Cok tesekkur ederim canimValla yan etkisi varmi bilmiyorum ama l.carnitin Zayıflamak icin kullaniliyormus zaten esim çok terliyordu sadece bunlar vitamin zaten ilaç değil bu erkeklerin kullandığı ilaçların bazılarının içinde etken madde olarak kullanılıyor zaten
Rica ederimCok tesekkur ederim canim
Bende merak ettim bizde de aynı sorun var ikinci için uğraşıyoruz yaklaşık dokuz aydır sadece keciboynuzu pekmezi içiyor.Yıllar geçmiş ama merak ettim durumunuz nasıl.
Canım biz profa göründük a+b 30 dedi. Ama böylede gebe kalmak imkansız değilmiş. Allah nasip ederse olur bakalımCanm en iyi doktorlar bilir ama a+b=50 den fazla olmalıymış. Bizimde a=O üç ay olacak keçi boynuzu kürü kullanıyo eşim yeniden test verecek. Aslında biz pek bişey anlamadık bizim b= 40 ama ileri hı z olmayınca bir işe yaramıyor sanırımnormol sperm sonucu yazıyor birde ama ileri sıfır nasıl bir testse artık bizde başka yerde tekrar yaptırcaz
canim imkansiz degil tabi ben bu forumda neler okudu. bizimde a+b dünkü spermiogramda %45 çikti rabbim büyuk doktor proxxeed plus verdi ona başladikCanım biz profa göründük a+b 30 dedi. Ama böylede gebe kalmak imkansız değilmiş. Allah nasip ederse olur bakalım
Yaa bzimmkide 0 ne olacak hu böyle varikosel ameliyati oldu eşim 4 ay oldu ama hala 0 şaşırdım kaldım artıkEvet ama bizim ileri hareketli sıfır malesef siz şanslısınız kızlar inş. Kısa zamanda tombiş sağlıklı bebeklerinize kavuşursunuz
Yazdiklarini okuyunca o kadar iyi anladim ki oldu ameliyat ama 0 düzlemiyecek biliyorum bende her ay 1 gün geçse ababa mi diyorum sıfır ya nasıl olur ki ağlıyorum etrafımda herkesin bebeği var yoruldum ama ne olur bu derece ölüm istiyorum deme rabbimin gücüne gider bırak oluruna bırak rabbim görsün bizleride kucagimizi doldursun ve doktorların dedikelrine sen hiç bakma bazen abartiyrlar 0 olup ta başka sayfalarda gördüm hamile olanlar vat rabbim ol desin yeter...bizimkinde varikosel de yokmuş. İmkansız geliyor artık bana. Çok yoruldum. Psikolojim bozuldu. Bu ay adettimde gecikti test yaptım negatif olacağını bile bile. Tüp bebek olmamış normal olacakmış gibiumutlandım yine. Çok çaresizim çok yorgun çok umutsuz. Keşke Rabbim hayırlı bir ölüm nasip etse de ölsem artık. tüp bebekte ileri hareketsizlik problem olmuyormuş doktor öyle söylemişti. Bizimkisi üç tüp bebektete olmadı. Kendimi seksen yaşında gibi hissediyorum iki sene ömrümü tüketti. Yaşlılar gibi ölmeyi bekliyorum artık ne yapım. Rabbim kimseye yaşatmasın
Kendine oyalanacak biseyler bul bende sürekli bebek düşünüp ağlıyordum kendime oyalanacak biseyler buldum yoksa psikolojim çok kötüydü ne yapalım elden bişey gelmiyor her yolu deniyoz yok yok yok ama biliyorum 1 gün olacak dua et ya varis ya varis de sürekli lütfen yıpratma kendini....bizimkinde varikosel de yokmuş. İmkansız geliyor artık bana. Çok yoruldum. Psikolojim bozuldu. Bu ay adettimde gecikti test yaptım negatif olacağını bile bile. Tüp bebek olmamış normal olacakmış gibiumutlandım yine. Çok çaresizim çok yorgun çok umutsuz. Keşke Rabbim hayırlı bir ölüm nasip etse de ölsem artık. tüp bebekte ileri hareketsizlik problem olmuyormuş doktor öyle söylemişti. Bizimkisi üç tüp bebektete olmadı. Kendimi seksen yaşında gibi hissediyorum iki sene ömrümü tüketti. Yaşlılar gibi ölmeyi bekliyorum artık ne yapım. Rabbim kimseye yaşatmasın
Amin canım öyle tabi herşey rabbimden ever üzülüyoz ama ne fayda rabbim boş bırakmasın kollarımizi hep dua ediyorum ve isteyen herkese beklemekten dua etmekten başka bişey gelmiyor ki rabbim yardımcımiz olsun ama birgün biliyorum buraya hamile haberlerimizi verecem...ya varis..Kusura bakma canım tam acı çektiğim zamana denk geldi. Bütün dualar yerini bulacak . Bizimde olur yada olmaz boş değilmi dünya öyle de geçiyo böyle. Rabbim yardımcımız olsun .
Aynn öyle canm umidi yitirme yok hamiş oldugumuzda haber edecez birbirimize sonra bakmışın olmuş doğmuş bu günleri böyle anacaksın işte ınslalh ınslalh o 0 düzelecek incir kuru yap bi kavonaza hakikî sızma zeytin yağ koy incirleri ortadan böl köy sabah aç karnına 1 tane yesin hız için çok iyimis her bişeyde fayda var rabbim o güzelim yiyeeklere derdimize şifa derman olsun diye yarattı unutma...Aslında şanslıyız canım sperm hiç olamayabilirdi yumurtamız olmaya bilirdi . Ve onların tedavisi daha zor. Ve o kadar çok hamile olan var ki tek yumurta elde edip. Herşeyin caresi var çaresiz yaratmamış rabbim zamanı var herşeyin. İşte sabreden eriyo muradına. Ben isyandayım kaybettim imtihanısabır sabır dedim valla kendimi sabır taşı hissetim sabır taşıda çatladı siz bana bakmayın negatif düşündüğüm için olacağıda varsa olmuyo.
Ayy canm ınslalh düzelme vardır güzl e haberlerini bekliyoruz ınslalh dualrim seninle ama işte nasil olacak bilmiyorum ameliyat oldu mi eşiniz evet şükür sperm var....Kizlar bunlar aşılmayacak seyler degil umudunuzu kaybetmeyin bizim yarin üçüncü ay testimiz var proxeed kullaniyor esim ise yarayip yaramadığını yarin gorecegiz sonuclari size söylerim inşallah eger sperm varsa hareket sorunu bir sekilde çözülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?