- 9 Ekim 2016
- 1.096
- 1.572
- 83
- Konu Sahibi Paramedik92
-
İnşallah canım bende de pco vardı bizde sorun çift taraflıydı o yğzden süreç çok geç oldu inşallah ilaçlar fayda etmiştir ve sağlıkla gebelik elde edersin canımBenim eşiminde 16 milyon canım sayısı %30 da hareketlilik doktor klomen trental ve takviye ilaçlardan verdi bende kürler kullanıyorum 3.ayımız gebelik çalışmalarında ilaçları 1 aydır kullanıyor eşim 1 ay sonra tekrar test vereceğiz inşallah olur
Ne güzel maşallah peki hangi kürle yükseldi ben eşime keçiboynuzu kürü yaptım ama değelerleri öbir öncekine göre yine düşük nisan ayında kosmetse aşılma olcam ama doktor tutması düşük dedi ama nasip tabi en azından aşılamaya akdar biraz daha değerlerimiz artsaCanım ever şükür eşim spor yaptı kilo verdi değerleri düzeldi hatta hareketimiz % 60 a sayımız 144milyona yükseldi ama yinede nor al yoldan bebek aahibi olamadık 1 defa daha kimyasal gebelik geçirdim şu an tüp bebekle hamile kaldım normal yoldan olmadı malesef eşimin değerleri düzelmesine rağmen
Sizin eşinizin değerleri ne kadarNe güzel maşallah peki hangi kürle yükseldi ben eşime keçiboynuzu kürü yaptım ama değelerleri öbir öncekine göre yine düşük nisan ayında kosmetse aşılma olcam ama doktor tutması düşük dedi ama nasip tabi en azından aşılamaya akdar biraz daha değerlerimiz artsa
Doktorunuz ne diyor pekiBurda yazıyor bir önceki daha yüksekti sonra düştü yine ilk yaptılarımız dahada düşüktü bi an yükseldi sonra yine düştü
Tüp bebek dedi ama devlet olduğundan 2kere aşılama songa tüp aşılamadan ünitlenmeyin dediDoktorunuz ne diyor peki
Alllah allah benim eşimde de sperm sayısı problemi var ama normal yolla gebelik olabilir dediTüp bebek dedi ama devlet olduğundan 2kere aşılama songa tüp aşılamadan ünitlenmeyin dedi
Canim benim eşimin de sayısı daha düşüktü hatta ilk önce 4milyondu şok olmuştuk bizde sayısı hareketi herseyi cok düşüktü morfolojisi 0 idi.Burda yazıyor bir önceki daha yüksekti sonra düştü yine ilk yaptılarımız dahada düşüktü bi an yükseldi sonra yine düştü
Başka neler yaptınız canım bu süreçte yumurtlama günlerini takip ettin mi yineCanim benim eşimin de sayısı daha düşüktü hatta ilk önce 4milyondu şok olmuştuk bizde sayısı hareketi herseyi cok düşüktü morfolojisi 0 idi.
Bize de aşılama bile tutmaz direk tüp bebekdediler denedik kimyasal oldu.
Dinlenme sürecinde eşim evicap 400 ve bol sarımsaklı yoğurt yedi. Sarımsağın iyi geldiğini okumuş hoş sarımsak neye iyi gelmez ki.
Bu sure zarfinda hic bos durmadık 1.ay adet oldum.
2.ay sıkı bir çalışma ile devam ettik bi an umudum kesildi nedense tutmadi dondurulmuşlarla tekrar deneyelim dedim eşime, adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim cok şükür.
Inanmaktan dua etmekten ve cabalamaktan vazgecme canim Allah ol derse olmayacak birşey yoktur.
Evet canim beslenmemize dikkat ettim ben, eşim de öyle tabii...Başka neler yaptınız canım bu süreçte yumurtlama günlerini takip ettin mi yine
MAşallah bir n güzel allah banada nasipmetsin birazda ümitlenmeyelim diye dedi galiba doktor öyle allahım nasipmetsin mucizem gelsin inşallahEvet canim beslenmemize dikkat ettim ben, eşim de öyle tabii...
Ilaclarimizi da düzenli kullandık..
Ovulasyon testi aldım ve takip ettim o ay ve gunleri cok sıkı takip edip değerlendirdik cok şükür Rabbimin izni ile nasip oldu.
MAşallah bir n güzel allah banada nasipmetsin birazda ümitlenmeyelim diye dedi galiba doktor öyle allahım nasipmetsin mucizem gelsin inşallah
Amin canıminşallah biraz korkyorum aşılama esnasında acıma olurmu diye bişeyle açtırılıyormuş sanırım inş hafifi geçerdeBen Rabbime sığındım canım doktorlar ne derse desin son söz Rabbimindi biliyordum o da cok şükür ol emrini verdi nasip oldu.
Ki şu da var doktorlar da haklı bu konuda umut verip olmayınca insan kötü oluyor güvensizlik oluşuyor doktora karşı.
Sen sabırla dua ile çabalamaya devam et inşallah vakti zamanı gelince hic anlamadan Rabbim miniğini nasip edecek insallah.
Yok canım hiç korkma acımıyor. Kendini kasmaman gerekiyor sadece.Amin canıminşallah biraz korkyorum aşılama esnasında acıma olurmu diye bişeyle açtırılıyormuş sanırım inş hafifi geçerde
Canım bitkisel kür yapmadı proxees plus kullanmıştı o baya yükseltti inşallah sağlıkla kucağına bir evlat veriri rabbimNe güzel maşallah peki hangi kürle yükseldi ben eşime keçiboynuzu kürü yaptım ama değelerleri öbir öncekine göre yine düşük nisan ayında kosmetse aşılma olcam ama doktor tutması düşük dedi ama nasip tabi en azından aşılamaya akdar biraz daha değerlerimiz artsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?