• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi esinde sperm hareketsizligi olanlar yardım lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Anlıyorum canım ama işte ümit çok zor süreçlerden geçiyoruz..Umutlu olmakta fayda var diye düşünüyorum..Eşlerimize bu dönemlerimizde en yakın desteği bizlerin vermesi gerekiyor.Bende bazen senin düşündüğün gibi düşünmüyor değilim diyorum amann kısmetimde varsa zaten olur yoksada yapcak bişey yok ama pes etmemeye özen gösteriyorum..sonuç olarak elimizden geleni yapalımda gerisi Allah'a kalmış..Hiç canını sıkma inşallah er ya da geç bizde hamile kalacağız..
bana arkdaşım meryem otu gönderiyo onu duydun mu hiç. şimdi onu araştırıyorum bakalım. nasıl kullanılıyo bilmiyorum. annesi hacıdan getirmiş. bide onu denicem.

etkileniyo olabilir canm. aynı şey bizimde başımıza geldi. eşim varikosel ameliytı olmuş 7 yıl önce. evlendiğimiz ilk yıl düşünmüyoduk çocuk filan. bana bu durumdan bahsetti test vermek istedi. herşey normal çktı o testte. çünkü eşim hastane çok güzeldi duş için bile yer yapmış adamlar dedi. hijyenik tertemiz dedi. ama bu son iki testte verdiler şişeyi eline git tuvalete :) erkekler bu dayatmayı sevmiyo canım, ortamın temizliği psikoljileri herşey etkiliyomuş. belkide ondan böyle çıkıyo bilmiyoruz. inşallah olur ne diyelim. benim arkadaşımın eşi azospermdi biliyo musun. 1 tane sperm çıkıyodu. kürlerle 2 milyon yapabildiler.doktorlar 2 milyon için infertil der ama o şimdi bebişini aldı kucağına. inşallah darısı bizim olur canım

aynen aslında sperm testini evde yapıp 1 saat içinde yetiştirme şansımız olsaydı en kesin sonuç orda çıkardı ama nerde hastanenin zaten 1 saat yolu sürüyor..amin inşallah canım ya böyle güzel haber alınca içim kıpır kıpır oluyor..

canım onu aktarcıya götür toz haline getittir öyle kullanılmaz :) tozunu demlersin bitki çayı gibi ya da bala katarsın .. aktarcı kök halinde vermemesi lazımdı sana.kaç gram aldın ?

aktarda zormuş bulmakk. hacıdan geliyomuş sadece oralarda yetişiyomuş çünkü. gittigidiyorda var yazmışlar bazı topiklerde ama bi araştır istersen

bilmiyorum ki ben internet üzerinden o tür şeyleri alma taraftarı değilim güvenemiyorum aktarda olsaydı keşke..sonuçta gözümle görüp alırdım

Bu arada. Meryem Ana otu nu ben geçen ay kullandm işe yaramdi bu ay tekrar kullnyrm inşallah işe yarar mısır carsisinda satlyo kızlar yada gitti gidiyor dan alın derim

bilmiyorum ki ben internet üzerinden o tür şeyleri alma taraftarı değilim güvenemiyorum aktarda olsaydı keşke..sonuçta gözümle görüp alırdım
belki vardır canım bi araştırmak lazım. istanbul mısır çarşısında bi aktarda varmış mesela. sor gördüğün aktarlara. şimdi herşey daha kolay geliyo yurt dışından.

kızlar merhaba eşimde varikosel çıktı sperm hareketsizliği var.26 milyon sperm var ileri hareket yok. şokdayım. çok kötü hissediyorum. bu durumda olup ameliyat olup hamile kalan var mı:(

kızlar merhaba eşimde varikosel çıktı sperm hareketsizliği var.26 milyon sperm var ileri hareket yok. şokdayım. çok kötü hissediyorum. bu durumda olup ameliyat olup hamile kalan var mı:KK43:
canm kıyamam :( dr lar ne diyo benımde esımde varıkosel var ama dr lar amelıyata gerek yok olur dedi 1 yıldır olmadı daha... üzülme sakın düzelir inşallah kürlerden şifa bulanlar çok seni çok iyi anlıyorum o dr dan ilk geldiğimz günü üzülme kısmet olur inşallah amelıyatını olanlarının cogu 3 ay ıcınde hamile kalıyo dermansız dert deil soncta...

canm kıyamam :KK43: dr lar ne diyo benımde esımde varıkosel var ama dr lar amelıyata gerek yok olur dedi 1 yıldır olmadı daha... üzülme sakın düzelir inşallah kürlerden şifa bulanlar çok seni çok iyi anlıyorum o dr dan ilk geldiğimz günü üzülme kısmet olur inşallah amelıyatını olanlarının cogu 3 ay ıcınde hamile kalıyo dermansız dert deil soncta...
ya inşallah canım ya inşallah. ama harekt artar mı ya kafamda deli deli sorular. doktor artabilir artmayada bilir dedi 10 gün sonra ikinci test yaptıracaz sizin sperm sayısı normal ve hızı normalse olur inaşşalh

ya inşallah canım ya inşallah. ama harekt artar mı ya kafamda deli deli sorular. doktor artabilir artmayada bilir dedi 10 gün sonra ikinci test yaptıracaz sizin sperm sayısı normal ve hızı normalse olur inaşşalh
yok canım a+b =50 olmalıymış bizimki 44.... ileri hareketımız dusuk %5 malesef o yüzden gecıktı benım bebişte keçiboynozu kurunu 90 gündür uyguladım bakalım faydası olmuşsa haberdar ederi seni...

ilaç vermedimi canım size %5 aynen bizimde böle proxceed içiyor
yok canm vermedi. amelyat oalcak dedi. sonra 3-6 ay arası düzelmesi takip edilecek dedi. ama ya nasıl sperm hareketsiz oluyor ya. anlamıyorum. keçiboynuzu bal arı sütü devamlı yemeye başladı....sizde de mi varikosel var:(

Back
X