- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
aslında mevcut yerimde devam etsem daha çok sıkıntım olacak. astım hastası olduğum için sürekli maskeyleyim... burada istenmediğim için de heryeri parfümlüyorlar.. alerjim var ya, hasta olayım gideyim, gönderelim diye uğraşıyorlar... bunları bilerek devam etmek zoruma gidiyor... bölümümde daha önceden istemeyip personel almışlardı. maskeyi takınca düzeldim. şimdi herkezin davranışı değişiverdi. pek sever oldular. ama daha önceki davranışlarını düşündükce canım acıyor... ambulanslar gelip birsürü ilaç yedim... bebek istiyordum ama ilaçlardan dolayı hep korktum.. halen ilaçlar kullanıyorum.... eğer iş değiştirirsem ilaçlarım azalacak. vs... en azından kriz anında eşim hastaneye götürebilecek... tek hastaneye de gitmekten korkar oldum. yanlış ilaç yüzünden sıkıntılı anlar yaşadım. eşim yanımda olsaydı olmazdı... başka bir yere atanmak için uğraştım ama olmadı.. kabul edilmedim...
bebek için tedavi de olmam gerekiyor ama izin alamam.. hele son yaşadıklarımdan sonra...
herşey üstüste geldi.. ikilenmedeyim...
şimdide işte ikilemdeyim... eşimin yanına gitmeyi istiyorum... ama korkuyorumda... öle işte...
bebek için tedavi de olmam gerekiyor ama izin alamam.. hele son yaşadıklarımdan sonra...
herşey üstüste geldi.. ikilenmedeyim...
şimdide işte ikilemdeyim... eşimin yanına gitmeyi istiyorum... ama korkuyorumda... öle işte...