Erkek İnfertilitesi Eşinde sadece sperm hareketi sorunu olanlar dertleşelim.:-(((

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
A

Ayy canm ınslalh düzelme vardır güzl e haberlerini bekliyoruz ınslalh dualrim seninle ama işte nasil olacak bilmiyorum ameliyat oldu mi eşiniz evet şükür sperm var....
Hayir esimin durumu ameliyat olcak kadar kötü degil cok şükür gerci ilk dr az daha apar topar ameliyata aliyordu katakulliye getirip ama biz mantikli davranip baska dr a da gittik cok şükür iyi bir dr bulduk

Bu arada arkadasim incir kurunu benden duyup her gun esine yedirdi hamile simdi

Ay bende incir kürü deneyim keçi boynuzu kürü denemiştim ama test yapmadı henüz şimdide incire başlayalım.

Bu arada arkadasim incir kurunu benden duyup her gun esine yedirdi hamile simdi
Ayyy gerçekten mi yaa ne güzel bende vlla bugün koydum yağın içine yarın sabahtan başlıcaz ınslalh bizide nasip eder rabbim biz olduk çünkü gün geçtikçe sperm kaybediyorduk aniden düştü ve biz burda yaptırdık ama hastane labaratuarina güvenmiyormuş o yüzde ankarada yaotiricaz ınslalh düzelme vardır önceden de burda yaptırdık bide ankarada arafa çok fark vardı ileri hizlu 0 cıktı ankara da % 15 cıktı hayırlısı bakalım...gelsin genişler...

Ay bende incir kürü deneyim keçi boynuzu kürü denemiştim ama test yapmadı henüz şimdide incire başlayalım.
Yap canm yap bisey kaybetmeyiz sonuçta ve zaten çok yararlı canm kendinde internetten araştır havuç be incir kuru var yumurtanın daha çabuk gelişmesi ve çatlaması için...

Hayir esimin durumu ameliyat olcak kadar kötü degil cok şükür gerci ilk dr az daha apar topar ameliyata aliyordu katakulliye getirip ama biz mantikli davranip baska dr a da gittik cok şükür iyi bir dr bulduk
O zaman en kısa zamanda bebisine kavuşursun ınslalh canım

Bu basit bir problem gercekten sadece aabir istiyor kadinda problem olmaso daha zor,tedavi ediliyor halimize sukur

kızlar benim eşimdede aynı sıkıntı var sayı 5 milyon hareket %0 dı 3. derece varikosel dedi doktor ve 1 buçuk ay önce mikro ile ameliyat oldu keçiboynuzu tozu marankinin bal kürünü yapmaya başlıcaz inş faydasını görürüz.Bebeklermize kavuşuruz

Geçmiş olsun canm ınslalh beklemezsin fazla rabbim şifasını versin kucaklarimiz dolsun en kısa zamanda bizimde aynı canım sizinki gibi bakalım incir kurunu başladık ilaç kullaniyomusunuz bide nerde oldunuz ameliyati

bursa doruk hastanesinde canım ya doktor eşim 3. aydan sonra ilaca başlayın ya proxeed yada promotil demiş ama biz pazartesiden itibren başlıyoruz siz ne kullanıyorsunuz

bursa doruk hastanesinde canım ya doktor eşim 3. aydan sonra ilaca başlayın ya proxeed yada promotil demiş ama biz pazartesiden itibren başlıyoruz siz ne kullanıyorsunuz
Neden öyle 3. Aydan sonra ki acaba niz klomen kullandık bide ben kendim evicap veriyordum canm şimdi kur deniycez 3 aylıktı ilaç kullandık ankaraya gidince doktor bisey yazar mi tekrar bilmiyorum ama bazı insanlar var değişik ilacalr kulalniyorlar ama bizim doktor vermedi bi klomen yazdi

BİZE HİÇ Bİ İLAÇ YAZMADI EVİCAP BİZDE İÇİYORUZ 200 MG DEDİ SARAÇOĞLU EN OLMADI ONUN KÜRLERİ VER %90 ARTMA İHTİMALİ VERDİ ONLARDAN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM VE HER SABAH AKŞAM SOĞUK PRES KEÇİ BOYNUZU

Anladim canm saracoglunun kürü nerden alacaksınız fiyatı nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…