- 22 Ağustos 2014
- 3.853
- 2.412
- 408
haklısın zamana ihtiyacımız var 8 yıl oldu 1 spreme bile ulaşamadık. insan artık belli zamandan sonra umudunu kaybediyor.İnşaallah bir gün bizde mutlu sona ulaşarız.. tez zamanda
Dogru herşeyin başı moral ve Allaha tevekkül etmek insaallah bizde mutlu hikayelerimizi yazarız buradan paylaşırız.
bizimde aynı azospermdi mikrotesede bulunamadı prengly iğne kullandık 6 ayda sperm çıkışı oldu tüp bebek deniyoruz.çıkmasada üzülme iğneyle çıkar ama inşallah tesede bulunur hemencecik tüp bebeğiniz tutar.
Cnm sizin sorun neydi bnm esimde azospermi hic canli yok microtese hic olmadik simdi pregnyl kullanio haftada 2.dr unuz kimdi
y delesyonu var yani genetik bir sorun.ailelerimizdede genetik hiç bir sorun yok sadece eşimde varmış.Ama genetiktede hormonla ilgili sorunlardada bu iğneyi kullanıp çıkış olanlar duydum.üroloğunuz zaten yazar yeni bir tedaviymiş bu.eşinin azosperm sorunu hormon kaynaklımı ne iğnesidir bu bizde de aynı sorun var
bizdede genetik bir sorun yok hormon sorunu var etkili olur mu acaba biz geçen sene gitmiştik hap vermişti bu ne kadar yeni bir yöntemy delesyonu var yani genetik bir sorun.ailelerimizdede genetik hiç bir sorun yok sadece eşimde varmış.Ama genetiktede hormonla ilgili sorunlardada bu iğneyi kullanıp çıkış olanlar duydum.üroloğunuz zaten yazar yeni bir tedaviymiş bu.
canım sorun ne sizde neyden kaynaklıhayırlı olsun dedik bundada vardır mutlaka hayr çok haklısın 8 sene olmuş ama moral bozarakta bi yerer varamayız bazen bakıyorum gökgürültülü sağnak yağışlıyım bir bakıyorsun güneşliyim bu olaydan öncede öyleyim geçenlerde hikaye okumustum 10 sene sonra bebişleri kucağına aldığını herşeyin hayırlısı :)
canım sorun ne sizde neyden kaynaklıbizdede genetik bir sorun yok hormon sorunu var etkili olur mu acaba biz geçen sene gitmiştik hap vermişti bu ne kadar yeni bir yöntem
canım sorun ne sizde neyden kaynaklı
İnşallah işe yarar sizdede.bize 2012de söylemişti doktor.bizdede genetik bir sorun yok hormon sorunu var etkili olur mu acaba biz geçen sene gitmiştik hap vermişti bu ne kadar yeni bir yöntem
ilacın adı nedir canım iğnenin adı eşime hap vermişti doktorİnşallah işe yarar sizdede.bize 2012de söylemişti doktor.
eşine klomen vermiştir herhalde.benim bahsettiğim ovitrelle yada prengly iğne.ilacın adı nedir canım iğnenin adı eşime hap vermişti doktor
Bende bir sorun yok çok şükür.çok güzel moral veriyorsunuz çok teşekkür ederim evet bugünümüze çok şükür tek derdimiz çocuk Rabbim yardım etsin sabır versin hepimizeALLAHIN İZNİYLE olacak canım bunlarla canını sıkma çocuk olayında başka bir rahatsızlığınız var mı yok diye tahmin ediyorum buna da hamd olsun başka problemimiz yok diyebilirsiniz bence ne olursa olsun şükredersek RABBİM bize mükafatını vereceğini inanıyorum ve sanada tavsiye ediyorum canım.
choriomon da prengly e eş değer bir iğne inşallah bu etkisini gösterir.Bende bir sorun yok çok şükür.çok güzel moral veriyorsunuz çok teşekkür ederim evet bugünümüze çok şükür tek derdimiz çocuk Rabbim yardım etsin sabır versin hepimize
Bende bir sorun yok çok şükür.çok güzel moral veriyorsunuz çok teşekkür ederim evet bugünümüze çok şükür tek derdimiz çocuk Rabbim yardım etsin sabır versin hepimize
Sizde sorun neydi canimHanımlar bu ignelerden başka choriomon adlı igeneyi eşinde kullanan varmı prengli yıllar önce kullandık sonuç alamadık inşaallah sizde işe yarar
Azosperm 4. Tupbebek icin hazirlaniyoruz son çıkan igne bu şimdi bunu kullanıyoruzSizde sorun neydi canim
çocuk odaklandığımız içinde bazende olmuyor olabilir canım ger bütün hastalıklarda öyle olmuyormu canım birde sağlıklı beslenmede bunların ikisi şart canım birde dualarımız eksik olmadığın mı ALLAHIN izn. dualarımız kabul olunur inş. cemil cümlemizin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?