Erkek İnfertilitesi eşinde azospermi olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

huzur02

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
1
1
1
Ankara
Bir senedir denediğimiz halde çocuğumuz olmadı. Yaşım 29.Ben tüm testlerimi yaptırdım herşey normal. Eşimse uzun süredir sperm örneği vermek konusunda direniyordu. Sonunda bugün ağlaya ağlaya ikna ettim. Ve sonuç azosperm .Çok üzüldüm.Eşim zaten bi spermiyogram için bile beni bu kadar uğraştırdı.Şimdi tüm o aşamalar gözümü korkutuyor.Ya mikrotesede sperm bulunamazsa,bulunurda tutmazsa,çocuğum hiç olmazsa.Rabb im her işin bir hayrını verir elbette ama merak ediyorum azospermde hamile kalan varmı.Deneyimi olan arkadaşlar beni ne gibi maddi ve psikolojik zorluklar bekliyor.

olmaz diye bir şey yok.
geçen hafta eşimin çalıştığı yerde 80 yaşındaki bir dedede sperm aramışlar. karısı 40 yaşında, sonuç ne oldu bilemiyorum ama umut tükenmez daha başlamadan olumsuz yaklaşmayın

bizimde aynı azospermdi mikrotesede bulunamadı prengly iğne kullandık 6 ayda sperm çıkışı oldu tüp bebek deniyoruz.çıkmasada üzülme iğneyle çıkar ama inşallah tesede bulunur hemencecik tüp bebeğiniz tutar.

Cnm sizin sorun neydi bnm esimde azospermi hic canli yok microtese hic olmadik simdi pregnyl kullanio haftada 2.dr unuz kimdi

Cnm sizin sorun neydi bnm esimde azospermi hic canli yok microtese hic olmadik simdi pregnyl kullanio haftada 2.dr unuz kimdi

canım Kaan Aydos doktorumuz.eşimde herşey normaldi ailedede genetik bir sorun hiç yoktu.O yüzden kaan hoca varikosel olduğunu düşünüyordu.tedaviden sonra y delesyonu testinde azfc bölgesinde silinme olduğu anlaşıldı.genetik bir sorun olsa da olmasa da prengly iğne kullanarak çok yüksek Bi ihtimalle azospermi hastalarında sperm çıkışı sağlanıyor.içini ferah tut çıkış olur büyük ihtimalle.fakat tüp bebekte tıkandık embriyolar bir türlü hamilelik oluşturamadı.

Anladim cnm bizim hormonlar ilk testte prolaktin yuksekti 31 2.de 16ya dusmustu 3.testte 21 olmus yine testesteron igneden once 3 veya 5 arasiydi igneden sonra 12.48 olmus fsh 7 den 0.23e dusmus lh ta aynen sifirlari gordu..varikosel de solda grade 1 derece cikti. Genetik testlermizi yaptrdi..daha sonuc cikmadi ama coguna bakilmis bi sorun yokmus tam anlamiyla sonuclanmadi. Esimin ailesinde genetik sorun yok hepsinin cocugu var. Esim cocukken bi hastalikta gecirmemis neden oldugunu bilmiyoruz. Haftada 2 pregnyl 5000 kullaniyo esim insallah dedigin gibi cnm sonuc aliriz..rabbim insallah hepimize nasip eder anne baba olmayi

bu hormonların dengesizliği beyindeki hipofiz bezlerinden kaynaklanıyormuş.ama bence prengly iğne işe yarayacak.

Evet bnde arastrdim fakat cok asiri yuksek olmadgi icin dr lar pek uzerinde durmuyo

çıksında sorun neyse artık önemli değil.genetiğin zaten kalıcı tedavisi yok inşallah spermler çıkar bizde tüp bebek yaparak civcivlerimize kavuşuruz.

merhaba yeni üye oldum ben de bizim de sorunumuz azosperm 5 yıllık evliyiz 5 yıl önce azda olsa sperm çıkışı vardı ve tüp bebek denedik sonuç hüsran şu an sperm yok yani azosperm siz neler yapıyorsunuz bununla ilgili eşimin fsh yüksek

canım spermleri dondurmanız mı? canını sıkma her şey yoluna girecektir bol bol dua edelim inş rabbim verir hepimize hayrlısıyla

canım spermleri dondurmanız mı? canını sıkma her şey yoluna girecektir bol bol dua edelim inş rabbim verir hepimize hayrlısıyla

dondurmak istedik kardeşim ama o kalitede olmadıklarını yani çözüldükten sonra aynı kalitede kalmayacağını söyledi embriyoda dondurmak istedik fakat aynı sorun işte şu an hiç çıkmaması çok üzüyor bizi

canım canınızı hiç sıkmayın beterin beteri vardır bak bizdede azosperm çıktı eşimden tests kanserinden şüphelenip ameliyat olduk sonuca göre tedaviye başlayacağız eger kemoterapi görürsek bebeğimizin olma şansımız sıfır bu durumda hiç bi şey yapamayız bence yine dua edin daha beter olmadığınız için ne desem ne kadar anlatsam az ama ALLAHTAN GELEN BİR ŞEY SINAVIMIZDA BU SABIR YA SABIR DEMEKTEN BAŞKA BİŞEY GELMİYR MORAL BOZMAK YOK BU YÜZDEN TAMAM MI CANIM

İNŞALLAH KARDEŞİM SAĞOLASIN ÇOK GEÇMİŞ OLSUN aLLAH YANDIMCINIZ OLSUN KARDEŞİM

merhaba uzun zamandır bakmıyordum sayfaya gelişmeler varmı bakmak ıstedim ama sonuç hüsran azospermde mutlu sona kavuşan hala yok. biz eşimin 3 tese ameliyatıyla şansımızı iyice düşürdük.. Kaan Aydos artık yeterli gelmiyor tedavi kendini tekrarlıyor.. değişik çözümler bulan varmı.. hacamet yada sülük deneyen varmıı..

canım elbette hamile kalanlar var zamana ihtiyacımız var bu kadar başka bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…