• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinde sperm hareket azlığı olup normal yolla hamile kalan var mı...

Doktoe size tedavi olarak ne uyguladı. Burfa bazı arkadaslar kevi boynuzu ve çakşır kökü suyunun faydalı oldugunu söyliyorlar bunları dene istersdn.
Proxeed plus kullanıyoruz canım aynı zamanda keçiboynuzu kürü ve keçiboynuzu özü yediriyorum 2 aydır kullanıyordu ilacını bugün yaptırdık tekrar testi faydası oldu mu diye ileri hız artmış sayı düşmüş nr yapacağımı şaşırdım açıkçası canım☹️

Allah yardımcımız olsun kızlar gerçekten zor bir süreçmiş ben 3 4 ay sonra aşılama düşünüyorym normal yolça hamile kalma ihtimalim oldukça az farkındayım☹️

Proxeed plus kullanıyoruz canım aynı zamanda keçiboynuzu kürü ve keçiboynuzu özü yediriyorum 2 aydır kullanıyordu ilacını bugün yaptırdık tekrar testi faydası oldu mu diye ileri hız artmış sayı düşmüş nr yapacağımı şaşırdım açıkçası canım☹️
İnşAllahh hayırlısıyla bu zamnlarda geçer. Haklısın insan ne yapıcagını bilemiyor kendimede eşimede yapmadıgım kür kalmadı. Ayaklarını havaya kaldır dediler resmen tavana yapıştırdım ama yok olmuyor. Allah yardımcımız olsunn vAllahh

Allah yardımcımız olsun kızlar gerçekten zor bir süreçmiş ben 3 4 ay sonra aşılama düşünüyorym normal yolça hamile kalma ihtimalim oldukça az farkındayım☹️
hayırlı sabahlar ,ben de sizinle aynı fikirdeyim ramazana kadar bekleyecem sonra olmazsa aşılama çok yıpranmadan ,zaten aşılamadan sonra sıkıntı olmuyo normal oluyo korunmazsak

Amin canım hepimize inşallah evet gerçekten çok zor bir durum her duyduğunu uygulayıp medet ummak her ay bekleyip adet olmak herkesin kucağında bebek görüp içten dualarla yalvarmak en kötüsü de bazen hiç olmayacakmış gibi düşünmek offf çok zor Allahım hepimize inşallah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin tez vakitte:KK43:
Canım o kadar iyi anlıyorum ki seni bende aynı şeyleri yaşıyorum etrafımda herkes ya hamile ya doğum yaptı her ay umutla bekleyip yine o kırmızılar görmek mahvediyo insanı eşimde proxeed plus kullanıyor keçi boynuzu özü ve pekmezi daha önce caksir suyu kullandık macun kullandık her yolu deniyoruz canım

Bizde öyle canım her duyduğumu yapmaya çalışıyorum öyle imreniyorum ki istediği ay hamile kalmayı başaranlara allahım ne olur bana ve isteyen bütün kardeşlerime nasip etsin tez zamanda
Amin kuzum amin inşallah bizimde olcak bebişlerimiz çaresizlik çok zor insan hiç böyle şeyler yaşayacağı aklına gelmiyor Allahım inşallah sabrımızın sonunu verir yakın zamanda :dua:

Konuyu tam takip edemedim ama canım varikosele bakıldı mı? Yoksa hormonlara bakıldı mı? Bizim sadece sayımız azdı diğer değerler çok iyiydi varikosel dediler olduk sayı dha da düştü lökosit oluşmuş yani iltihaplanma ilaç kullandı değer iki katına çıktı tam sınır değerde sayılar yne de az tabi. Proxeed plus, evicap, keçiboynuzu pekmezi ayrıca kürü uyguluyorz bu arada tiroid için test yaptırdık sonuçlr bugün çıkıcak testeronda önemli hepsine bi baktırın derim sizde

