- 24 Nisan 2017
- 148
- 86
- 18
- 37
- Konu Sahibi Paramedik92
-
Canım senin bi sıkıntın var mıydı biz de ben de bi sıkıntı yok eşimin sperm hareketsizliği var,soğan kürünün nasıl yaptın? Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinVar canım.eşim keçiboynuzu kürü ben de soğan kürü yaptım.tüp bebek denirken doğal yoldan 2 kez hamile kaldım
Niye sacma olsun canim belki yerlesme kanamasidir sen adet sanmissindir. Bazilari normal adet gibi oluyormus. Tekrarla testi bence. İnsaallah vardirKızlar bu şey soracam saçma gelebilir ben bu ay regl iki gün oldum diğer günler yok denecek kadar üç gün geçilmeli oldum regl olduğumda test yaptım negatif çıktı ramazan başlangıcında yıkandım dün test yaptım biraz geç baktım iki çizgi oldu acaba bu daha test yapsam mı
Ama hiç bir belirti yok sadece regl az sürdü bu de geç geldi üçüncü günün akşamı kahverengi geldi sonra iki gün normal diğer günler yok denecek kadar geldi erken bittiNiye sacma olsun canim belki yerlesme kanamasidir sen adet sanmissindir. Bazilari normal adet gibi oluyormus. Tekrarla testi bence. İnsaallah vardir
2.cizgi ciktiysa sen yinede ihmal etme kanda baktir mutlakabaya bı zaman sonra baktım, geçen ay regl zamanı soğan kürü yapmıştım ,eşime de saraçoglunun macununu yaptım normal Dr e 6 gün regl olurum ama bu ay 5 . gü
Ama hiç bir belirti yok sadece regl az sürdü bu de geç geldi üçüncü günün akşamı kahverengi geldi sonra iki gün normal diğer günler yok denecek kadar geldi erken bitti
Hamile misin şuanda canım ? Haberler iyi mi ?Benim eşimde %4 hareket vardı.sperm sayısı da az dı.Doktorum direk tüp bebek dedi.Ama 1 ay kullanması için ilaç verdi.Ben de bu arada eşime her akşam taze havuç suyu içirdim,sabah akşam keçi boynuzu pekmezi,bol bol ceviz ve yine keçi boynuzu kurusı yedirdim.Bol c vitamini ve çinko da aldı.Sonucunda sayısı 6 kat arttı ve benim de suan adetim gecikti.Hamileyim büyük ihtimalle
Cnm naptın ne durumdasın merak ettimBizde öyle canım her duyduğumu yapmaya çalışıyorum öyle imreniyorum ki istediği ay hamile kalmayı başaranlara allahım ne olur bana ve isteyen bütün kardeşlerime nasip etsin tez zamanda
Dur canım hemen panik yapma.spermler bizim yumurtalarımızda olduğu gibi değişkenlik gösterebiliyormuş dr.um demişti.bizim nasıl her ay yumurtlama veya yumurtanın çatlaması değişkenlik gösteriyorsa spermde de böyleymiş.yediğin içtiğiniz gıdalar sitres durumu hava bile etkileyebiliyormuş.kürlere devam esip dr un verdiği ilaçlarla düzelecektir eminim.sıkıntı yapmayın.arkadaşlar eşimin sperm sayısı iyi fakat spermler %100 hareketsiz çıktı malesefşuan keçiboynuzu kürü zeytinyagda incir evicap promotil men kullanıyo.faydasını görürümüyüz bilmiyorum ama.bu takviyelerle %100 hareketsiz olan spermler hareketlenirmi sizce bu durumu yaşayan varmı.bilgilendirirseniz cok mutlu olurum..
Ins canim stres yapmmk elde degil esim testi verirken cok sterslli gitti hastaneye etkisi olabilir genetikdir diyede korkuyoruz abisininde tup bebekle olmusDur canım hemen panik yapma.spermler bizim yumurtalarımızda olduğu gibi değişkenlik gösterebiliyormuş dr.um demişti.bizim nasıl her ay yumurtlama veya yumurtanın çatlaması değişkenlik gösteriyorsa spermde de böyleymiş.yediğin içtiğiniz gıdalar sitres durumu hava bile etkileyebiliyormuş.kürlere devam esip dr un verdiği ilaçlarla düzelecektir eminim.sıkıntı yapmayın.
Benim iki eltininde tedaviyle canım büyük eltinin hapla ilincisi tüp bebek ve ikinci elti hiç korunmamış tüple ikizleri olmuş bi daha olmamış.eşimde de hareket kız sorunu vat.ama dediğim gibi bu her seferinde değişiyor.sen eşine anlat böyle sıkıntı yapmasın.düzeliyor.Ins canim stres yapmmk elde degil esim testi verirken cok sterslli gitti hastaneye etkisi olabilir genetikdir diyede korkuyoruz abisininde tup bebekle olmus
Canım merhabalar sanırım hamilesin eşinin sperm değerlerini nasıl düzelttiniz anlatabilir misin1.5 senedir evliyim evlendipimden beri korunmadım bir kimyasal gebeliğim oluştu pco rahatsızlığım var sorun hep bende zannediyorduk ama eşimin sperm hareket azlığı var ileri hız % 5 lerde hareketsiz %65 bu şekillerde olup normal yolla hamile kalan var mı
Canım ever şükür eşim spor yaptı kilo verdi değerleri düzeldi hatta hareketimiz % 60 a sayımız 144milyona yükseldi ama yinede nor al yoldan bebek aahibi olamadık 1 defa daha kimyasal gebelik geçirdim şu an tüp bebekle hamile kaldım normal yoldan olmadı malesef eşimin değerleri düzelmesine rağmenCanım merhabalar sanırım hamilesin eşinin sperm değerlerini nasıl düzelttiniz anlatabilir misin
Benim eşiminde 16 milyon canım sayısı %30 da hareketlilik doktor klomen trental ve takviye ilaçlardan verdi bende kürler kullanıyorum 3.ayımız gebelik çalışmalarında ilaçları 1 aydır kullanıyor eşim 1 ay sonra tekrar test vereceğiz inşallah olurCanım ever şükür eşim spor yaptı kilo verdi değerleri düzeldi hatta hareketimiz % 60 a sayımız 144milyona yükseldi ama yinede nor al yoldan bebek aahibi olamadık 1 defa daha kimyasal gebelik geçirdim şu an tüp bebekle hamile kaldım normal yoldan olmadı malesef eşimin değerleri düzelmesine rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?