Erkek İnfertilitesi Eşinde sadece sperm hareketi sorunu olanlar dertleşelim.:-(((

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar incir kurünu hem kendinize hem esinize mutlaka yapin saracoglu tavsiye ediyor (erkek ve kadinlar icin ayri hazirlanisi)

Kizlar incir kurünu hem kendinize hem esinize mutlaka yapin saracoglu tavsiye ediyor (erkek ve kadinlar icin ayri hazirlanisi)
Evet canm eşime başladım hastalığım bitsin kendimede baslicam çok etkisi varmış ınslalh olur sizde ne sorun var acaba

merhaba kizlar bizde malesef benzer durumdan muzdaribiz esimle. esim 8 ay once varikosel ameliyati oldu. ameliyat oncesi ileri hareket %10 du. 3 ayda bir testleri tekrarladik once a+b %30a 1.5 ay once yaptirdigimiz testte ise a+b %45 e cikti fakat bizde hala gebelik olmadi artik cok bunaldigimi hissediyorum. tam 20 aydir bebek icin ugrasiyoruz. cok sukur rabbime esimin degerlerinde artis var ve umarim hamilelikte olur. biz havuc suyu keciboynuzu kürü soguk press keciboynuzu özü coban cokerten cayi evicap 400 folikasit zinco ve proxeed ile degerlerimizi yukselttik. carsamba gunüde doktora gidecegim doktor sabaha karsi iliski yapip sonrasinda buraya gelin onemli olan kagit ustindeki artistan ziyade vajinandan aldigim ornekteki artis dedi. dua edin kizlar. bazen gucumun tukendigini hissediyorum

Ayyy canm ne güzel bi artış ya keşke bizimde öyle olsa keşke canm sende spermlere yardımcı ol biraz incir ve havuç kürünü yap yumurtan daha çabuk çatlar ne güzel yükselmiş bziimki 0 ya çok kötüyüm çok bunaldik şimdi siznki yükselmiş bence şimdi akışına bırak olur ve hangi hastanede oldun doktorun kimdi biz ankarada lokman hekimde olduk 4 ay oldu hala sıfır okuduklarıma göre bi anda artıyor ilaçları doktor mu yazdı siz kendiniz mi kullanıyorsunuz canım.. . Rabbim yardımcınız olsun umidim kesildiği yerde rabbim var bir çok kapısı var rabbimin ınslalh en kısa zamanda güzel haberini alırız canm üzme kendini durumunuz gayet iyi

Merhaba canım. Eşimde kasım 2016 da ameliyat oldu değerlerimiz çok benziyor bizimde epey arttı promotil m forte kullanıyor ama bebiş yok tez zamanda olur hepimizin inşallah. Biz bu ay aşılama denedik.

canim biz buyuk sehirlerden birinde degiliz kucuk ozel bir hastanede cokta arastirma yapmadan ameliyat olduk ki sans bizmleymis. varikosel oldugunu ogrendikten bir gun sonra ani bi kararla olduk yani ameliyati. butun kurleri ilaclari ben arastirdim doktor hicbirini vermedi valla. sadece proxeedi 1.5 ay once baska bi doktor verdi. bakalim belki oda arttirir insallah. bende bu ay doktora sormadan klomen aldim gunde 1 tane adetin 5. gunu 5 gun boyunca ictim. herseyden medet bekler hale geldik. rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Merhaba canım. Eşimde kasım 2016 da ameliyat oldu değerlerimiz çok benziyor bizimde epey arttı promotil m forte kullanıyor ama bebiş yok tez zamanda olur hepimizin inşallah. Biz bu ay aşılama denedik.
ah canim benim esimde kasim 2016da ameliyay oldu. umarim artan hareketliligin meyvesini bi an once goruruz. benim esim kaptan ve isinden dolayi yaz aylarinda asilama dusunemedik canim. normal olmazsa sezon somu insallah bizede yaptirmak nasip olur. seninde hayirli olsun canim. kac gun oldu asilama yaptirali

Biz de aynı dertten muzdaribiz bi düşüş bi artış var ama bebek yok bunun bir sebebi de yok doktora göre yapmadığım şey kaldı mi bilmiyorum

Inslalh tutar canm herşey gönlünüzce olsun olsun ınslalh siz neler kullandınız ınslalh tutar moralini yüksek tut

Inslalh tutar canm herşey gönlünüzce olsun olsun ınslalh siz neler kullandınız ınslalh tutar moralini yüksek tut
Promotil m forte ve keçiboynuzu özü kullandık. Şimdi keçiboynuzunu bıraktık evicap kullanıyor promotil le birlikte eşim. Ameliyatın da etkisiyle sayı ve hız arttı ama morfoloji 1 ile 2 arası değişiyo

Doğru diyosun canm herseyde bisey arıyoruz umarım olur canm bizimde yükselir ben bi tek evicap aldım kullandı onla artış oldu galiba çünkü ankarada yatırmıştık sperm testi %15 çıkmıştı ileri hareketi burda yaptırdık 0 zaten labaratuarlarına güvenmiyorlarmış yani aslında şuan 0 olmayabilir ankaraya gittiğimizde yaptırıcaz bakalım umarım düzelme vardır bende cinko alayım bide kullansın ınslalh işe yarar rabbim yardımcımiz olsun canm

Promotil m forte ve keçiboynuzu özü kullandık. Şimdi keçiboynuzunu bıraktık evicap kullanıyor promotil le birlikte eşim. Ameliyatın da etkisiyle sayı ve hız arttı ama morfoloji 1 ile 2 arası değişiyo
O basta yazdigin ilaç ne doktor mi yazdı ilk defa duydum ben onu ınslalh canm yaaaa inslalh vlla etrafımda herkesin bebisi var bende çok istiyorum 4 yıl olacak evleneli

bence proxeedde alin canim faydasini goreceksin inaniyorum 3 ay duzenli ve aksatmadan kullanmak gerekiyor ama.

Canm ameliyat oldunuz mu siz sorun ne sizde acaba ınslalh en kısa zamanda olur
Amin canım inşallah hepimizin olur yok canım ameliyat olmadık varikosel yok dedi doktor üç doktora gittik ucu de aynı şeyi söyledi sorun ne bilmiyoruz ama sadece ileri harekette düşüş artış çok fazla

bence proxeedde alin canim faydasini goreceksin inaniyorum 3 ay duzenli ve aksatmadan kullanmak gerekiyor ama.
Canm onu kullanmıştık ama ameliyattan önce verdi hiç ama hiç etkisi olmadi galiba varikosel olduğu için etkisi olamamıştı şimdi kullansak yarar mi acaba ise

Aşılamamın 8. Günü bel ağrım var ama çok korkuyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırız canım. Sayı kaç sizin

Amin canım inşallah hepimizin olur yok canım ameliyat olmadık varikosel yok dedi doktor üç doktora gittik ucu de aynı şeyi söyledi sorun ne bilmiyoruz ama sadece ileri harekette düşüş artış çok fazla
canim paketlenmis herhangi bir urun tuketmemeye calisin. yogurdunu kendin yap. cips kola falan kullanmasin esin. dogal yiyecekler tuketin. bizim eve 2 yila yakin bi zamandir zararli birsey girmiyor. ekmek falanda yemiyoruz artik. kuru meyveler balik et bol yesillik sebze bunlari tuketmeye dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…