Konuyu tam takip edemedim ama canım varikosele bakıldı mı? Yoksa hormonlara bakıldı mı? Bizim sadece sayımız azdı diğer değerler çok iyiydi varikosel dediler olduk sayı dha da düştü lökosit oluşmuş yani iltihaplanma ilaç kullandı değer iki katına çıktı tam sınır değerde sayılar yne de az tabi. Proxeed plus, evicap, keçiboynuzu pekmezi ayrıca kürü uyguluyorz bu arada tiroid için test yaptırdık sonuçlr bugün çıkıcak testeronda önemli hepsine bi baktırın derim sizde
Canım varikosel için bakıldı dopler çekildi varşkosel yok hormon olarak ta testosterona bakıldı bir sıkıntı yok ne yapacağımı şaşırdım eşim de çok üzülüyor allahım yardımcımız olsun

İ
Amin kuzum amin inşallah bizimde olcak bebişlerimiz çaresizlik çok zor insan hiç böyle şeyler yaşayacağı aklına gelmiyor Allahım inşallah sabrımızın sonunu verir yakın zamanda :dua:
İnşallah canım brnim inşallah imtihan dünyası bizimde imtihanımız böyle sanırı

Been :) sperm azlığı ve tembelliği vardı. 2 sene sonra hamile kaldım ve normal yoldan :) kafanıza takmayın lafı varya ayneen onu uygulamak lazım. Ben geçen sene tamda bu zamanlar sadece keyfi için çocuk olayını aklımdan çıkartarak ilişkiye girdim ama daha öncesinde sürekli acaba hamile olurmuyum yok ovulasyon günüm mü falan dye düşünürdüm artk bırakmıştım şubat mart gibi sonra mayısta gecikmem oldu sat 7nisandı haırlatığım :)) şimdi 3.5 aylık bi oğlum var sizinde rabbim yardımcınız olsun ve duanızı eksik etmeyin o ne zaman isterse ol der ve olur :)) :KK200:

Canım varikosel için bakıldı dopler çekildi varşkosel yok hormon olarak ta testosterona bakıldı bir sıkıntı yok ne yapacağımı şaşırdım eşim de çok üzülüyor allahım yardımcımız olsun
Bizim ilk doktor elle muayene edip anlamıştı sonra sayı daha çok düşünce dopler çekti başka bi ürolog herşy yolunda dedi lökosit oluşmuş işte o çok düşürmüş sayıyı ben tiroidlerine filan hepsine baktırdım herşey normal hatta klomeni bna vermediler eşime versinler dye baktrdm da yne vermediler :)) şuanda 40 m sayı mlde 10 en son doktor fena değil dedi proxeed keçi boynuzu kürü yapmıştık 2 hafta iltihapta gdnce arttı şuan proxeedi 2 ay kullandı bitcek kutu 3. Bitince bi test dha yaptırıcaz. Biz memnun kaldık yani varikoselde yoksa vitamin takviyesi yap bol bol

Been :) sperm azlığı ve tembelliği vardı. 2 sene sonra hamile kaldım ve normal yoldan :) kafanıza takmayın lafı varya ayneen onu uygulamak lazım. Ben geçen sene tamda bu zamanlar sadece keyfi için çocuk olayını aklımdan çıkartarak ilişkiye girdim ama daha öncesinde sürekli acaba hamile olurmuyum yok ovulasyon günüm mü falan dye düşünürdüm artk bırakmıştım şubat mart gibi sonra mayısta gecikmem oldu sat 7nisandı haırlatığım :)) şimdi 3.5 aylık bi oğlum var sizinde rabbim yardımcınız olsun ve duanızı eksik etmeyin o ne zaman isterse ol der ve olur :)) :KK200:
Sperm sayısı ve hareketliliği ne kadardı eşinin?

