Erkek İnfertilitesi eşinde azospermi olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

birazda olsun içimi rahatlattın saol canım benim eşim av yapmayı çok sewer önceden çok karşıydım ama şimdi karışmıyorum destekliyorum oda çok mutlu oluyor kafasını dağıtıyo bizim ışın tedavimiz mayısta bitti çok kotuydu eşim çok yıpranmıştı ama şuan iyi moralman bende hep iyiyi oynuyorum hep olcak diyorum sonrada kendini kandırıyorsun diyorum allahım hepimize yardımcı olsun anne olmayı çok istiyorum yuvalarımızı evlatsız bırakmasın rabbim

amin canım bak senin benden avantajın çok neden mi ben 27 sen 22 yumurtalarım her sene azalıyor kafanı bunlarla hiç yorma rabbim sevdiği kuluna der nasip edermiş bakalım ne yapacak diye onun için hiç bir zaman ümidini kaybetme bak mesela hz İbrahim a.s. 70 yaşında erkek çocuğuna sahip olmuş hiç bir zaman ümidini kaybetme bende öyle oldum çok kendimle boğuştum kendimi kandırıyorum hep adetim gecikse hamileyim diye düşünmeye başlıyorum bazen de ALLAHIM bildiği vardır diyip şükrediyorum siz bu azospermle ilgili hiç dr gidip tedaviye başladınız mı?

eşim ışın tedavisi gordu ve çok yıprandı 10 kg kadar zayıfladı şimdi kendini toplamasını bekliyoruz bal falan bitkisel şeyler hazırlıyorum belki kendiliğinden olur umudumuz var çünkü ameliyattan korkuyoruz... Yok deyip kestirip atacaklar bizde çocuğumuz olmcak die kestrp atarız die korkuyoruz bide eşimde tek testis var mikrotese de hücre bulunmazsa ikinci ameliyat için başka testis yok eşime soramıyorum bile tedaviye ne zaman başlycaz die çunku doktrlarda direkt ameliyat diyor

başka dr gidin canım kendiliğinden belki olabilir belki olamaz bence sonucu kötü olacak diye düşünmeyin sonra niye yapmadık diye üzülmeyin gerçi ben sana diyorum ama senden farksızım doğru cocugunuz olmaz diyip kenara atıyorlar cok araştırdım uzman dr gidin çok iyi araştırın diyorlar..... celalettin peru öneriyorlar mesela

ama oda hormon tedavisi uyguluyormuş eşimde hormon sorunu yok

aynen
şifan kimdeyse ALLAHIM seni o dr yöneltir inş. zor olacakki sınav olsun......
öyle bazen diyorum keşke sorun bende olsaydı die o zaman da düşünüyorum kesin eşimi boşardım benim çocuğum olmuyo die rabbimde bana şimdi diyoki al boşa hadi bışayabiliyosan öyle bir imtihan ki eşimi çok seviyorum ve bu süreçte daha çok bağlandık birbirimize zaten yeni evliyiz ama dert insanı olgunlştırıyor bide duyuyorum böyle olupta ayrılan çiftler var allahum korusun yaa düşünmek bile istemiyorum rabbim hepimizin yuvalarını korusun

rabbim öyle dengeledi ki bak kendin diyorsun yine de şükretmelisin canım olsun belki sorun sende olsaydı daha kötü olacaktı belki çıkmazın ötesinde kör kuularda kalacaktın bence bu halimize hamd olsun eşin kacıncı evresinde ve şikayeti neydi

neyin kaçıncı evresi canım

iyi huyluydu ve tedbir amaçlı ışın tedavisi aldık ileride sıçrama olmasın die

iyi huyluydu ve tedbir amaçlı ışın tedavisi aldık ileride sıçrama olmasın die

hımm oda güzelmiş canım içeriye sıçramadı dimi olsun tedbir amaçlı sonuçta kaç defa ışn tedavisi aldınız canım ALLAHIM inş. br daha karşılaştırmaz mutlu olursunuz bebişniz olur :)

hımm oda güzelmiş canım içeriye sıçramadı dimi olsun tedbir amaçlı sonuçta kaç defa ışn tedavisi aldınız canım ALLAHIM inş. br daha karşılaştırmaz mutlu olursunuz bebişniz olur :)
inş canım Allah cümlemize yaşatsın bu duyguyu 15 gün aldı doktorumza kalsa spermlere zarar vermez dedi zaten sperm yokta hucrelere vermiştir işte bilmiyorum ya şu kaan hocayı soyluyor herkes bide onu denemek lazım

ayyy canım allah razı olsun birbirimizin dertlerine ortak olmak bi nevi güzel aslında peki kaan aydos hakkında ne düşünüyosun

ayyy canım allah razı olsun birbirimizin dertlerine ortak olmak bi nevi güzel aslında peki kaan aydos hakkında ne düşünüyosun

canım tv.de izlemiştim orta yaşlarda adam problem vardı ameliyat ediyor ama kadın da problem vardı ve ikizleri oluyor canım bildiğim sadece bu bide ameliyatla tedaviye başlıyor diye biliyorum bence bi zarar gelmez yinede gidin bakılsın bakalım dr. ne diyecek ayrıca ün üde var

bakalım artık canım biraz daha zaman geçsinde bieyerden başlamak lazım...

Bizim
gerçekten helal olsun evlatlık konusunda kendime güvenemiyorum korkuyorum ağır bir sorumluluk siz ne kadardır azosprmle mücadele weriyorsunz
Çok yeni daha başındayız ben tüm olasıliklari düşünüyorum ama rabbim belki bi kimsezi güldüreyim diye verdi bunu diyorum ama kısmet herşey ben elimden geleni yapayim olmazsa bi evlatlik neden olmasin facede elif adanin annesi diue bi face var takip edin elif adaya nasil kavusmuş okuyun ben bu konuda hep güvendim kendime ama ordaki insanlarin hikayesini okuyunca karatlarimdan daha cok emin oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…