• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi esinde sperm hareketsizligi olanlar yardım lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım b kaç sizin ne zamandr olmuor ?
canım bizd sadce hareket düşüklüğü var milyonu şekli normal ileri harekette yavaş sadece . ben polikistikoverim tedavideysim sonra eşimdende test isteyince dr böyle cıktı :( klomen kullanıyırdum yumurta oluyordu ama hastalanıyordum . 3 4 aydır tutmuyor .şimdi proxceed ilacını bitirsin ben yumurta takibine başladığım gün ilacı bitmiş oluyor diğer aya umutluyum inşallah .
bu ilaç çok etkiliymiş 1 ayda etkisini gösteriyormuş

canım bizd sadce hareket düşüklüğü var milyonu şekli normal ileri harekette yavaş sadece . ben polikistikoverim tedavideysim sonra eşimdende test isteyince dr böyle cıktı :KK43: klomen kullanıyırdum yumurta oluyordu ama hastalanıyordum . 3 4 aydır tutmuyor .şimdi proxceed ilacını bitirsin ben yumurta takibine başladığım gün ilacı bitmiş oluyor diğer aya umutluyum inşallah .
bu ilaç çok etkiliymiş 1 ayda etkisini gösteriyormuş
canım ileri hareket varsa ve morfoloji düzgünse milyonlar önemli değilmiş,,,, inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına evladını

Tm cnm haber vercem yok canm ameliyatlik durum yok dediler yüzde 5 canlı idi 25 olmuştu keci boynuzu kürü yaptm smdi bida baktircaz istw hem ile hem kür fayda ettimi dye

Havuc suyuyla keciboynuzu suyunu bi kullanilmaz diyolar ama canim ozunu duymadim evet 3kez test yaptirdik hep hareketsizlik var dediler hatta kurlerden sonra %55e cikti yinede esimim doktoru hareketsizlik var diyodu 4.testi istedi bende artik sinirlenmistim yaptirmayalim test falan dedim her gittigimizde 100lira veriyoduk ozelde yaptiriyoduk. Devlet hastanesindeki doktora gosteriyoduk. Evicap var duymusundur e vitamini esim icin eczaneden onu aldik doktor baska bi hap vermisti oda e vitamini ama evicap daha iyi dediler bizde onu aldik bende ayni zamanda adet duzenleyici kullandim. Bizimde sayida problem yoktu ama %50olmasna ragmen hareketsiz deniliyodu
bu evicap ı kafamıza göre alıp kullanabilir miyiz benim eşimdede hareketsizlik var hemde a+b %35 olur diyolar ilaç falan vermiyolar

Evicap heryerde bulunan ilaç degl ben çok aradm.onu bulmak için snra biraktk ya neofortil yada proxxed plus kullan bnce

doktor eşime hareketsizlik için proxeed plus yazdı 2 ay kullanıp test yaptıracak.sabah akşam tok karnına benim bildiğim aç karnına içiliyordu bu ilaç ama doktoru mide bulantısı yapar o tok karnına iç dedi farketmiyormuş.Ayrıca aşağıda yazdıklarımı uyguluyorum eşime.

arı sütü+polen+bal aldım ayrı ayrı karıştırdım sabah akşam aç karnına bir tatlı kaçığı
keçiboynuzu özü sabah akşam bir kaşık
sabah aç karnına saf zeytinyağında bekletilmiş kuru incir
akşam yatmadan önce taze sıkılmış havuç suyu 1 ay içirecem sonraki günlerde ara ara
karışık çerez tüketiyor meyve eksik etmiyorum özellikle muz

şu andaki durum sperm sayısı iyi toplam hareketlilik %37 ileri hareketlilik %17 hareketsizlik %63

Düzenli olarak yukardakileri uyguluyorum eşime 2 ay sonra bakalım sonuçları tekrar yazarım..Umarım hayırlı haberlerle geliriz.

Yok ya olmadi hem zaten devlet karsilamio onu pahalo biseyde deil 12-13lira sanirm yada 15di tam hatirlamiorm
1 bucuj senedir gidip geliyoruz doktora bi proxeed plus biliyo doktorlar başka bişi bildikleri yok 8 kutu kullandık hareket hiç değişmedi aksine şu son test ileri hız %10 dan %5 e düştü ama toplamda yine a+b %35 bide evicap fort 400 dimi ondan alım günde 1 tane mi yiyecek

Back
X