• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinde sperm hareket azlığı olup normal yolla hamile kalan var mı...

Kızlar benimde 2.5 yıldır bir aşılama ve tüp denemem oldu yinede olumsuz.bu sperm verme durumu eşleri çok geriyor.zoraki oluncada doğru dürüst sperm çıkmıyor.eşimden o kadar az çıktı ki bir çay kaışı bile yok.bide tafrası öldürüyor beni.biz kadınlar o kadar şeye katlanıyoruz.valla alt taraf yol geçen hanına döndü.eşime zor açarken elalemlere gösterir oldum.ne kadar dr da olsa insan kötü oluyor.ben o kadar iğne hapla uğraşırken eşimin bi sperm vermede bu kadar strese girmesi beni hem sinirlendiriyor hemde gülmekten alıkoyamıyorum kendimi.sonuç hiç bir sorunumuz yok eşimde sperm hızında biraz sorun çıktı.dr.ona klomen verdi.şimdi beklemedeyiz.olmazsa haziranda 2.tüp :KK43:(
Haklısın biz strese girmiyoruz adamlar sperm verince afra tafra ,:kızgın:stres Rabbim hayırlısıyla tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bize :dua:

Evet canm benm esimde hem hareketsizdi hem spermler azdi bu genelde stres sigara ve kot pantolon giydiklerinden dolayi oluyormus varikosel ameliyati filan oldu ama bi degisiklik olmadi ve ben 2 yil sonra hamile kaldim normal yollar ile suan 2.5 aylik bebisimm yani umudunu yitirme kocani sıkacak seylerde yapma buyuklerimiz macundi keci boynuzuydu findikti baldi yedir yap et desede sen sık bogaz etme canim suclusu senmissin gbi tavirlarda sakin yapma rahatladiklari ve kendilerini rahat hissettikleri zaman oluyor cocuk ve gercekten birlikte olduktan sonra ayaklarini dikle belinede bi yastik koy yumutlama doneminde cok ise yariyor umarim bir tane bile olsa kucagina alirsin bebisini hayatimm

Allah herşeyin hayırlısını versin şu an o kadar bunaldım ki şu hayatta olumsuzluklar neden hep üst üstte geliyo geçen sene kpss o kadar çalıştım ki bir ben bilirim bir Allah, öğretmenlik alan sınavına giderken çok kötü oldum iyi yapamadım iki ay iş aradım sonra sertifika almak için bir ay başka şehirde yalnız kaldım, geldim iş aradım rehabilitasyon merkezi buldum açılmasını bekledim , o sırada bebeğimiz olsun o kadar istedim, bizim aile doğurgan eşim de hareketsizlik çıktı hayırlısı olsun, sonra özelde çalışayım dedim kurumun açılmasını bekledim kurum açıldı maaş almadım ama kurucu müdürün tavrından dolayı istifa ettim şu an evdeyim ve yazarken damla damla süzülüyor ,eşim işte gelince sıkkın görmesini istemiyorum. Allah büyük, dua edebilir misiniz

Allah herşeyin hayırlısını versin şu an o kadar bunaldım ki şu hayatta olumsuzluklar neden hep üst üstte geliyo geçen sene kpss o kadar çalıştım ki bir ben bilirim bir Allah, öğretmenlik alan sınavına giderken çok kötü oldum iyi yapamadım iki ay iş aradım sonra sertifika almak için bir ay başka şehirde yalnız kaldım, geldim iş aradım rehabilitasyon merkezi buldum açılmasını bekledim , o sırada bebeğimiz olsun o kadar istedim, bizim aile doğurgan eşim de hareketsizlik çıktı hayırlısı olsun, sonra özelde çalışayım dedim kurumun açılmasını bekledim kurum açıldı maaş almadım ama kurucu müdürün tavrından dolayı istifa ettim şu an evdeyim ve yazarken damla damla süzülüyor ,eşim işte gelince sıkkın görmesini istemiyorum. Allah büyük, dua edebilir misiniz
Allah yardimcin olsun canim bak bende dukkan actim kapattim bir suru sorun yasadik bosanmanin esigine geldik esimle stres yapmaktan iste bu şubat ayimda herseyi saldik hicbise takmadik ne ailesini ne kimseyi tartismadik orclari dusunmedik cocugumuz ie olmuo diye bbile dusunmeyi biraktik rabbim kendiliginden oldu bir kerede tuttu doktor esime seni tüp beekten baskasi kurtarmaz coxugun olmayabilir ameliyattan sonra bile spermlern hizi dusum kalitesi dusuk dedi ama cok sukur Allah verecekse esirgemiyor rabbim kimseden anneligi esirgemesin herkese her isteyene tattirsin

