eşinde sperm azlığı ve hareketsizliği olup da aşılamadan hamile kalan varmıııı?

Arkadaşlar merhabalar, aşılama ile ilgili ödediğiniz ücret bilgilerini paylaşmışsınız. Ben de bu konuda kendi durumumu paylaşmak istedim. Aşılama işlemi için hiç ücret vermedik. Bu süreçte sadece kullandığım puregonların %20 sini ödedik o kadar. Gazi ünv. hastanesinde yaptırdık. Bildiğim kadarıyle ünversite hastaneleri bu işlem için ekstra ücret istemiyor.

Arkadaşlar merhabalar, aşılama ile ilgili ödediğiniz ücret bilgilerini paylaşmışsınız. Ben de bu konuda kendi durumumu paylaşmak istedim. Aşılama işlemi için hiç ücret vermedik. Bu süreçte sadece kullandığım puregonların %20 sini ödedik o kadar. Gazi ünv. hastanesinde yaptırdık. Bildiğim kadarıyle ünversite hastaneleri bu işlem için ekstra ücret istemiyor.
benim özel tüp bebek merkezi sskda geçerli

bende de sorun vardı canım ama çok şükür 2.aşılamam tuttu ama eşime yedirmediğimde kalmadııı yaniii allah hepimizin gönlüne göre versin umarımmm

bende de sorun vardı canım ama çok şükür 2.aşılamam tuttu ama eşime yedirmediğimde kalmadııı yaniii allah hepimizin gönlüne göre versin umarımmm
canım bişy sorucam.benim aşılamada 4.günüm ve 2.günden itibaren karnım çok şiş gaz var.kasıklarıma va karnıma çok sancı yapıyo zor yürüyorum sendede varmıydı cvp verirsen sevinirim

trabzon karadeniz teknik ünv.yaptırmaya karar verdik orada herhangi bir ücret istemediler.özel hastanelerin ücretleri belirttiğim gibi çok yüksek bakalım ilk defa görüşmeye gideceğim salı günü bakalım ne tedavisinde bulunacaklar. bide bir şey sorcam hanımlar illa adetken mi gidilmesi gerekiyor..

trabzon karadeniz teknik ünv.yaptırmaya karar verdik orada herhangi bir ücret istemediler.özel hastanelerin ücretleri belirttiğim gibi çok yüksek bakalım ilk defa görüşmeye gideceğim salı günü bakalım ne tedavisinde bulunacaklar. bide bir şey sorcam hanımlar illa adetken mi gidilmesi gerekiyor..
maleseeeeeeeef.adetin 2veye 3.günü iğnelere başlanıyor

canım birde aklını karıştırmıyayım fakat butür işlemleri merkezlere yatırın diyorlar

slm arkadaşlar benim 2. aşılamam ve 3. günüm ama pek umudum yok aşılamadan sonra doktorum ben daha masadan kalkmadan eşinin sperm hareketliliği az dedi bu tutmazsa tüp bebeğe geçeceğimizi söyledi.
lütfen dua edin artık çok yoruldum ve ümidim gitgide azalıyor. :((((
Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla bebişler nasip etsin.

Bende bu ay arı poleni ve harnup pekmezi aldım ikimizde sabah akşam yiyoruz.Bide arada havuç suyu içiyoruz bakalım bu ay bi değişiklik olacakmı
Başka varsa söyle papatya onuda yiyip içelim:icecream:

Bende bu ay arı poleni ve harnup pekmezi aldım ikimizde sabah akşam yiyoruz.Bide arada havuç suyu içiyoruz bakalım bu ay bi değişiklik olacakmı
Başka varsa söyle papatya onuda yiyip içelim:icecream:

arı sütü erkekde sperm sayısını artırır ve kalitesini yükseltir aynı şekilde kadında yumurtlamayı arttırır birde bayanlar için tarçın çok yararlı diye biliyorum canım yanlız arı sütü çabuk bozulan birşey taze olmasına dikkat etmek gerekiyor aynı şekilde metal kaşıkta bozulmasına sebep oluyor
umarım yararını görürsün

gökdenizzcim ameliyat 1 saat sürdü değerleride değişti hepsi çok iyi şu an bende aşlama oldum 9 gün oldu aşılama olalı eşimde ameliyat olalı9 ay oldu

Hesretim68 Dilerim Herşey Gönlünce Olur Ve Biran önce Bebeğini Kucağina Alirsin.eşinde Ameliyat Olmuş 9 Ayda Geçtiğine Göre Dilerim Problem Kalmamiştir Artik.

helincim önceki durum hiç gebelik olmayacak kadar kötü idi şu an çok iyi ben raporu elime alıp hiç bakmadım eşim üzülmesin diyede sormuyorum ama doktoru çok iyi düzelme var dedi hareketliliği ve sayısı düzelmiş eim şu an görevde gelince eski değeri yeni değeri öğrenir yazarım sana

helincim ameliyat öncesi yirmi milyondu şimdi kırk milyon oldu bu sayısı harektliliği ise ilk yarım saat yüzde 55 ilk bir saat yüzde 50

Back
X