Eşinde sperm hareket azlığı olup normal yolla hamile kalan var mı...

Mrb hayırlı olsun bebeğiniz bende sizle aynı durumdayım en so. Sayı 22 milyondu ileri haraket 0 yavaş haraketli 30 önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayacaktık hamile olduğumu öğrendim 5 haftalık şuan keseyi görmeye cuma günü çağırdı doktor çok korkuyorum sperm kalitesinden olumsuz etkilenir diye 1.5 yıl öncede kalmıştım 6 haftada düşmüştü 1 başarısız tüp bebeğim var sizin kaç haftalık oldu nasıl geçiyor hamileliğiniz

Sizin adiniza cok sevindim, benim esimin de sperm sayisi 3 milyon . 3 yildir deniyoruz rabbim bizede nasip eder inşallah.

Kızlar herkese merhaba rica etsem eşimin test sonucuna bakar mısınız hiç anlaşılır değil doktorun ağzından cımbızla laf aldık resmen. Doktorun dediği şey 20 milyon bekliyordum ama 15 milyon kötü değil demiş. Ama diğer forumlarda herkes 15 milyon oldukça düşük diyor napıcam çok mutsuzum sğrekli ağlıyorum kızlarrr allahım yardımcımız olsun :’(

Eklentiler

• 926DFBE3-892E-43FD-B4FA-BA14FE45D3CA.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 268
Benim eşimde de ileri haraketlilik yoktu oldukları yerde dönüp duruyorlarmis..
O ay zinco diye bir takviye verildi (çinko).
Doktor aşılama olmadan olmaz ama Allah'ın takdiri. Yine de önümüzde ki ay aşılama yapalım dedi.
Şansıma aşılama yapılmadan hamile kaldigimi öğrendim.

Merhabalar . Ileri hiziniz yukseldimi acaba ayni sorun bizdede var . Asi yada tup denedinizmi yol gosterirmisiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…