Allah yardimcin olsun canim bak bende dukkan actim kapattim bir suru sorun yasadik bosanmanin esigine geldik esimle stres yapmaktan iste bu şubat ayimda herseyi saldik hicbise takmadik ne ailesini ne kimseyi tartismadik orclari dusunmedik cocugumuz ie olmuo diye bbile dusunmeyi biraktik rabbim kendiliginden oldu bir kerede tuttu doktor esime seni tüp beekten baskasi kurtarmaz coxugun olmayabilir ameliyattan sonra bile spermlern hizi dusum kalitesi dusuk dedi ama cok sukur Allah verecekse esirgemiyor rabbim kimseden anneligi esirgemesin herkese her isteyene tattirsin
Allah razı olsun ,cevabından dolayı bu zamanda kimseyle konuşamıyorsun belki yeri değildi ama buraya yazmak istedim .

Allah razı olsun ,cevabından dolayı bu zamanda kimseyle konuşamıyorsun belki yeri değildi ama buraya yazmak istedim .
Bence buraya kimseye soramadigimiz kimseye anlatamadiklarimiz vebilgi paylasimi icin kayit oluyoruz canim ne demek her zaman cevap veririm dogru kimseyle konusamiyor insan ama dedigimi dene stres yapma kafani bosalt ve iliskiden sonra ayaklarini yukari dikle diklerken yastik koy beline 20 dk yarim saat kal öyle cok.ise yariyor en kisa xamanda hamis haberini alirim.insallah

Bence buraya kimseye soramadigimiz kimseye anlatamadiklarimiz vebilgi paylasimi icin kayit oluyoruz canim ne demek her zaman cevap veririm dogru kimseyle konusamiyor insan ama dedigimi dene stres yapma kafani bosalt ve iliskiden sonra ayaklarini yukari dikle diklerken yastik koy beline 20 dk yarim saat kal öyle cok.ise yariyor en kisa xamanda hamis haberini alirim.insallah
Canım umut oldun şu an bize eşinin sperm hareketi ve sayısı kaçtı biliyor musun bende yumurtlama dönemindeyim dediğin gibi ayaklarımı dikip 1 saat belimin altında yastıkla bekliyorum yeter ki olsun bunalıyor insan

Kızlar adetleriniz ne zaman benim 14 mayıs anneler günü keşke anneler gününde güzel haberi alsam ne güzel olur☺☺

Canım umut oldun şu an bize eşinin sperm hareketi ve sayısı kaçtı biliyor musun bende yumurtlama dönemindeyim dediğin gibi ayaklarımı dikip 1 saat belimin altında yastıkla bekliyorum yeter ki olsun bunalıyor insan
Hatirlamiyorum canim ama cok cok azdi hele hareket hic yoktu bide sola don ayaklarini indirince kalkma hemen banyoda yapma artik o gun ertesi gun yapen onemlisi surekli iliskiye girmeyin ara verin kuzm 2 3 gun sonra girin spermler toparlansin

Hatirlamiyorum canim ama cok cok azdi hele hareket hic yoktu bide sola don ayaklarini indirince kalkma hemen banyoda yapma artik o gun ertesi gun yapen onemlisi surekli iliskiye girmeyin ara verin kuzm 2 3 gun sonra girin spermler toparlansin
Allahım bizlere de nasip etsin canım eşimin sayı 12 milyon ileri hareket %10 yavaş hareket %20 totalde % 30 hareketimiz var allah ol derse olur kuzum çok istiyorum bebeğim olsun

Allahım bizlere de nasip etsin canım eşimin sayı 12 milyon ileri hareket %10 yavaş hareket %20 totalde % 30 hareketimiz var allah ol derse olur kuzum çok istiyorum bebeğim olsun
Allahin izniyle olur canim benim bizimki daha dusuktu 6 7 milyondu yanlis hatirlamiyorsan Allah olsun isterse olur canm bak kafanda stres yapip hamileligi cok dusunursen yine olmaz stres yapma cok rahat ol

