hepsini yazın. Darp raporları varsa ekleyin.Bu zulüm karşısında, sizi boşamayacak hakim olduğunu sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…