Kızlar bide testi hastanede yaptırmayın stres çok etkiliyo biz en son evde yaptık ve 3 gün perhiz ya bz pazardan çarşambaya yapıyoduk onu da yeni öğrendim pazardan perşembeye tam 3. Gün olması gerekiyomuş süre uzadıkçada azalıyo kısaldıkça da bide bu şekilde deneyin sonuçlar olumlu değişicek inş

Kızlar benimde 2.5 yıldır bir aşılama ve tüp denemem oldu yinede olumsuz.bu sperm verme durumu eşleri çok geriyor.zoraki oluncada doğru dürüst sperm çıkmıyor.eşimden o kadar az çıktı ki bir çay kaışı bile yok.bide tafrası öldürüyor beni.biz kadınlar o kadar şeye katlanıyoruz.valla alt taraf yol geçen hanına döndü.eşime zor açarken elalemlere gösterir oldum.ne kadar dr da olsa insan kötü oluyor.ben o kadar iğne hapla uğraşırken eşimin bi sperm vermede bu kadar strese girmesi beni hem sinirlendiriyor hemde gülmekten alıkoyamıyorum kendimi.sonuç hiç bir sorunumuz yok eşimde sperm hızında biraz sorun çıktı.dr.ona klomen verdi.şimdi beklemedeyiz.olmazsa haziranda 2.tüp :KK43:(

Kızlar benimde 2.5 yıldır bir aşılama ve tüp denemem oldu yinede olumsuz.bu sperm verme durumu eşleri çok geriyor.zoraki oluncada doğru dürüst sperm çıkmıyor.eşimden o kadar az çıktı ki bir çay kaışı bile yok.bide tafrası öldürüyor beni.biz kadınlar o kadar şeye katlanıyoruz.valla alt taraf yol geçen hanına döndü.eşime zor açarken elalemlere gösterir oldum.ne kadar dr da olsa insan kötü oluyor.ben o kadar iğne hapla uğraşırken eşimin bi sperm vermede bu kadar strese girmesi beni hem sinirlendiriyor hemde gülmekten alıkoyamıyorum kendimi.sonuç hiç bir sorunumuz yok eşimde sperm hızında biraz sorun çıktı.dr.ona klomen verdi.şimdi beklemedeyiz.olmazsa haziranda 2.tüp :KK43:(
Canım öyle düşünme eşimde verirken o testi çok stresliyim kolay değil onlar içinde bizim sonuçlar da kötü çıktı ameliyat oldu ikinci kez yine test verdi o kadar gergindiki anlatamam hiç üstüne gitmedim ben

Bu ara yumurtlama dönemim ama inanın içimden ilişkiye girmek bile gelmiyor eşim yazık sürekli takip ediyor öğrenmiş artık☺ ne yapıca bilmiyorum klomen çatlatma iğnesi sonuç vermedi kurban bayramından sonra aşılama yaptıracağım yada sperm sayımız normale dönünce birkaç ay daha klomen kullanırım o kadar milyon tane sperm var ve bizim sadece 1 tanesine ihtiyacımız var ve olmuyor ne yazık ki

Bu ara yumurtlama dönemim ama inanın içimden ilişkiye girmek bile gelmiyor eşim yazık sürekli takip ediyor öğrenmiş artık☺ ne yapıca bilmiyorum klomen çatlatma iğnesi sonuç vermedi kurban bayramından sonra aşılama yaptıracağım yada sperm sayımız normale dönünce birkaç ay daha klomen kullanırım o kadar milyon tane sperm var ve bizim sadece 1 tanesine ihtiyacımız var ve olmuyor ne yazık ki
Bende aynı durumdayım canım.şu isteksizlik olmasa...

1.5 senedir evliyim evlendipimden beri korunmadım bir kimyasal gebeliğim oluştu pco rahatsızlığım var sorun hep bende zannediyorduk ama eşimin sperm hareket azlığı var ileri hız % 5 lerde hareketsiz %65 bu şekillerde olup normal yolla hamile kalan var mı
Benim eşimde %4 hareket vardı.sperm sayısı da az dı.Doktorum direk tüp bebek dedi.Ama 1 ay kullanması için ilaç verdi.Ben de bu arada eşime her akşam taze havuç suyu içirdim,sabah akşam keçi boynuzu pekmezi,bol bol ceviz ve yine keçi boynuzu kurusı yedirdim.Bol c vitamini ve çinko da aldı.Sonucunda sayısı 6 kat arttı ve benim de suan adetim gecikti.Hamileyim büyük ihtimalle

Back
X