Meraba kızlar umutsuz olmayin 2 milyon sperm %80 hareketsiz morfoloji yerlerde 4 senede 6 tüp bebek negatif
Ve ben simdi 5 haftalik dogal yoldam hamileyim kese gözuktu insalah kalbide atar ...bu bile mucize bizim icin allah büyük hic bi zaman umudumu kesmemeye calistim cok dua ettim
Son tedaviden sonra doktor bi kez daha deneyin isterseniz bırakın bu isleri dedi
Ben gittim ne yaptim yumurtlama testleri alip o gunleri degerlendirdim
Esime zeytinyaginda bekletilmis incir yedirdim keciboynuxu pekmexi ...bide esime doktor 3 ay once proxed plus la birlikte kadinlarin meme kanserinde kullandigi bi ilaci kullandirdi 3 sonra gel dedi ama biz hamile oldugumu ögrendik kontrole gitmeden.....simdi devam edicekmi bilmiyorum ama oldu allahımaaa sukurlerrr olsun umudunuzu ve mücadelenizi hic kaybetmeyin...sevgiler

Meraba kızlar umutsuz olmayin 2 milyon sperm %80 hareketsiz morfoloji yerlerde 4 senede 6 tüp bebek negatif
Ve ben simdi 5 haftalik dogal yoldam hamileyim kese gözuktu insalah kalbide atar ...bu bile mucize bizim icin allah büyük hic bi zaman umudumu kesmemeye calistim cok dua ettim
Son tedaviden sonra doktor bi kez daha deneyin isterseniz bırakın bu isleri dedi
Ben gittim ne yaptim yumurtlama testleri alip o gunleri degerlendirdim
Esime zeytinyaginda bekletilmis incir yedirdim keciboynuxu pekmexi ...bide esime doktor 3 ay once proxed plus la birlikte kadinlarin meme kanserinde kullandigi bi ilaci kullandirdi 3 sonra gel dedi ama biz hamile oldugumu ögrendik kontrole gitmeden.....simdi devam edicekmi bilmiyorum ama oldu allahımaaa sukurlerrr olsun umudunuzu ve mücadelenizi hic kaybetmeyin...sevgiler
Hayırlı uğurlu olsun canım maşallah allahım kucağına da almayı nasip etsin çok çabalamışsın rabbim gönlünün muradını nasip etmiş allahım bizlere de nasip etsin inşallah

tez zamanda olur inşallah ,bizlerin de Rabbim dilerse olur, benim regl 21 mayıs oluyo tahmini inşallah olmayız ,

1.5 senedir evliyim evlendipimden beri korunmadım bir kimyasal gebeliğim oluştu pco rahatsızlığım var sorun hep bende zannediyorduk ama eşimin sperm hareket azlığı var ileri hız % 5 lerde hareketsiz %65 bu şekillerde olup normal yolla hamile kalan var mı
Aynı durumdayız canım 6 haftalık hamileyim MaşAllah

1.5 senedir evliyim evlendipimden beri korunmadım bir kimyasal gebeliğim oluştu pco rahatsızlığım var sorun hep bende zannediyorduk ama eşimin sperm hareket azlığı var ileri hız % 5 lerde hareketsiz %65 bu şekillerde olup normal yolla hamile kalan var mı
Var canım.eşim keçiboynuzu kürü ben de soğan kürü yaptım.tüp bebek denirken doğal yoldan 2 kez hamile kaldım

Merhaba arkadaşlar şimdi size eşinizin sperm sayısını ve hareketliliğini artttırmak için bi yol göstericem ben pkoluyum eşimde de sperm sayısı en düşük 7 milyon en Yüksek 13 milyon çıkmıştı hareketlilik filan da oldukça düşüktü ben internet den çok araştırdım ve çözüm buldum 1 ay boyunca sizin ilk regli gününüzde başlasın keçiboynuzu pekmezi özü sabah akşam bi kaşık aktardan direk keçi boynuzu alın 8 tane keçiboynuzunu 3-4 parçaya bölerek 2 su bardağı suda 8 dakika kaynatın ılıyınca içirin bi bardak sabah bi bardak akşam eczaneden evicap adında bi ilaç var e vitamini 200 mg lık ondan alın 30 tane var içinde her sabah 1 tane içsin bunun dışında günde iki üç parça bitter çikolata fındık ceviz badem sigara kullanıyorsa mutlaka ve mutlaka bırakmasa bile azaltacak en büyük etkilerden biri sigara çok fazla ayakta durmayacak ve iç çamaşırı bol olacak sıkmayacak. Eşime bunları yaparken kendim de incir kürü yaptım arkadaşlar tedavi de görüyorduk bende pkoluyum klomen +ovitrelle ve bu bahsettiklerim çok şükür 6 haftalık hamileyim bana da dua edin bu yazdıklarımı mutlaka yapın 7 milyon dan 23 milyona çıktı sayı doktor bana siz ne yaptınız dedi geçen sefer gittiğimizde ameliyatt diyordu çok faydalı yapın maliyetli şeyler de değil hepsinin fiyatı uygun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah

Back
X